75

Бойко Методиевич

преди 1 година

Кеф! Ще мога да се возя със джипката без да ми се пречкат разни 20 годишни Голфчета из центъра, като цар ще бъда!

74

Анонимен

преди 1 година

На софиянци трябва да им гадно. Да се гърчат гадовете и да си плащат.

73

Анонимен

преди 1 година

Пак ни лъжат. Колите са малък замърсител, но вместо да решат проблема като забранят отоплението на твърдо гориво, некадърниците имитират дейност.

72

Анонимен

преди 1 година

Добре че преди 15 години отидох да живея на село в "дълбоката провинция" както обичат да казват в София. Направо се родих. Правя си каквото си искам. Някой да ми забранява нещо? Абсурд. То само мисълта за такова нещо ме подсеща къде съм оставил ловната пушка.

71

.

преди 1 година

До Анонимен 76 - тази зима като теб ще направт още много хора и тепърва предстои ние в Стара планина като погледнем към Софийското поле да го виждаме в 'найсе цветови разцветки небето над него.

70

Фалшива новина

преди 1 година

Голямо замърсяване с фини прахови частици (ФПЧ) има не в центъра на София, а там където горят гуми, въглища и какво ли не, както и в съседните квартали, според посоката на вятъра. Ограничават колите в центъра, защото са некадърни да се справят с организацията на движението и паркирането в София и така се опитват да намалят броя на колите, но това е ясно, че няма да стане.Има изследвания по поръчка на Столична община и е съвсем ясно, че двигателите на колите са пренебрежимо малък замърсител с ФПЧ

69

Никк

преди 1 година

Имам кола с метанова уредба и това гориво се води най ниско замърсяване. Но на техническия преглед ми дадоха категория според годините на колата, а не според реалното замърсяване с финни прахови частици. Така са хиляди коли на LPG и CNG

68

Плашимир

преди 1 година

Цената на файтони и каруци с 1 конска сила ще надскочи Евро4 . Около употребявана електричка. РеалЕко Уан.

67

Анонимен

преди 1 година

Имам пет чувала стари обувки да горя за зимата. Стягам печката че тока скъп . Остана ми само кюнци да купя и съм готов.

66

Анонимен

преди 1 година

Симеонов, на фирма, фандъкова, не сте се родили с правото да ограничавате незаконно движението на превозни средства. А как ще направите 1 км висока стена, за да не преминава въздуха от едната зона в другата?

65

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че забраната е само за коли под Евро 3. То реално е въведено януари 2000-ната. А не допускат коли под 2002-ра. Демек на комшията голфа от 2002-ра и на 500 000 може да влиза, а аз с моя, дето е 2001-ва не мога, нищо че са една и съща технология. А коли 2010 без катализатори и дпф също могат без проблеми да влизат, пък баща ми с Е класа 2000-ната със сервизната история и димност колко за 4-та категория не може заради годината. Няма никаква логика..

64

Аз промяната

преди 1 година

Искам да видя как ще глобят *** на Бойко кадъна от маалата за това, че кара димящо БМВ без книжка. Те родата на герберите от маалите карат без книжки, пияни като гербер на оргия, но видиш ли щели да ги спират от центъра, хаха. Законите в тази *** важат само за белите, черните гербери, тях закона не ги лови, затова ще си горят гуми, ще си карат скрап и ще си гласуват за ромската кметица Фъндъка.

63

Анонимен

преди 1 година

До Софийски селяни Ходи в гората там никой няма да ти речи, а и хората ще сиотдъхнат от зления ти фашизъм.

62

Анонимен

преди 1 година

Абе, тук много "еколози", но нещо не ви се карат колела май? :))))

61

Анонимен

преди 1 година

В края на силовото застраховане забраниха всички стикери,лепенки,най-вече заради силовото застраховане.Покрай тази наредба(закон),един полицай ме накара като ме спря,да изтъркам стикера''млад шофьор''заради този закон.Днес пак сме със всякакви стикери.

60

Софийски селяни

преди 1 година

Има хора от провинцията закупили площи и имоти в София с къщи и дворове, джипки хем са в Градо хем си живеят като е Село. Тези хора ползуват камини и собствено отопление и задимяват града както с мощните 4х4 джипки.

59

Анонимен

преди 1 година

Само наредби за замърсяване и глоби,това знае властта.Забранява се и се глобява.Или се слага бариера и се събира такса,е такива работи.В страните на които уж искаме да приличаме,първо се прави и после се глобява,ако нарушаваш,защото имаш опция да спазиш закона.Тези стикери,дето ги налепиха по стъклото,нямат нищо общо със замърсяването.Едната ми кола е дизел и съм съгласен.Другата обаче е на газ и пак е със същата перфорация.Пак събраха едни пари за едни стикери,а имаше наредба стикери да няма.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 Ами, нали точно това е идеята: да не дими и пуши "всичко около теб". Сигурно няма да оправиш климата на планетата, ама не климата на планетата ти прецаква дробовете, а въздуха, който дишаш.

57

Няма да спрат с това

преди 1 година

Ще има още ограничения, глоби, такси. Ще таксуват хората да плащат такса ходене пеш по улиците в центъра. Също и смарт маски които да броят колко въздух е изконсумиран вдишан и издишан.

56

Наблюдател

преди 1 година

Драгалевци, и при вас не е върха. Слънцето го виждате за по 4 часа на ден, отделно толкова е стръмно навсякъде, че ако изпуснеш нещо търкалящо се на улицата ще се спре чак в Лозенец... Същото е и в Симеоново и Бояна. А най-лошото е, че е пълно с хора с огромно самочувствие, за което нямат и частично покритие. Има по-добри места за живеене около София, но и там има доста недостатъци.