9

петйа,петй,петйа

преди 1 година

Защо толко оскъдна информация?Защо такава информационна мъгла,мила моя красавице?Виж,когато се плюе по Русия,ситуацията е съвсем различна-цитира се ройтерс,цитира се /любимото ти/дойче веле.цитира се дпа,цитира се кмета,цитира се кметицата.И разбира се не е тероризъм!ооооо ама разбира се.кой ще си помисли обратното

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми пакитата са още от 70-те строили метрото другата тъмнотия са бежанци - Сирия, Косово, Сомалия , Судан . Всякакъв боклЮк. Ама във всички големи градове в европа е така

7

Ай хафтееее

преди 1 година

В Бобов дол най арната полиция, доставя безплатни дограми на ромалееееееееее, оно они тука нема престъпност шото сите сме рода.

6

Анонимен

преди 1 година

Осло или Перник?

5

Анонимен

преди 1 година

До Асан-Явно от опит знаеш

4

Бау

преди 1 година

Кой щат е това?

3

Анонимен

преди 1 година

В Норвегия е пълно с пакита, продаващи дрога. Не знам откъде са се навъдили там, но в центъра на Осло бял човек почти няма. Демокрацията стигна и до там, няма спасение от демокрацията, бате, настига те където и да ходиш. А, да щях да забравя. Има отвратителна географска ширина, през лятото не спира да грее, а зимата нощта няма край. Най-големият брой на самоубийства е в Скандинавия и Япония. Само пакитата процъфтяват на такова гaднo място.

2

Анонимен

преди 1 година

Е, как? Нали там само държавата има право да използва оръжие срещу населението? Аз мислех, че само в Америка се стрелят. Да не би да казвате че забраната за притежание на оръжие означава, че само държавата и престъпниците могат да имат? (те се едно и също нещо)

1

Анонимен

преди 1 година

Ех тия гей клубове, криминалния контингент много ги обича на запад явно..