33

Лицемерието

преди 1 година

На републиканците е без гранично. Подкрепят и печелят от производството на контрацептиви , но са против абортите. Жалки парвенюта ,но най жалкото е ,ча не осъзнават противоречията на този фарс.

32

баба мара

преди 1 година

вие сте грешка на природата на еволюцията спрете воината в украина няма световенред бея русия китаи и индия спрете това оръжие избиха се млади хора зачернихасе хиляди семеиства

31

Не бе бай Дън

преди 1 година

Трагична грешка направиха всички, които те избраха на този пост !

30

Майката на Байдън

преди 1 година

Сине сине, по-добре да те бях абортирала!

29

Ясно е!

преди 1 година

Нещата са по-сложни но журналистите карат с баданарката статиите си. Става въпрос не за пълна забрана на абортите, а не всички данъкоплатци да ги плащат. Повечето щати ще се ограничат до аборти на изнасилени или такива с застрашен живот при раждането. Освен това едни ще ги ограничат до третия месец, други като Калифорния до 9тия месец, а може и да задушават децата веднага след раждането както някои "демократи" предлагат. А Байдън е зеленчук. Какво бил казал той или Зеленски, не ни вълнува вече?

28

Анонимен

преди 1 година

дядо джо е ку-ку, Зад него обаче стоят корпоративните интереси и кукловоди, а те живеят за пари. Прикритие за тях и много лошо за останалия свят. Спорен остава въпросът кой от тях е по-вреден за света.

27

Тръмп

преди 1 година

Смърт на Путин, смърт на русия!

26

Анонимен

преди 1 година

Жената трябва да има право на личен избор.

25

Анонимен

преди 1 година

Kpeтeн.

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Еха, супер! Байдънците ясно схванаха, че този прецедент слага началото на края на федералният съюз (САЩ ). След време законите в различните щати ще се различават коренно не само спрямо федералните, но и спрямо един с друг. Което реално ще ги направи отделни държави. Байдън започва да ми става много симпатичен. С такъв замах изпрати САЩ към небитието, че просто нямам думи ! Дерзай Джо, стискам ти палци !

23

преди 1 година

Жената просто е един инкубатор, който снася яйца които се държат около месец и привлича оплодители с външността и поведението си. Всичко това е автоматичен процес и няма нищо чудно че животните го правят автоматично и изпълняват роботизирано това за което са били селектирани в продължение на милионите години еволюция. След което Да полира яйцата колкото може до блясък да ги поотгледа и да падне възнак мъртва за да освободи място. Но това значи ли че това безyмие трябва да продължи отново, ами не

22

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Във Франция кой спечели преди два дни?

21

Анонимен

преди 1 година

Никой няма право да убива беззащитни деца в утробите на техните майки, дори и самите им майки! Дори и вълчиците износват своите бебета и после ги кърмят и се грижат за тях. Колко повече ние хората трябва да превъзхождаме зверовете!

20

преди 1 година

Зависи, жената изневерява и се опитва да прикрие. Или е бременна по невнимание или по принуда. Много се спекулира с темата. Най-важното се пропуска, плодът никой не го пита дали иска да бъде роден. Неговото мнение понеже още не е изградено се пренебрегва и винаги е по принуда, по принуда е роден и по принуда ще му изпадат зъбите и ще плаща за това прескъпо и скъпо, ще се разболее от рак, ще му правят байпаси и ще седи на инвалидна количка.

19

АнонимеН

преди 1 година

До Ямболски ZV цър-вул/ МАЙ- КА ТИ СПЕЧЕЛИ В НАДПРЕВАРА ПО НАДСИРАНЕ! ТЯ ИЗССРА 20 КИЛА ГОВ-НА ОТ КОИТО ЕДНО БЕШЕ ПО ЕДРО И ГО КРЪСТИ НОВОТО БРАДЧЕ НА ЯМБОЛСКИЯ ГАЛ-ОШ

18

Щерю

преди 1 година

САЩ яко ги тресе фарисейския юдаизъм, пропит в протестантските им църкви...

17

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Глобалистчетата нещо май започват да ядът шамари....а скоро и реални юмруци и ритници в ареста .

16

АнонимеН

преди 1 година

ФАЩ ПО КОНСТИТУЦИЯ НЯМА КАК ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ В БЛИЗКИТЕ 10 ГОДИНИ! НО ПРОГНИЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ДО КРАЯ НА 2023-ТА МОЖЕ ДА СЕ Е РАЗПАДНАЛА!

15

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Я напишете оният ден във Франция какво стана!Кой спечели.

14

до 17

преди 1 година

Как ще се разделят? Те са от едното крайбрежие, чак до другото. На къде да се делят?