21

НАРОДЪТ

преди 1 година

ТАКА ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ЕС ДА РАЗБЕРЕ ЯСНО КОЙ КАКЪВ Е И КОЙ ВИЕ ОТ ОМРАЗА В КОНЧИНКАТА СИ!

20

Амии

преди 1 година

След като Скопие ги е отхвърлило - ЗНАЧИ СА ДОБРИ ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА ТЪНЕМ В ОМРАЗА!!! СЕГА БГ ХВЪРЛИ ГОРЕЩИЯ КАРТОФ КЪМ РСМ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ САМИ ВИНОВНИ ЗА СЪДБАТА СИ, А НЕ НИЕ!!!!

19

777

преди 1 година

МММ даааа, макетата нямат място в ЕС.

18

Пич

преди 1 година

Като не защитава българския национален интерес, тогава защо условията, които парламентът прие днес са дори по-сурови от предишните? И защо макетата започнаха да вият в истерия? Може би защото усетиха, че им го зачукваме здраво, а?

17

Анонимен

преди 1 година

"Воеводи" ако се разберем с макетата, и нашето вмро и тяхното ще продължат ли да съществуват?

16

Анонимен

преди 1 година

Е покажете го този протокол в окончателен вид?В ситуация на тотално неизпълнение на договора, вкарването на двустранните въпроси в преговорната рамка е по добре отколкото да чакаме да предприемат нещо,ето 5 г. нищо,единствено задкулисно и лобистки ни шантажират,обиждат и тупат топката по историческите въпроси..Т.е.и да чакаме нещо да се случи е илюзорно.А така влиза и трета страна и е по добре от нищо.Те и да са хвърлили и френското предложение в кошчето,вече е техен проблем.

15

Анонимен

преди 1 година

абе нема какво, скроиха ни голем цирк, зарезаха всичко друго в парламента в т.ч. и бюджета и започнаха да се занимават с Македония, к'во да коментирам повече, ама и ВМРО носят много голяма вина за това, щото именно те пригласяха на тикватаа за западните Балкани, че даже и пуснаха СМ в НАТО

14

Анонимен

преди 1 година

До Точка по точка 18 -----------Всяко решение трябва да се одобрява от НС . Така е . Само че , МС дава предложенията и след това НС гласува . Ама КП се беше ошашавил . Мислеше ,че може да спаси кабинета и взимането на решение за РСМ, ще е непопулярно пред електората му . И затова прехърли топката към НС директно

13

Анонимен

преди 1 година

Шкембе войвода и джамбазки прайда да мълчат моля

12

Анонимен

преди 1 година

Напротив, инициативата беше на ГЕРБ и лично на ББ, защото от Брюксел го натиснаха, че ще извадят досието му от времето на СИК.

11

Анонимен

преди 1 година

До Даа, "който се осмели да каже истината за овчедушието и страхливостта на нашите политици" Който се осмели да определя като "овчедушие и стархливост" акт на отстояването на БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси (за което е доказателство и истерията в РСМ в момента), с цел да защити тези на РСМ е русофил, да. Категорично.

10

Точка по точка

преди 1 година

1. България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. ВСЯКО решение за такива важни за нацията теми ТРЯБВА да минава през НС. 2. Твърдение, което както ще се види и по-нататък, не само, че е лъжа, но и автора на това твърдение не може да обясни позицията си 3. Ако Скопие е издигнало контраискания, това означава, че ГЛАСУВАНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ е било изгодно за България и НЕИЗГОДНО за РСМ. ТОВА отговаря на въпроса дали ВМРО говорят истината или не 4. Решението няма нищо общо с това, какво са "поискали" от Скопие.

9

Даа,

преди 1 година

който се осмели да каже истината за овчедушието и страхливостта на нашите политици, веднага става русофил!? Това е примитивно и граничещо с ментални увреждания мислене!

8

Поткин

преди 1 година

ВМРО става излишна... А хубавата Джамбазлина с прословутия си *** - за ***!

7

Анонимен

преди 1 година

Руските "патриоти" се активизираха.

6

Ментора бай Иван

преди 1 година

Браво !Точно и ясно казано!

5

Вьзмутен

преди 1 година

Евала патриоти предадоха ни - герб, пп , дб тия марионетки на сащ

4

NoirFire

преди 1 година

На българския национален интерес му е на оная работа за макетата.

3

240 продажника

преди 1 година

Знаете ли, какво означава надписа върху НС и откъде е взаимствано. От масонкия постулат на Тримата мускетари - "Един за всички, всички за един"

2

Анонимен

преди 1 година

Няма такава държава.