36

Анонимен

преди 1 година

Ако прилагаха тестове като на Запад, щеше да им е по лесно, но предполагам системата е още от соца, тоест учиш по всичко и нищо не ти влиза в тиквата :)))

35

Исторически парк

преди 1 година

бойковското поколение.. видими резултати!

34

Анонимен

преди 1 година

Резултатите са между 3 ка и 4 ка.Тоест днес това си е чиста двойка, като знаем нивото на днешните ученици.И очакваме да я има България???Сериозно ли?

33

Времето

преди 1 година

Пълна маргиналнализация.

32

Гост

преди 1 година

Каквито родителите, такива и децата. За бъдещето на България проблемът не е цената на газта, а качеството на човешкия материал. Читав народ от пустинята може да направи оазис, а други могат от райска земя да направят тоалетна.

31

Анонимен

преди 1 година

До Гост В САЩ е 60-70 т. за тройка, а 95-100 т. отличен. Под 60 т. повтаряш.

30

Що ли?

преди 1 година

За сметка на това училищата въвеждат иновация след иновация.... Когато мотивирате един *** получавате "мотивиран ***". Това става с образованието и до няколко години заради ентусиазирани патки-новаторки изобщо няма да могат нито да смятат, нито да четат. После защо бягат чуждестранните инвеститори. С неграмотни и необразовани не могат да работят, просто не става

29

Гост

преди 1 година

Не би трябвало ли 50% да е среден 3? Тоест при средно 53 точки от 100 излиза, че средно децата са тройкари. Разбира се, човек винаги може да дефинира, че 20 от 100 точки са мн.добър 5, но това не прави децата по-грамотни, а е просто самозалъгване.

28

Анонимен

преди 1 година

Това са някакви русофилчета платени от Путин, нарочно се правят на *** да изкарат европейското ни образование като лошо.

27

Анонимен

преди 1 година

Седмокласниците са доста по-грамотни от пълнолетните, ако за сравнение разгледаме за какви партии масово се гласува.

26

Анонимен

преди 1 година

обучаван най-дълго в електронна среда от разстояние Опитайте да сметнете квадратурата на кръга. Ще ви отнеме векове. Докато в електронна среда секунди.

25

Лллл

преди 1 година

А пък и учителите са отворили усти за пари , не им пука за учениците . Долно и нахално , ненаситно учителско племе

24

Анонимен

преди 1 година

До 5. Ако тия с под 50 точки ги късат, то по математика бая над половината ще са така, а по български също. Не че не е нормално при тестове да се приема за минал(3) резултат и под над 70%. Ясно е, че с налучкване 20-30 от 100 точки все ще събереш и нищо да не знаеш. Някое пишат, че било до роми. 50% от децата ли са такива или и българчетата някак си са зле? Пълна трагедия.След време тези деца ще завършат висше(как без основа?), ще трябва да работят и ще се чудят защо ги взимат само хамали на МРЗ

23

Лллл

преди 1 година

Бъдещето на България : тъпички и простички , но европейци !

22

Анонимен

преди 1 година

Ако учиш 10 г. математика после си беработна. Ако не учиш имаш повече работа на нивата, за овчари а и бизнеса търси заварчици и прислужници. Кой в МОН измисли тая математика и езици в училищата та обърка пазара.

21

Анонимен

преди 1 година

Отдавна съм ги оценил младежите и не плащам данъци и работя без трудов договор само с пари на ръка. Те майките си няма да могат да изхранват, пък аз ще разчитам на пенсия от тях. Покрай родителите си са израснали с АйКю на кълвач и е опасно да се разхождат без каишка.

20

Германец

преди 1 година

"тва е запада", "С това дистанционно обучение,толкова" -- Гaнюгaтa, ако не си намери някой друг да му е виновен, все едно не е живял въпросния ден.

19

Анонимен

преди 1 година

Системата ни е куха, нямаме държава , няма визия за производства, нямаме и ценности, само с виртуални професии ще умрм от глад, от там идва инфлацията, дай на *** та телефон и й гледай сеира сама ще падне от дървото, тва е запада, опиумните войни им се върнаха, да можеше да се погледнем отстрани без филтър..

18

Пфффф

преди 1 година

С това дистанционно обучение,толкова.Като се сетя,какъв цирк беше.Нета прекъсва,програмата забива,даскалската със спрян звук на лаптопа.Окипазиха децата умните министърчета.

17

Анонимен

преди 1 година

"При задачите със свободен отговор най-трудни за децата са глаголните времена" - с родители циклещи по 14 часа на компютър и телефон е нормално децата да са аутисти. До преди 15 години поне стояха пред блока и общуваха, а сега въртят една и съща карта в дотата, лигата и фифата в продължение на 15 години. Строим детски градини и училища за умственоизостанали... По-добре е родителите да им дадат по 1 телефон и да не ги пускат навън за да не ги нападне някой гълъб.