38

Анонимен

преди 1 година

Гротеска! Албанският премиер е толкова загрижен за сръбските интереси в Македония, че отказа да се погрижи за Aлбания, която никой не я спира за Европа. Рама обаче вика - само заедно с несвободна, сърборобска Македония!

37

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен , откакто реши да нападне Украйна, уж да я накаже за това че предпочитат ЕС !Ами той постигна , обратен ефект! Сега всички държави , които дори не са искали да са в ЕС сега кандидатстват за приемане!!! Путин увеличи желаещите да влязат в ЕС , дори грузинците , искат!

36

П.К.

преди 1 година

Този Рама да прочете няколко пъти историята на БЪЛГАРО-АЛБАНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО, МНОГО ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ НАЗАД ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ, ВЗАИМНАТА ПОМОЩ В ТРУДНИ ВРЕМЕНА, ДОБРИТЕ ВЗАИМНИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ХОРАТА ОТ АЛБАНИЯ И БЪЛГАРИЯ. И ТОГАВА, АКО ИМА СЪВЕСТ И БЛАГОПРИЛИЧИЕ, ДЛЪЖЕН Е ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИЯ. Той е първия човек от Албания, който нарушава тези изброени традиции в добрите отношения между АЛБАНИЯ И БЪЛГАРИЯ.

35

Анонимен

преди 1 година

Каква, работа имат тези албанци да влизат в ЕС?С такова поведение и възпитание , доживот в чакалнята, без перспектива за приемане!Ти какво си мислиш,и ние можем да хапем!!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Бойко, що не си подбираш приятелите?Забранявам ти вече да играеш с този ***!!!!!

33

питащ

преди 1 година

Е гати злобната физиономия на това албанско същество. Кой си ти, че ще даваш оценка на България. Подкрепата ти за боко е смешна и жалка.

32

Петя

преди 1 година

Рама, ти не познаваш колко ,злобни и проклети са българите.С тия думи наливаш масло в огъня Сега ще ги активираш всичките озверели негодници и се започва с калта върху Борисов.Пфууууу отврат,Г.н.я.з

31

Анонимен

преди 1 година

Тея безпощадни колета които, нямат милост към живота никога да не се допускат в ЕС.Тези шипари не дават и пукнат грош за вашият живот . Помислите си много добре дали искате такива хора .

30

Коко

преди 1 година

От доста време се знае че държавата България не съществува нито териториално нито костицуионно сега като чета коментарите в подкрепа на Киро канадецът Боко тиквата мравояда с лодката и дебелото бебе на държавата Пеевски се разбира че и народ не е останал а продажна зган *** и геьове трябва закриване на тази ***

29

Па

преди 1 година

Що си звъннал на Баце? Със същия успех можеше да звъннеш на хоум офис Диванчо? Реално трябва да звъннеш на някое маке и да се му пернете един у челото да се свести

28

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

27

Пепа

преди 1 година

Честито и Окраина и Молдавия ,е тогава ще гръмне ЕС! Тези " Богати държави ще ни дръпнат финансово" ,ще дават еврогейците пари за оръжие! Урсула и около нея глутница , тържествуват ! Макрон , Борис рижия са пътници ЕС след тях!

26

Анонимен

преди 1 година

Достойнството е ,като при хората!Слаб ли си грозен ли си *** ли си започват да се гаврят с теб и обиждат !До това срамно положение доведоха и България всички, които са я управлявали досега!Защото предателите не ги обича никой и е позор и срам да се тъпче върху нашата изстрадала Родина същите тия подлеци за които предателството на род и Родина е национален интерес и как ловко замазват очите на хората ! Господ да пази България!

25

Реалист

преди 1 година

Не истински приятели ,по жестоките им физиономии си личи ,че са престъпници! Днес е пореден ден на предателство ! Мутрата я призна тази държавица ,днес ни приключи! Мутрата продължава да мечтае за престъпното си управство ,но за съжаление е готов на всичко за власт ,пари и кюлчета злато! Спете българи този ***!

24

1234

преди 1 година

Много е вярна поговорката - направи добро .... .....

23

До Асан

преди 1 година

Липсва само косоварят Кришна и арийската *** на балканите ще е пълна..

22

Асан

преди 1 година

Рама към Буда :)))

21

С.Демирел

преди 1 година

На какво се радвате бе дебелоглави и прости българи !?Че нали именно Франция, бе гарант по провалените Мински споразуменияза Донецк и Луганск. И какво се получи накрая . . .война между Русия и Украйна !Думите на "ИТН" и "Възраждане" ще се потвърдят и вие отново ще бъдете ИЗЛЪГАНИ !!!

20

Пфу

преди 1 година

Най добре като им дават зелена светлина - герб , пп ,дб а те плюят по нас директно да ни закриват може каквото е осганало от бг да го разделят рсм и шиптърите

19

Анонимен

преди 1 година

От мохамеданин добро не чакам.