11

ББ

преди 1 година

г-н Петков...Вето на Албания заради езика на омразата и обидите отправени в централата на ЕС към България и ЕС от...авера на боко...рАма!искат да са обслужващ раша ок!раша не ги освобождава...ок!нищо по-импотентно от рама не сме виждали скоро!!!

10

ББ

преди 1 година

демонстрира липса на първите 7 г.,разбираемо...козарче,после наркотици,кражби, отвличания,братя с боко,и идват парите и костюмите Армани,къщи из чужбина,шетане из централата на ЕС,УЕС политическата повтарят грешката която правеха зависими с руските олигарси,рама е рашист до мозъка на костите си!васал на путин и сърбите,убиваше в македония през бандити,налагайки албанска дИмокрация,с оръжие като путин,всеки може да го провери,ама не ви дреме,плаща ви путин да убивате идеята ЕС!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Еди Рама е неуспял художник, обучаван да боядисва в червено комунистическа Албания. Брат му е свързан с мафиоти структури. Обвинен в хулигантство. Винаги е бил васал на Вучич. Рама, Ковачевски, Вучич, не се интересуват много от ЕС, а от парите на европейските данъкоплатци, които те очакват да потекат към тях от предприсъезинителните фондове.

8

Анонимен

преди 1 година

Лидерите в Скопие, а и Еди Рама/Албания, не могат да кихнат без да им разреши Вучич, зад когото наднича Путин. Затова го мъката със себе си на срещата, като една гувернантка която да им бърше носовете, или контролира, какво говорят и как се държат. Като имаме предвид, какви огромни проблеми има Сърбия с присъединяването, което е фактически спряло, заради Косово, горките албански и македонски лидери, намерили, кой да им бъде арбитър.

7

Анонимен

преди 1 година

Соросида Рама уж плюенки България подмолно се напира да убеди Македонците да клекнат на френското предложение...

6

Иванов

преди 1 година

Тоя *** албански националист какво подскача последно време наежил се сякаш като не е в ЕС ще потъне,с тези негови обиди селски ако съм на бг.правителството извиквам посланика им и остра нота към него и публично извинение към българия

5

Асан

преди 1 година

Бийте са не са карайте :)))

4

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Србин Албанец и магаре да нямаш вяра

3

ДДТ

преди 1 година

Безспорно Рама след налудничавото си изказване няма защо да търси съчувствие сред българите. Простотията няма националност.

2

Анонимен

преди 1 година

Ние сме доста по-добри в кавгите по-между ни !

1

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно БГ не блокира Албания, просто Албания са вързани към северните южни сърби и Рама приказвайки така срещу България, не си прави услуга и дава козове на сръбските инсталации в Северна