32

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа настъпи мотиката много мощно. Във финансовия сектор съм и виждам за какво става въпрос. Всичко поскъпва и се очертават липси на основни продукти и услуги в цяла Европа. Сега предстои плавно вдигане на лихвите по кредитите. От края на лятото, когато замре туризма и се усети осезаемо липсата на суровини в Европа ще има безработица от времето на следвоенния период. България е един придатък и такива като нас първи го отнасят. Спестявайте и се запасявайте.

31

Анонимен

преди 1 година

И тия ли са завършили Хауърдс

30

Анонимен

преди 1 година

До 29. Зависимостта от Русия е унижение, а зависимостта от САЩ е гордост. Правилно ли съм те разбрал?

29

Анонимен

преди 1 година

До 32 АнонименБрей ! ти са пишеш по умен от немците бе ! Такива умници имало в бегето та дрънкат а аз се чудя защо българията е толкова пропаднала !

28

Анонимен

преди 1 година

Инатът е голяма работа.

27

Олга

преди 1 година

Хубаво я върза Меркел за Русия!Една надъхана комсомолка от Източна Германия върна страната назад с тридесет години. Такива като нея Путин ги купува на килограм.

26

рибока

преди 1 година

Нали си имат работа с "икономическо жуже"?Дебели и тлъсти,а с едно жуже не могат да се оправят?

25

Анонимен

преди 1 година

Не зная какво обмисля Германия, но е крайно време да се събудят от дългия си зимен сън и да осъзнаят, че с пацифизма си и с овченравието си от последните 70 години се докараха до тотална зависимост от ***. Отдавана немските компании трябваше да са се изнесли от държавата агресор, отдавна немското оръжие трябваше да работи в Украйна, отдавна тръбата трябваше да е национализирана и пригодена за нуждите на самата Германия.

24

Анонимен

преди 1 година

Март месец германия национализира дъщерното предприятие на Газпром (Газпром Гмбх), явно с надеждата да има газ в неговите хранилища! Е имаше - 5%! После искаше през неговите сметки да купува газ - ами не стана, трябваше да го пререгистрира. Сега иска да национализира част от СП2, няма лошо! Може пък да иска само там да потече газ, знам ли?

23

Анонимен

преди 1 година

SD 30 г. Се подложихте на унизителна зависимост от Русия и сега се чудите какво да правите! И всичко това от алчност!

22

До g.venov

преди 1 година

това в коя съветска преса го прочете? Нищо в Русия не е екологично. Никога не е било, няма и да бъде *** там е пълна и ако не ми вярваш- вокзал, поезд и в масква лол

21

21 век?

преди 1 година

Доживяхме Европа да се държи като СССР и като бандит да граби чуждо имущество и пари...

20

Анонимен

преди 1 година

До g.venov "Газпром финансира изцяло газотранспортния коридор от Ямал до Балтийско море оценено на над 31 милиарда долара. Останалите участници в проекта финансират само подводната част на В проекта участват Русия, Германия, Дания, Финландия и Швеция сега бегом марш ти да четеш" Я сега прочети кои тръби мисли да си вземе Германия, щото НЕ СА тези финансирани от Газпром. Казах ти, озапти си ентусиазма. Не си на ниво.

19

g.venov

преди 1 година

Немското списание Spiegel признава, че газът, който Русия доставя на Германия е по-екологичен в сравнение с природния газ доставян от САЩ. За да се използват американски танкери в пристанищата на Северното море трябва да се разшири Елба. Терминалите в Германия се строят в опасна близост до химически завод, което потенциално може да доведе до техногенна катастрофа. Добивът на шистов газ в САЩ нанася големи вреди на природната среда. Авторите на статията в Spiegel уверяват, че метанът при всички случаи представлява опасност за екологията и към 2050 г. ЕС ще бъде принуден да се откаже от изкопаем

18

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 15 Газпром финансира изцяло газотранспортния коридор от Ямал до Балтийско море оценено на над 31 милиарда долара. Останалите участници в проекта финансират само подводната част на В проекта участват Русия, Германия, Дания, Финландия и Швеция сега бегом марш ти да четеш.

17

Хирата сврака!

преди 1 година

А хитрата сврака - и със двата крака! Ако си отрежат напълно пригодната тръба няма да имат газ изобщо! Да им видим акъла!

16

Камен Донев

преди 1 година

"Простият човек няма как да осъзнае, че е пр ост. Трябва да му го кажеш. И тогава той се сърди, че даже налита на бой. И трябва да го набиеш. И тогава той ходи хем бит, хем пр ост!"

15

Най новата водка в Р

преди 1 година

"Сълзите на Урсула"

14

Анонимен

преди 1 година

Северен поток и Южен поток , са полезни и крайно изгодни за Европа, да се борят за тях до край, защо някой ще идва от на майната си и ще ни спира изгодните проекти и държавите да понасят големи загуби от спирането на проектите, от какъв зор? Това не е демократично, неморално, разходите от загубите няма как да се върнат !

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова не е вярно, западните държави имат държавни фирми, а в някои случаи , като в щатите, доста големи фирми са подчинени на държавата и зависят от това. Не може съвсем да няма държавно, някой ***-пропагандатор ви е заблудил с лъжата, че не може да има държавно.