52

ГОЧО

преди 1 година

И кво ще правитв с празна тръба!?? Комунизма ли ще връщате с тия действия? Кой умен инвеститор ще инвестира в подобнаа страна, където няма сигурност за нищо!?

51

баба мара

преди 1 година

свалете санкциите и продължете строителството по евтино ще ви излезе и не се знаеконюктурата след време накъде ще наклони не се доверяваите на сащ за нищо

50

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 57 - Благодарности за точните извадки. Не че не ги знаем що за стока са, но този път хептен им лъснаха червените дирници.

49

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов:Това е нов 9-ти септември! ........Тома Биков: Комунистите отново взеха властта в Германия........... Атанас Атанасов: Виждаме дългата ръка на тайните служби на Германия за репресии срещу инакомислещите...........Христо Иванов: Германия отново нарушава всякакви човешки права, отнемат неприкосновената частна собственост и отнемат бизнес.............Слави Трифонов: Искам оставката на шефа на енергетиката в Германия и на цялото германско правителство. Репресират бизнеса.

48

Историк

преди 1 година

Комунисти... Капиталисти.... все един дол дренки.Все гледат келипира и да прецакат някого като не спират да убеждават народите си как те били правите и как водели към "светло бъдеще" а "врагът" бил лош и трябвало да бъде унищожен. ДА ПРИПОМНЯ НА ЗОМБЕТАТА... Капитализма си е изцяло ЕВРЕЙСКИ ПРОЕКТ за забогатяване на малка БИЗНЕС група експлоатиращи мнозинството... а Комунизма е СЪЩО изцяло ЕВРЕЙСКИ ПРОЕКТ за забогатяване На малка ПАРТИЙНА група хора експлоатираща мнозинството... Някаква разлика?

47

Ауууу...

преди 1 година

...ми то нали ДЪРЖАВАТА е лошо нещо, нали Костака така крадеше , като лъжеше хората, ама в Германия живеят умни хора, не като...

46

Анонимен

преди 1 година

"Nord Stream 2 AG е на ръба на фалита..." Ега ти демагогията. Прочетете в нета чия всъщност е тръбата, и се опитайте само да си представите как аджеба тия хора биха могли да фалират. Смях....

45

До 52

преди 1 година

Ъой ги е прочел но ти май не си я прочел. А прочети я

44

ДжадайМастер

преди 1 година

до някакьвси си:Да бе, и точно рашките ще допуснат да бьдат ограбени! Всичко е пари и политзирване на по добри отношения между руснаците и германците, а туй че фон дер лайен кряка безразборно срещу русия това си е (грим под очите) пред останалите.

43

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че е време и ние да национализираме руските предприятия и имоти у нас! Нефтохим да си стане отново държавен.

42

Анонимен

преди 1 година

До 51 Ако искаш преди да коментираш прочети статията. :)

41

Анонимен

преди 1 година

И ако отсреща тръбата пресъхне ,каква ще е ползата! Пореден грешен ход на Германия! Не можеш да " национализираш" нещо което Не притежаваш!-:))) Даже още ще се изострят студените и без това отношения!-:))) Русия Германия!

40

Анонимен

преди 1 година

До 22 МСП/49 "Щяхме да имаме селско-сопанство в цялото му разнообразие,лека и тежка промишленост" И щяхме да фалираме през 15 години, както през Комунизма, защото тежката ни индустрия беше губеща, а "големия брат" СССР ни ограбваше леката, в замяна на ненужна, но ултраскъпа милитаризация.

39

22 МСП

преди 1 година

До 21 век?//Ех, ако беше като СССР ,ситуацията щеше да е съвсем друга.Щяхме да имаме селско-сопанство в цялото му разнообразие,лека и тежка промишленост,а сега имаме сфера на ниско качествените услуги,нарко дистрибуция и проституция.Превърхахме се в пазар на отпадъчни продукти на ЕС.Концесиите с ЕС и не само с тях,за тях ограбвето на ценните български редкоземни елементи,а отровената природа,води и онкологичните заболявания за туземното население

38

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 1 година

хитроу тако ще могат да си пуснат руския газ и да твърдят, че не е, защото тръбите са на дойчовците

37

Анонимен

преди 1 година

До Им шокед Слабите ученици сте така: първо извода, после мисленето. Но когато си слаб ученик не си се научил да мислиш, така че най-накрая грешен извод и последващо грешно мислене, за да го докараш до грешния извод.

36

Им шокед

преди 1 година

Всичко което комунистите ни говореха за запада...се оказа вярно.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Явно си нямаш представа за какво говориш. Това не е изненада, във второто изречение се крие отговора на това ,защо се напъваш.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Работата в бюрата за отпускане на бързи кредити вече така ли се нарича помпозно "финансовия сектор"?

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 "Март месец германия национализира дъщерното предприятие на Газпром (Газпром Гмбх), явно с надеждата да има газ в неговите хранилища!" Явно си нямаш представа за какво говориш. Национализацията беше, за да се гарантира стабилността на системата, поради инфраструктурата, която е/беше под контрола на Газпром Германия и няма нищо общо с това колко газ е имало в хранилищата им по това време.