28

не работи

преди 1 година

Западното искане към Русия : "Стой мирно докато те пребиваме" - не се случва.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе копейки, преди 1989г. колко рушка газ позваше запада? А помните ли колко напред бяха пред Соц. концлагерите? Пак се вижда, че червените чуугунени тикви помнят по-малко от май му ни те.

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюват с Русия до последния европеец!

25

до 9

преди 1 година

"РАШИСТИТЕ ИЗПОЛВАТ ВСИЧКО ----САМО ЗА ДА ВИ ЗАКРЕПОСТЯТ И ЗАРОБЯТ--- ЗА ДА ИМ РАБОТИТЕ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!" Тоз пък )))))))) ние щото в европа бачкаме за европейски заплати хахахахахаха

24

Реалист

преди 1 година

Да ама не! ЕС е банда за мафиотски поръчки ! От бабата Урсула за времето на този престъпен парламент не съм чул и видял една идея за подобряване живота на европейските народи! Тази злобна жена се вживява все едно е богоизбрана и е център на вселената ! Налага фашизма и воюва срещу Русия ! Всяко начало има край ,дай бог да бъде по скоро !

23

CAЩ

преди 1 година

Живота без Европа ни е Приоритет

22

Анонимен

преди 1 година

ЕС са като Вуте он не сака той да е добре, а Нане да е зле.

21

Анонимен

преди 1 година

хахаха... сваляйте градусите на отоплението и вдигайте градусите на климатика... ай честито

20

живот след смъртта

преди 1 година

"Животът без руски газ ни е приоритет" ХА ХА! А обвиняват Путин в окултизъм!

19

Анонимен

преди 1 година

До УжасНяма държава, която да не е засегната в света. Вината е изцяло в Русия. Създаде тотален хаос.

18

Анонимен

преди 1 година

Ах тез руснаци! Защо не стоят мирно, когато ги бият ами шават? Колко лесно щеше да, ако не се съпротивляваха. Нали така?

17

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че живота на европейските граждани не ви е приоритет, а само краварските прищевки!

16

ПроСоТо

преди 1 година

наистина връх на наглостта!...Тия от "ес" се скъсаха да налагат "санкции" на Русия,а когато резултата от тях /"санкциите"/ започва да ги удря много тежко,ще обвиняват Русия за това.Но:-Както и на малолетните вече е ясно:-ИЗМИСЛЕНИТЕ ЧИНОВНИЦИ от ЕС всъщност работят ЗА ЩАТИТЕ !..Ние сме "пионерите" в това начинание-ще внасяме прескъпия втечнен краварски газ.Ще изпадаме в депресии,инфлации,недоимък и трудности САМО И САМО НА РАШЪНИТЕ да им е зле !..Е да,ама ония си живеят живота,ние агонизираме

15

Запада мрази

преди 1 година

До МРАЗЯ РУСИЯ: Краварите ИЗПОЛВАТ ВСИЧКО ----САМО ЗА ДА ВИ ЗАКРЕПОСТЯТ И ЗАРОБЯТ--- ЗА ДА ИМ РАБОТИТЕ ЗА "БЕЗ ПАРИ"! - оправдават се Русия и епидемии!

14

Нещо за цената?

преди 1 година

Абе това ли е 'цената' която Русия щяла да плати? Дотук цената я плаща основно ЕС. Руснаците само я искат в рубли!

13

Хора

преди 1 година

"Живот"без Руска газ ще е вечно стачки,затваряне на бизнеси,ифлация,скъпотия,беднотия и тн.Още от сега вижте какво става а като застудее какво ще правим.

12

Анонимен

преди 1 година

Или санкции и оръжия, или газ. Няма да стане и двете. Като са взели решение да воюват, да се стягат да мизеруват. Войната си е война, не е като разходка до Малдивите.

11

Мачо

преди 1 година

Ами да като падне икономиката в европа заради скъпите горива и станем неконкуретни на Китай и Индия (с евтините стоки) Америка ще ви погали по главата! =) политиката се прави с пари, а не парите с политика...некой да и го обесни на Мърсула Плондерлайн

10

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на ЕС без руския газ се срива, това са фактите. Да, могат да се намерят други частично покриващи нуждите източници, но цената ще е такава, че производството от ЕС ще е неконкурентно способно. Т.е. икономиката рухва.

9

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 1 година

РАШИСТИТЕ ИЗПОЛВАТ ВСИЧКО ----САМО ЗА ДА ВИ ЗАКРЕПОСТЯТ И ЗАРОБЯТ--- ЗА ДА ИМ РАБОТИТЕ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!