68

Грета Тунберг

преди 1 година

До ох- Няма страшно! Всички като германците, ще преминат на въглища. И новата Тесла ще е на въглища.

67

ох

преди 1 година

"EС: Животът без руски газ ни е приоритет"--- Внимавайте какво си пожелавате, за да не ви се случи, че народите ви ще ви млатят с тояги и камъни.

66

Помните ли

преди 1 година

не отдавна даваха пари да вземате петрол?

65

654

преди 1 година

Санкциите не работели. Сигурно затова всичкото руски тр*ол плаче да се свалят. Няма как да подведете някой с фалшивата си загриженост. Как пък едни нормален европеец не се загрижи заради санкциите, а само феновете на късия по цял ден нареждат как трябвало да паднат.

64

Анонимен

преди 1 година

Пак масква ви виновна. Га масква ви пя, искаме гаранции за сигурност и неутрална Украйна вие се правехте на ущипани и ербап, ше зъмаме урките в нато пък. Има една приказка, не пикай срещу вятъра..... само дето пикнята на шепа *** управляващи Европа окъпа всички ни.

63

Анонимен

преди 1 година

Нищо, немците да минават на дърва хем е по екофренди. Ако нямат дърва, може да помолят Путин да им докара от Сибир.

62

Анонимен

преди 1 година

дайте път на кююмюpa,хаха

61

А на нас

преди 1 година

животът без евроджендърията и продажните ни *** би бил доста по-близък до нормалното!

60

Сандо

преди 1 година

Рашките знаят точно какво е потреблението на газ в цяла Европа. Сега пускат толкова газ, колкото като дойде зимата да почнат да се карат държавите кои на кого да даде. Има директиви на ЕС за солидарност при доставките на газ. Да видим дали Германия ще си спре индустрията за да прати гас да се топлят поляците .... то ще се разбере зимата

59

съвет за глухи

преди 1 година

Махнете безмислените санкции, които с нищо плашат или променят Русия- и всичко ще се оправи за дни. Щото ЕС и света страдат с пъти повече от Русия от тях. Или може би това е целта?

58

Анонимен

преди 1 година

Магарето тъкмо се научило да не яде и взело, че умряло. R.I.P Гейропа!

57

Асан

преди 1 година

Живота без Урсула ми е приоритет :)))

56

пияница мистик

преди 1 година

До Глупави сме === Глупав си ти, защото забравяш, че бъдещето на Цивилизацията, не говоря за онези диви азиатски варвари, дето имат само ядрени ракети, нефт и газ е в тока. А ток се прави и в атомни електроцентрали. Даже ние имаме Козлодуй и му пуснахме онзи ден 5-ти енергоблок. Франция имат 18 атомни централи и 56 атомни реактора и плануват още 14 нови централи. Всичко ще е само на ток, даже колите. Алкашите ще пият сами нефта си, смесен с Бояришник и ще ядат ракети "постни Сарми" :)))

55

Анонимен

преди 1 година

Пудинга скоро ще умре!

54

Глупави сме

преди 1 година

До ГостСкъпичък, как си представяш всичкото потребление да е само ток? Това означава едни огромни пари плюс режим, да не говорим че технологично не е съвсем ясно. Те искат да спират старите коли в центъра на София, а ти за въглища говориш. Ще си доставяме газ, руски. заобиколно, през нос Добра Надежда и Суецкия канал и ще даваме по десет лева за една баница. Това и с минуси и без е подсигурено на народа.

53

Dedo

преди 1 година

Аве то и аз таман научих магарето да не яде, па то зе, че са гътна.

52

Автолюбител

преди 1 година

Добре, че имаме Лукойл! Сега щяхме да зарежда е по 10лв. литър....

51

Анонимен

преди 1 година

Тези вече тотално са изперкали. Вижте как са украсили всичко в "цветовете на дъгата".

50

Чапай

преди 1 година

Какво е светът без руски газ!? Да пускат сарматите.....

49

Шилев н

преди 1 година

Не пречете на самоубийците и *** да изживеят самоубийствен катарзис. Въпросът обаче е защо самоубийците и идиодите пречат на другите да живеят?