25

МУШМУУШБОЦБООЦИ

преди 1 година

Тик так тик так, зомби часовници с ГМО механизъм.

24

Анонимен

преди 1 година

Нормално да има следваща вълна, имунитетът е кратък. Мангъра ви излъга. Боледувайте и се наслаждавайте!

23

Анонимен

преди 1 година

Някой е направо грешен превод на чужда новина. Например за Португалия пише: "Заразените на 100 хиляди души са 2751, като средната стойност за Европа е 400.". Вярното е, че от началото на епидемията заразените в Португалия са 50398 на 100 хиляди. Нямам никаква идея какви са тези 2751 заразени - не са за последната седмица или две седмици, не са и за вчера или оня ден. 2751 на 100 хиляди е 280 хиляди за Португалия, която е с над 10 милиона население.

22

байдън

преди 1 година

Смешници, кой ви вярва. Баба ви радка аргирова и плешивия мутафчийски.

21

как Ковид

преди 1 година

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID се превърна в най-манипулираното болестно събитие в историята линк: 87.120.37.115/Проф-д-р-Ръсел-Блейлок-Как-СОvid-се-превър/ Оригиналната непреведена статия: https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/

20

Анонимен

преди 1 година

В Португалия сега при тази вече отминаваща вълна, умираха 0,14% от заразените, а в България при последната вълна умираха 1,1% от заразените. Изглежда, че подвариантите 4 и 5 са по-смъртоносни от 1 и 2 съдейки по смъртността в Португалия. Разбира се благодарение на ваксинирането височината на сегашната вълна в Португалия беше 47% от височината на предишната вълна на Омикрон.

19

анонимен

преди 1 година

Маските са много полезни- някой ако пръ-дне в автобуса предпазва, ако си в час пик на орлов мост-предпазва, ако е много студено предпазва да не ти замръзне цивката, ако си бандюга предпазва от разпознаване. А бе какво да си говорим от някои неща предпазва от други(сещате се) хич.

18

анонимен

преди 1 година

Тия страни не бяха ли яко набодени? Що така са го закършили?

17

Анонимен

преди 1 година

До Мда - Какво точно не разбра от изреченията "Португалия е сред европейските страни, които регистрираха най-много случаи на заразяване с ковид и най-много смъртни случаи, свързани с ковид. Заразените на 100 хиляди души са 2751, като средната стойност за Европа е 400." Хем най-много ваксинирани, хем най-много умрели. Как по-ясно да ти го напишат, за да разбереш, че си прецакан, понеже си се боцнал? Сложи си зеления сертификат в рамка, за да ти напомня, че имаш телевизор на раменете.

16

Анонимен

преди 1 година

До до 13 - Бии си ваксата и не ме занимавай. Трябва да си рядко т_ъп, за да не проумяваш какво се случва. Португалците са на 98% ваксинирани и се хвалеха с това допреди няколко месеца. Е? Какво става? Защо всеки 40-ти тестван е с Ковид, а у нас, където ваксинираните наистина са има-няма 10-15% забравихме за вируса в момента в който медиите спряха да говорят за него? Както и по-долу писах не ми се спори с радио. Пожелавам ти да се ваксинираш редовно. Според твоите разбирания това е здраве...

15

до 13

преди 1 година

Може ли да си толкова вдлъбнат?

14

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Наесен ще има МЕРКИ! С маски да се пазим от настинка, с каски да се пазим от войната в Украйна, и с пpeзервативи да се пазим от мамунскапъпка! Ще проверяват!

13

Анонимен

преди 1 година

"Заразените на 100 хиляди души са 2751, като средната стойност за Европа е 400. За сметка на това обаче населението на Португалия е едно от най-ваксинираните в Европа" - В това изречение се казва абсолютно всичко. Колкото повече ваксинирани, толкова повече заболели и починали. Ако на някой главата му е дър_вена, да се ваксинира. Научен съм, че не може да се спори с радио и затова нямам намерение да си тровя нервите с опити да отварям очите на "слепите". Живи и здрави!

12

Анонимен

преди 1 година

Предлагам маски, каски, затваряне за поне десет години и да си ручаме ония неща! Това е цивилизационният европейски избор!

11

И ся, кво

преди 1 година

Ваксинираната европа, м?!?

10

Alex

преди 1 година

Подготвяте ли работата :)

9

Чук Боянов.

преди 1 година

Ако утре Путин реши да демилитаризира и денацифицира Полша, Ковид ще изчезне от Европа поне до есента.

8

Мутафчийски

преди 1 година

От утре махаме пейките в парка и затваряме Витоша! Сърдете се на подварианта на подварианта! Муахахаха!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Отново гласят маски, затваряне и сертификати за стадото. Да не го допускаме повече!

6

ти да видиш!!!

преди 1 година

От високо ли скачат "заразените"?!