26

До 22

преди 1 година

Че ГЕРБ е винаги са работили против народа и още повече срещу пенсионерите.В продължение на 12г.само унижение и кражби.

25

Komentar

преди 1 година

Може да признаете - припознаете дипломите на Македонските учители по македонски език, като Български за преподават в ЕС Български език.

24

Тошо

преди 1 година

"Ако хартиената бюлетина се върне, избирателната активност ще се качи." - в превод: далаверките ще вървят и ще може да си нагласим изборите както досега.

23

рибока

преди 1 година

йок

22

Анонимен

преди 1 година

Киро днес в Брюксел плаши Запада, че Радев щял да спре износа на оръжие за Украйна. Нинова нали се кълнеше, че един патрон не е изпратен? Кой лъже? Няма друга опция, освен предсрочни. Коалицията им се оказа дърво.

21

Анонимен

преди 1 година

Можем да направим бойкот на чалгата. Да не им ходим на концертите и да не посещаваме чалготеки. Учиндолският провали морала на младото поколение, потъпка идеалите на православието. Да махнем чалгомора. Само римляните да го слушат.

20

Анонимен

преди 1 година

Тошковци, Трифоновци, Борисовци, Карадайъци.......все некадърници. Защо свалят правителство, като не знаят какво да правят сега, а не им се и управлява. Направиха Петков светец с тия им действия. На новите избори ПП ще е с още по-голям процент. А Тошко ще има възможността да бръщолеви неадекватно, но не от трибуната на НС, а само от екрана на маломерната 7/8 тв.

19

Анонимен

преди 1 година

Добре е да се канят анализатори с различно виждане по отношение на политическата криза,но "стари муцуни" от калибъра на Юри Павлов ни идва в малко по-вече.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма друга опция. Киро и Кокорчо трябва да си ходят, достатъчно ни накиснаха, особено първият. На предсрочните избори ИТН на Славуцата от Учин дол ще отпаднат от НС, дано същата участ споходи и БСП на Корнелия-Гьоков-Иванов. Мисля, че пенсионерите ще си го върнат на Боко Б. заради отрязването на половината от тях от повишение на пенсиите заради прословутите 2 пъти по 3 години. Ако ГЕРБ не вземе мерки за запълване газохранилището-Чирен с газ, в края на годината ББ ще си отиде.

17

Алекс

преди 1 година

Докато има чалгаджии в Парламента,стабилно правителство не може да се направи.Така,че нови избори и ИТН вън от Парламента.

16

ДДРОнег

преди 1 година

Колко ще струват още едни избори ?!___Десетки милиони, нали ?!___А днес отново слушам по радиото зов за помощ за лечение на малко дете, за едни 11000 евро, които са несравними с цената на поредните избори !!!__И се питам - ДОКОГА в Бъглария ще има пари за всякакваи глупости, но за децата на България НЯМА ?!?!?!?___И отговорът може би е - докато има мафиотски партии в България като ОПГ герПдпс, итн, ваZZраждане и прочие !!!

15

Анонимен

преди 1 година

Герб са ОПГ и са за затвора, ама и ПП се опитват да се превърнат в същото! Кирчо надмина по лъжи и внушения дори ромския лидер от село Банкя, а това определено не беше лесно! Всички заслужават да бъдат изгонени с яки шутове от народа!

14

Анонимен

преди 1 година

12 ново двайсе. Ако не е виновен Путин е виновен Бойко или Доган. Егати плашилата си имате, честно. Дайте някой друг за разнообразие, че ни втръсна от едно и също.

13

Анонимен

преди 1 година

ПП са самовлюбени ***, които изобщо не разбраха къде са за 7 месеца управление. Повече се бяха загрижили за Украйна и мякетата, отколкото за народа. А що се отнася до решенията им, слава богу че имаше кой да ги стопира, че сега вече сигурно щяхме да сме във война с Русия. Но пък сега очаквам да се прегърнат с ГЕРБ, същия ГЕРБ който плюят лудо от сумати време. Това ще е поредния шамар за умнокрасивите им поклонници, че и те са едни умове...

12

Шаши

преди 1 година

Защо никой не говори за независима, България? Има само един верен път. Икономически отношения с всички и независимост.

11

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравяме все пак че 95% от хлебопроизводството и борсите на едро, в България както и 90% от търговията с горива се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те допълнително надуха цените за да свалят Правителството.

10

Анонимен

преди 1 година

5 да не си брокер на имоти? Като чуя някой да ми говори така и започвам да бия камбани. Тия номера от пазара за *** звучат като твоето- Купете моля, последното е, друго може и да не дадат. Сега е момента, не изтървайте офертата! Колко народ се хваща на това?

9

ДДРОнег

преди 1 година

Хартиена бюлетина = много купени гласове от ОПГ герПдпс !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Мразещия пенсионерите Боко, ги беше оставил на глад и мизерия, защото те не можеха да му връщат обратно 40% , както правеха приближените му фирми за обществени поръчки. Затова се сърдете на него. ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта. И сега пак обратно, където си бяхме.

7

ДДРОнег

преди 1 година

Винаги има избор !!!___Верният път сега е управление на ПП и ДБ, доживотен затвор за ОПГ герПдпс и др. !!!