101

IQ 3.14

преди 1 година

да преброим ли в това есе колко източници за колко абзаца са цитирани?

100

до 89

преди 1 година

Не бъркай Русия с USA!

99

Анонимен

преди 1 година

Докога смятате да лъжете читателите? Как Русия влезе в Одеса и Мариупол, минира пристанищата и излезе? Може ли да мислите преди да пишете и/или преписвате?!?

98

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ги минира.

97

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако следваме пътя на логиката това са го направили украинците. Защото в началото ги беше страх, че руснаците ще ги превземат за няколко дни и си взривха мостовете по магистралите. Щом сами са си взривили магистралите, значи поради същия страх са минирали и пристанищата за да не ги завладеят руснаците откъм море. Защо им е на руснаците да минират реките и морето? Няма една причина да го направят

96

Анонимен

преди 1 година

Аз вече се сещам, китайците са,

95

Анонимен

преди 1 година

До Стига лъжи... И да продължим: Санкциите "работят успешно" Путин е умрял отдавна, а първи му дубльор също е отзован заради пакинсон. Втория дубльор пък си крие л...та от западните разузнавания които ги искат страстно. Киев може да продава вуду кукли с образа Путин за да ги боцкат азовците други откачалници, но не те, а Путин бил вярвал окулизъм. За режисурата в Буча и гаровия перон, да не говорим, че дори ВВС си свиха сърмите при интервюто с Лавров....А и знаем кой предизвика световния колапс!

94

Стига лъжи

преди 1 година

Разбира се че украинците сами заявиха преди време че са минирали морето. Дори западните медии писаха. Че и се откъсват та чак до Турция стигат. Какви са тия брадати лъжи сега. Очаквате да не помним ли? Обръщате всичко наопъки. Фашистките батальони в украйна не са вече фашистки, а руските са вече фашистки. Свастиките на азовците не са проблем, но Z и V са "свастики" вече. Живите щитове са "защита на цивилните". Криещите се в дупките са "герои". Загубата на територии е "победи" Предаването е "евак

93

Идиоти

преди 1 година

Баба ми минира Украинските пристанища.

92

Факт

преди 1 година

Какъв *** въпрос,дори преди време Украйна си призна....

91

Анонимен

преди 1 година

"Кой минира черноморските пристанища на Украйна?"_______Всеизвестен факт е, че Украйна минира пристанищата си в началото на войната. Все още не са изминали години от началото й, за да ни задавате *** въпроси и да предлагате алтернативни теории.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 "Всичко което идва от Англия е лъжа." Еееех, обаче като става дума за Брекзит, англичаните са върха. Тежка е съдбата на русофила: да се премята като палЕчЕ насам натам със шапката със звънчета на главата.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Става дума за миниране на подходите към пристанищата, не за самите пристанища. Като се има предвид, че руснаците са пълновластни господари по море в района, само те може да са минирали тези места.

88

Анонимен

преди 1 година

Всичко което идва от Англия е лъжа.

87

Анонимен

преди 1 година

Абе къдее оня от Славяново летящата кокошка дето херо мустафа му завря юмручето изотзадека. Не требеше ли да наложи вето на тези сеяндури у парламата. Не няма да наложи вето оня новия в краварското посолство му е заврял езика в гъ за рата.

86

Анонимен

преди 1 година

Руският флот влязъл в Одеса и минирали пристанището.Тея съвсем ни взеха за боядисани врабчета. Ако са влезли в Одеса ще си стоят там няма да минират. Укрите си ги минираха за да не влезе руския флот. Кажете един път истината бе. И пеленачетата вече разбраха че лъжете.

85

Анонимен

преди 1 година

Сега, като са гръмнали урките платформата в Черно море, следва замърсяване, което идва към Румъния и България. Проссти като гъбено семе. А ние да ги отглеждаме по хотелите.

84

Венелин

преди 1 година

Като видях кои са източниците и спрях да чета. Джей Ар Толкин е много по-интересен.

83

Анонимен

преди 1 година

Хахахах. Мините пречат на корабите. Укритата нямат флот, Русия има флот. Тоест от едно миниране може да пострада само Русия. Обаче явно руснаците са мега интелигентни и сами минират пристанищата. Обаче как ги минират, без да са влизали в тия пристанища?!? Дистанционно миниране, защото е модерно - дситанционно обучение, дистанционна работа... сега виждаме и дисанционно миниране с мини от втората световна. Айде като лъжете - поне измислете правдоподобна версия, а? Да не се обиждаме?

82

Истината1

преди 1 година

Програмирал съм пълно въстановяване на С.С.С.Р. по ради свръх понижение на жизнения стандарт. ENTER бутона не е в мен така, че дерзайте корумпирани капиталисчета.