46

Наблюдател

преди 1 година

Маршрута Белгород Оренбург не е случаен и 100% не е тренировъчен :) Айде сега се сетете какво се произвежна в Оренбург и какво има в Белгород ;)

45

не е за чудене

преди 1 година

Жалко, че надали ще разберем истината от онези филмчета по Н Географик, защото хората се мъчат да стигнат до истината и станалото да не се повтори отново! Аз лично съм гледал само един случай с руски самолет и то защото се блъсна в планина в Малайзия, а не у дома си. Става дума за супер-джета, дето е единственият им граждански след съветската ера. Намерете го да видите резил, цялата делегация с купувачите на тестов полет, а супер/муперсамолетът няма актуална карта на района?

44

555

преди 1 година

Според мен този самолет е "безаналогов"

43

Ееее Сефте

преди 1 година

Сигурно е скъсал ремъка на охлаждащата перка,или са изпили антифриза.

42

Тц,тц

преди 1 година

Почна се!Липса на резервни части, намаляващ трафик,твърди кацания..такава ще е картинката тепърва!

41

Анонимен

преди 1 година

руската федерация е просто е един найлон с който се е покрил ссср след като си е инсценирал смъртта:)))

40

Гошо

преди 1 година

Така е, като няма части ще падат самолетите...

39

do 42

преди 1 година

А каква е целта на фашистка Русия? Никой не знае. Единствено виждаме, че завземат нови територии с избиването на хиляди хора и от 2те страни и после принуждават хората там да мизерстват. И пак отново. Като разултат - на всички им е гадно. Скaпана държава. И ние все още не можем да се отървем от миризливия им ботуш.

38

Анонимен

преди 1 година

Временните неуспехи и жертви няма да попречат на Русия да постигне целите си!

37

До 39

преди 1 година

Това в чест на сгромолясалата се метална съветска кошница ли? Можело е още да постигнат - в някое друго измерение. ТАСС не са се постарали както трябва.

36

Самолет

преди 1 година

Те и пътническите самальоти са същата стока, а Боингите и Еърбъсовете скоро няма да могат да летят, защото има елементи, дека требе да се подменят след всеки 100 летателни часа. Да стягат каруците, тройките и да вазират по путинските пътеки в направление Сибир.

35

Анонимен

преди 1 година

ЗА ДЕНОНОЩИЕ РУСКИТЕ СИЛИ СА УНИЩОЖИЛИ 620 ВОЕННОСЛУЖЕЩИ,2 САМОЛЕТА,5 ДРОНА И ДЕСЕТКИ СКЛАДОВЕ СЪС ГОРИВО И ТЕХНИКА. Ч Е С Т И Т О .

34

Имам съмнения,

преди 1 година

че е възможно щатски ниско летящ Спутник сделан от капиталиста Мъск, да е възпроизвел въйстрел с лазерно оръдие и е причинил аксидента. Не случайно Хуго Чавес умря от бактерии на Кока-Кола изстрелвани от космоса чрез сателит на ЦРУ.

33

Анонимен

преди 1 година

ЗА ЧЕТИРИМА РУСНАЦИ ДНЕС ЩЕ ПУКНАТ 400 УКРИ.

32

Анонимен

преди 1 година

До Teo "Какво - ще търсят в Русия." В Русия не се търси, в Русия се намира. С други думи, пак ще лъжат какви са истинските причини, и вместо това ще драскат за "героично загинали в името на рАдината".

31

Трепач

преди 1 година

Тея ще се изпотрепят и без война.

30

Teo

преди 1 година

Този ако се не лъжа беше с 4 двигателя. Да се запали един, а дори и двойка от едната страна би трябвало да се докопа до някое летище. Тук нещо много смърдu. Какво - ще търсят в Русия. Жалко за загиналите!

29

Анонимен

преди 1 година

Импортозамещението иска жертви.

28

Целта на статията е

преди 1 година

поредна демонстрация на съветските нано технологии в 21 век. Така е и с балистичните им ракети. Дано не почне ТСВ, че ще се изпотрепят, НАТО може и въобще да не се намесва.

27

Анонимен

преди 1 година

Зил гаси Ил. Курили са в самалйота.