8

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Тотални глупости! Бургас е западащ град на стари хора. Всеки, който се е разхождал тук ще ви каже, че младите бягат от тук като. попарени. Я се разходете до Варна да видите млади семейства с малки деца! Тук такова нещо НЯМА! В Бургас образованието и здравеопазването буквално ЛИПСВАТ!

7

Коко

преди 1 година

Що за *** трябва да си да изрече те такава простотия Бургас е градът на феодали в който има лошо качество на живот няма да изброявам който е от Бургас си знае я да кажат нещо за работните места за средната Р.З няма стотинка инвестиция ремонт на ремонта на пътища типично по герберски а извинявам се нова спортна зала моята тръгна от 32милиона и в момента е на 67 милиона и на всичко отгоре е незаконна

6

Анонимен

преди 1 година

Банки ...

5

БУРГАЗЛИЯ

преди 1 година

ЗА БУРГАС. ЖИВЕЯ ДАЛЕКО ОТ БУРГАС И СЕ ЧУВСТВАМ ПО ЩАСТЛИВ. ПРЕНАСЕЛЕНО МЯСТО. МЯСТО ЗА ПЕЧАЛБАРИ. БЛОК ДО БЛОК ДАЛАВЕРА ДО ДАЛАЕРА МИЛА МАЙНО.

4

Анонимен

преди 1 година

Е , това в Бургас само батки и селски тарикати, живеещи в мутренските времена от 90 -тте, бръснати глави и тесни *** с гол глезен и морал като на козар. Тва там са австралопитеци бе, кой нормален ще иска да живее там, ние едвам ги изтрайваме за 10 дена на морето.

3

Анонимен

преди 1 година

С новата база на НАто съвсем..

2

Анонимен

преди 1 година

Кое му е приетгателното? Познавам няколко бургазлийки, всичките са разведени с деца. Другите просто се махнаха от Бургас в посока София или от държавата като цяло. Едно нормално семейство не познавам там. Те ми говорят - било притегателен център... за наркотици през лятото може и да е, ама за друго - не. Все пак къде се стреляха за паркоместа - в Софийско или в Бургаско?

1

Анонимен

преди 1 година

Пълна лъжа е това, от години се пънете да правите реклама колко притегателен е Бургас - а това е една клоака, създадена от ГЕРБерастите. Тук виреят само масово нароилите се фризьорки на хора и кучета и алчни брокерки - всичко останало е сезонна работра, няма високи технологии, няма реална промишленост и производство - умрял град, чият цел е да обере и малкото останали живи селца в региона. Казвам го като жител на града и търсещ вариант да се махна от тази помия и селяндурщина!