62

Анонимен

преди 1 година

Нашите никога са нямали самостоятелна воля,за да имаме политика.Напротив,за тях ЕС е спасение да нямат отговорност и да им казват какво да се прави.Не ставаме като нация,това е.

61

изказване от БСП

преди 1 година

От БСП питат - защо протоколите не са подписани от Македония, защо Македония се държи в момента по тежък и унизителен начин към България, която подпали културния дом, която оскверни стотици паметници... тая ли страна да пуснем в ЕС господин Христо Иванов? Как ще завърши всичко това, кото Македония не е готова да приеме даже и френските минимални условия? Следва ли по този твърде бърз начин да претупаме това предложение в парламента? Всяко българско семейство има корен в Македония! Въпрос на чест

60

Антички македон

преди 1 година

Щом северен дисниленд подскачат като попарени и опозицията и управляващи, значи споразумението е много добро за България.

59

Анонимен

преди 1 година

Вчера албанецът грубо обижда България, сърбинът пак, Макрон и той, плюс, че оказвал силен натиска над нас но не над Скопие...И сега вместо декларация против тия обиди и натиски тройната коалиция Киро-Бойко, Бойкикев и Доган кляка...

58

Анонимен

преди 1 година

По рано е не е от 1918 година.По важна е годината ,когато България гони Гоце Делчев от военното училище.Той напуска България и започва да работи за създаване на Македония,която да е самостоятелна.Затова Българите го предават на Турците и те го убиват.Гоце Делчев не искал само настоящата Македония ,а цялата.Същ ото искал още един велик Български герой ВАНЧО МИХАЙЛоВ самостоятелна и обединена Македония.Да живее Македония.

57

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще видим истинските лица на всички. Мерси боку мосю Макрон!

56

Анонимен

преди 1 година

По въпроса държи реч оня, който е депутат пет мандата а още не може да говори български - Карадаоеъъъъ. Падението е пълно, бил европеец а не от ФК Анкарагюджу хахахахаа.

55

Анонимен

преди 1 година

Споко,РСМ никога няма да подпише такова предложение.А на нашите *** да кажа,един ден и не толкоз далечен ДПС ще ви поиска федерация и автономни обкасти и край на унитарната държава.После ще се чудите защо?Сетете се колко сте били нагли!

54

Анонимен

преди 1 година

сЛЕД ДНЕШНАТА КАПИТУЛАЦИЯ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СОРОСПИИТЕ ОТ ТРИТЕ ПАРТИИ гроб дпс и Предателската партия.

53

Анонимен

преди 1 година

От 1918 в Македония започва процес на дебългаризация, довел до идеята за македонски език и нация. Цели поколения са учили, че българите са фашисти, а сърбите - братя.

52

Анонимен

преди 1 година

ИТН,Възраждане,ВМРО. Къде сте ? Взехте кинтите за свалянето на Киро. И забравихте за Македония.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако беше Путин, досега РСМ да се беше превърнала в лунен прах. Ама ние, нали сме такива, върттогъъъзнииции на ЕС, та нямаме смелост. Нашият Господар ЕС не ни дава! Вярно, то нямаме и армия. Едни там 1000 човека. Ми тва армия ли е?

50

Анонимен

преди 1 година

В разсекретените доклади на ЦРУ от есента на 1948 година пише, че хората в Югославска Македония имат традиционно български нагласи и маршал Тито взима възможно най-тежките мерки, включително депортации и масови арести, за да се справи с опасната за него ситуация, в резултат на което значителен брой македонци са избягали в България.

49

Анонимен

преди 1 година

Оха, как хубаво им го сложихме на макетата, всичките ни искания в преговорния процес

48

Анонимен

преди 1 година

Балабанов преди седмици каза, че Петков иска да вдигне ветото, да даде победа на Макрон. Сега Ицака ми обяснява как няма време и трябва да го вдигнем, защото по-добро няма да получим. Само *** се хващат на това. Държава нямаме, политици нямаме. ЕС казва и ние изпълняваме. Срамна страница от нашата история. След 50г. ако още има България ще гледат назад и ще ни мразят и с право.

47

Анонимен

преди 1 година

ЕНП изпрати ГЕРБ в залата. Бацо слуша началниците както винаги. Сега чакаме какво ще му каже кремълския началник?!

46

!

преди 1 година

Ей сега ще се види кои са антибългарските партии, ДПС им го набоде, като го внесе в парламента хаахха, гледайте сеира сега, ДПС само няма да е черната овца, ще видите, че всички са един дол дренки.... хайде честито на ПеПетата, Гербажиите и Дай българияджиите :) хахахаха, само ИТН и Възраждане, долу бйесйепйе...

45

иво

преди 1 година

Герб и Дпс са антибългарски партии.

44

Анонимен

преди 1 година

Който го сложи македонското вето пак той ще го вдигне. Борисов

43

Стига

преди 1 година

С тази Македония! Вижте първо българите и след това останалите!!!!