21

Анонимен

преди 1 година

До Сайга 12Имах предвид, че си изпуснал фактът, че на практика НИКОЙ не може да докаже необходимост и толкова. Всичко останало става напълно излишно.

20

Сайга 12

преди 1 година

До Анонимен 19 Аз мисля, че ясно съм го написал - доказване на необходимост/мотиви!!! Не знам защо не можеш да четеш?

19

Qanon

преди 1 година

успех! :) военноиндустриалния комплекс дали ше ги остави така нещата? :)

18

Анонимен

преди 1 година

Честният дуел за убиване на чернокожите от полицията на САЩ иска, чернокожият да има оръжие също.

17

Анонимен

преди 1 година

На тия им дайте оръжия и сами че се избият ,война не им трябва )гадове

16

Анонимен

преди 1 година

До 18 Постигнаха го с голяма децентрализация и икономическа и всякаква свобода за гражданите. А по брой убийства, както казах, ако извадим черните, то и Франция и Финландия задминават много САЩ.

15

Анонимен

преди 1 година

До Сайга 12Пропусна най-важният детайл, трябва ти и основателна причина. Какво е основателна причина - каквото шефът на районното каже. Съответно и всеки шеф на всяко районно ВИНАГИ отказва. И толкова. На практика НЕ можеш да си изкараш разрешително за самоотбрана.

14

Анонимен

преди 1 година

До Реалист, ОК прав си, ама я сега обясни как може 1 държава на 250г. с докарани тия дето цитираш да задмине всички останали? САЩ постигат това, което никой друг не е успял за над 2000г. Явно нещо ти убягва от реалноста. Още нещо, по брой убийства на глава, далеч не са първи. В комунистическа русия има 2Пъти повече. А с войната на жужето, бройката на погебани ушшанки ще скочи рязко.

13

Дюрекс

преди 1 година

Да им слагат двоен предпазител и заглушител, че не се спи нощно време.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако извадим убийствата, които стават сред черните, то в САЩ умират много по-малко хора от огнестрелни оръжие, отколкото в Европа, където са забранени. Изводът се налага от от само себе си.

11

Анонимен

преди 1 година

Сетиха се. Само че населението вече е въоръжено до зъби. Надали има домакинство без поне едно пушкало.

10

MONAD

преди 1 година

Върховната инстанция, ( SCOTUS ) обяви противоконституционно забраната за носене на оръжие в Ню Йорк, понеже е в противоречие с втория им амендмънд.Това което прави сената, ще остави няколко сенатора републиканци не преизбрани тази есен, натрупаха доста негативи с това си решение.Свободата е на върха на копието

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен До Реалист 7 - Не си реалист, а си расист.... А ти си черно кафяв и явно много ти се нараняват нежните чувства ако някой спомене боята ти или основния ви начин за "бране на пари" в коментара си .... По полека с тия определения кой бил расист и кой не е .... Разбирам че това е единствения начин да привлечете внимание към жаалката ви личност , ама не прекалявайте .....

8

Сайга 12

преди 1 година

За първоначално придобиване но КНО за самоохрана,в България се изисква,както е отбелязал по-долу колегата1курс за безопасно боравене 2удостоверение от ЦПЗ, че лицето не е на учет (така го пишат)и медицинско 3свидетелство за съдимост 4мотиви/доказване на необходимост 5 метална каса, захваната за под или стена с анкерни болтове. Такси -придобиване, носене, съхранение, прострелка за ново и техн. преглед за старо оръжие. Но ако не е по закона за бивши служители на МВР и МО -само с пари или връзки!

7

Прекрасен Нов Свят..

преди 1 година

А за нелегалните оръжия на престъпниците някоя думичка в тоя закон има ли? Или те нека да си ги имат... Нещо като "инструменти нужни да си изпълняват професията"... как чернния наркУман ще ограби магазин ако няма оръжие. На собственика на магазина лесно могат да му конфискуват пистолета защото съвестно го е регистрирал и легално го е закупил ...а оръжията на крадците... на бандитите... на обирджиите... ??? За някоя от стотиците гангстерски групировки в САЩ прдвижда ли се отнемане на оръжията ?

6

Анализатор

преди 1 година

В България трябва да си мутра или бивш полицай, за да ти разрешат да си купиш оръжие. Това е и основната причина индианците да плячкосват по селата безнаказани. Дори и най-глупавия човек би се замислил когато влиза да обира някоя къща, в която го чакат с пищова.

5

Реалист

преди 1 година

Проблемът не е в достъпа до оръжие, а до това, че САЩ е събран от кол и въже - каторжници от Великобритания, роби, китайци, индюги, балканци, латиноси, азиатци, абе една дума пасмина от целия свят, която масово е на антидепресанти. Та няма какво друго да очаквате, а и между другото в САЩ има 370 милиона оръжия в обръщение в момента.

4

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, пушилка....Те до момента всички масови убийци там са без извършени престъпления.

3

Анонимен

преди 1 година

Ми те се изпотрепаха бе чоляк!

2

Бай Джо

преди 1 година

Като им съберем пушкалата на янките и можем да им вдигнем цените на горивата като на ***. И тогава ще гледат само тъпо, както прави ***, без да смеят и гъг да кажат.