38

преди 15 години

"Ученият добави, че липсата на лед на полюса първоначално няма да доведе до някакви видими последици на земята." АААахахааа ахаа а аа а хххха хах ххАХ хха хаах АХХА ХАХ ххх. Съжелявам . Малко черен хумор. кххх

37

ония брадатия

преди 15 години

дрън- дрън ярина

36

преди 15 години

дрън - дрън - та пляс!

35

преди 15 години

Ние сме зависими от всичко, и не говорете тъпизми, от рода на какво щяло и какво не щяло.

34

преди 15 години

Когато поставят образът на живота на тясно,много неща започват да се топят.Те пазят себе си,защото трябва да продължат да ги има.Нищо не се връща същото,както в съзнанието на нежелаещите истината да знаят.

33

Танцът на земята зап

преди 15 години

Многознаци са.ти табелите за танцьор познаваш ли ги,или още нямаш основно за книжка.Батко ми много хубаво танцува.Гледай него и се учи.

32

uplashen

преди 15 години

neznam kakvo im e smeshno na uchenite...

31

преди 15 години

A taka, време беше и за апокалиптичната прогноза... N 30 явно е прекалил с четенето на пророчества, основани на доказателства от типа: "снощи сънувах..." Пич, аз от 7-8 дена имам усилен сърдечен ритъм и все ми се струва, че има земетресение, за мен какво ще кажеш? Да не съм предвестник на Сатаната?

30

преди 15 години

скоро нещо ще се лучи.....и тез ледници ме претесняват ако продалжат така...може да имаме нова държава кадето ще се сеее и ще може да се живее ....атам каквили таини пази земята до няколко години ще се разбере....тези често срещани явление да ли не искат да ни кажат нещо скоро ще се лучи и да се готвим за наи-страшното.....маи часовника почна да тиктака на обратно за човечеството...

29

преди 15 години

На 14 юли ,някой си мечтае да съм на море,че белким се отърве от фученето.Ама нали съм си дебела глава,ще се гмурна да проверя,дали няма да е на 11.Имаш мноого да учиш,дорде ме разминеш.Хайде от мен да мине-да станем равни.

28

:)

преди 15 години

Ми няма да ходим на море, явно само ще дойде :D

27

pisi

преди 15 години

Северният полюс се намира в Северния ледовит океан, във води, почти постоянно покрити с подвижни ледове. Същинският полюс е разположен на морското дъно, на 4087 метра дълбочина.Това е за разяснение дали има скали или няма скали!

26

преди 15 години

Ми ще изчакам. То едвали ще му трябва много време след като ледовете ще се стопят за няколко месеца.

25

Maya

преди 15 години

Е, ще трябва да изчакаш и водата от океана да се изпари! :-)))

24

преди 15 години

Аз все пак ще си се заселя на този континент като се стопят ледовете.

23

преди 15 години

Апокалипсис. Отиде коня в ряката.Много тревожно и ужасяващо.

22

ПАпи

преди 15 години

A be vie ste mn napusheni *** ,chuvate li se kakvo govorite???NORTH POLE maloumnici !!!

21

Da-da

преди 15 години

"...Северният полюс се намира в Северния ледовит океан, във води, почти постоянно покрити с подвижни ледове..."

20

хахаха

преди 15 години

Малко каменисто парче суша, открито от американския арктически изследовател Денис Шмит през юли край северния бряг на Гренландия е най-добрият кандидат засега за най-северната точка от сушата. Той е на 700 км от Северния полюс и на 4 км от гренландския бряг. Наречен е Улично куче запад (Stray Dog West), защото блуждае под леда. Появил се е заради раздвижването на ледовете, като е образуван от депозити, а не от тектонична дейност.За учениците не знам, ама някои географи тук съвсем са си загубили компасите :-)))))

19

Георги

преди 15 години

Вие пренаписахте световната история бе. От каде ги изкопахте тез скали на северния полюс не знам. Мога само да кажа *бах ти и скапаната образователна система кадето я имаме. А относно статияте, че нямало да се усети в началото- само стойте и гледайте. Не само че ще го усетим ами и няма да го забравим никога.