278

Анонимен

преди 1 година

кй

277

Анонимен

преди 1 година

Това е достоен човек, родолюбка и бореща се за по-добро бъдеще на населението, спазва законите и иска спазването на законите, като юрист и не е за лапачка в парламента, достойна жена. Да е жива и здрава!

276

Анонимен

преди 1 година

В сайта "Афера" , са пуснали писмото на Гунчева и са обяснили защо напуска.

275

Ганди

преди 1 година

Тая показа как се прави,а не като ония миже турковци,ние не сме съгласни с партията ама оставаме за да си взимаме заплатките, нищо че влезнахме в НС благодарение на нея

274

До 293

преди 1 година

До Анонимен -- "ТАКА, ЧЕ НЕ Я ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С ВИЗИЯТА И". Жената не е нито на годините, нито на акла на онези кирчови курвета, дето или снимката била в лош ракурс /К. Конст. или парапета бил бил виновен/***-та/, ама все за *** ги държат. Жената е ерудит, смела е и се държи достойно. Ще ми се ги видя една срещу друга с Курнелата.

273

Анонимен

преди 1 година

ЕДНА ГЛУПАВА ЖЕНА ПО МАЛКО

272

Локо-Пловдив

преди 1 година

Другарката на снимката изглежда доста сериозен човек,едва ли би се поддала на заплахи от страна на ,,възрождемците'' манипулирани и финансирани от пасьольсвото.Човек който има самоуважение,никога не би продължил със едни хора които ги е хванал във лицемерие,лъжа и предателство.Евала на другарката.

271

Teo

преди 1 година

Всички във Варна го знаят. Мисли само за собствения си зъг! Ако трябва да се направи нещо и той като влиятелна личност да лобира, въпреки, че е за благото на града/областта/държавата, първият въпрос е а какво ще има за мен! Пълен Г-а-н-ю, ама дори не балкански ами морски. Лошото е, че 90% от тия там са същите умни парчета!

270

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме нормална съдебна система тези типове като Гунчева Копейкин и всички продажници и мафиоти нямаше да ги коментираме направо в затвора

269

Анонимен

преди 1 година

Абе Копейки какво въртите Гунчева се спасява от фереджето и Копейкин той си е един пропаднал варненски ром лъж вериш изпълнява си заповедите на господарите

268

Анонимен

преди 1 година

Айде цялато Възраждане бегом марш за Москва тука е България пропагандисти долни а шута на Митрофанова Копейкин да се измита от НС видяхме му схемите

267

Читател

преди 1 година

Тази въртиопашка приключи като политик, какъвто никога не е била. Но приключи и като адвокат. За нищо на света не бих й поверил нищо!

266

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 292 ТЯ НАИСТИНА Е ВИСОКО ИНТЕЛИЧЕНТНА И МНОГО УМНА. С НИЩО НЕ ОТСТЪПВА НА КОСТАДИНОВ ПО ЕРУДИЦИЯ. ТАКА, ЧЕ НЕ Я ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С ВИЗИЯТА И. ОБИКНОВЕНО КРАСАВИЦИТЕ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ СА С МНОГО МАЛКО УМСТВЕН БАГАШ АМА СА КРАСИВИ. АКО ТОВА Е КРИТЕРИЯ ТИ ЗА ИНТЕЛЕКТ МНОГО СИ ЗЛЕ.

265

Анонимен

преди 1 година

Егати падението, сметай щом тая "високо" интелегентна дама не ще при Копейкин.

264

158

преди 1 година

Браво. Костадинов не е това, за което се представя.

263

Шафрантлъците

преди 1 година

До хихиххихи Че тая скокондрила преди да дофтаса във Възраждане беше русофобка. Ама като не и знаеш шафрантлъците.... Доста се чудих как така тая прелетна птици се пъкна навремето във Възраждане.

262

Чужд бацил

преди 1 година

До Анонимен Тоя парламент отива на свършок и затова Гунча рече: "Гроздето е кисело". Доста време ръсеше ксенофобски простотии на границата на тероризма и това и е било задачата - като бацил да дискредитира Възраждане. Не случайнао и бяха забранили да плямпоти простотиите си.

261

+++

преди 1 година

Всичко разбах, интереса клати феса,само не раздрах какви са тези безоотчетни пари и колко са.И защо всичките депутати мълчат за тези пари.Значи ние от простолюдието и една стотинка да вземем сме задължени да я доказваме,декларираме и да и плащаме данък,защото Спецов Ялботински и Рашков ни дебнат и ще ни обвинят в корупция.

260

Данака

преди 1 година

Гунчака плюеше срещу русия, после почна да я обича, сега същата работа и тука, и аз да бях щях да и забраня изказвания говореше само глупости... но лошото е че предава публично, можеше да си го спести.

259

Явно

преди 1 година

Взеха да проглеждат някои !