21

Анонимен

преди 1 година

ама по какво е експерт тоя пенкилерстващ?!?!?! ама той от всичко разбира като нойзи цветков и сие хахахаха АМАН БЕ ОТ ТИЯ АМАН!

20

Съжалявам ама....

преди 1 година

Христова и другия играят като експерти на герб ,дори като я видя по телевизията местя канала ! Как пък един не каза ,че Петков беше обявен за нац.предател защото е обсъждал различни варианти със ЕС комисаря от итн и герб и дпс ! Итн се отцепи а герб веднага внесоха вот на недоверие ...е Петков много правилно даде въпроса за Македония да се реши във Парламента ,вместо всички да го обвиняват напълно несправедливо ! Да видим сега какво предателство ще извършат тези които го обвиняваха !

19

Баба.

преди 1 година

Албания ще погълне Македония и части от България,за да си спомняме за Евреюпейския "съюз".

18

5555

преди 1 година

Тази набедена психо на пълния с хора площад пред НС вподкрепа на ПП каза"Това не е Българие!"Това е нейната злоба и обективност!

17

От Вселената

преди 1 година

Представителя на България, от трибуната на ООН: - Когато българският цар Самуил, с цялата си войска се върна от Охрид, след битка с византийците, през 1004г. край Скопие, ние си свалихме дрехите и се хвърлихме в езерото, за да отмием натрупалия се прах от дългите походи. Когато излязохме от водата, видяхме че македонците са ни свили всички дрехи. Скача представителя на Македония: - Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там. Българския представител: -Благодаря, ето това исках да докажа.

16

Анонимен

преди 1 година

Както виждате националистите от Албания, Република Северна Македония и Сърбия си искат инициативата "Отворени Балкани" също така наричана "мини Шенген" и не желаят влизане в ЕС.

15

Анонимен

преди 1 година

Типична манипулация. Макетата се правят на недоволни и ехидно ни се смеят защото знаят, че ЕС нищо няма да ги кара да изпълняват. Ние, поради особеностите на народопсихологията ни смятаме, че щом е зле за тях , е добре за нас. Политиците ни го представят за супер изгодно и се обединяват около предложението. Накрая ще се ****ни с 200.

14

ББ

преди 1 година

До Анонименкостя това не е коз..Шрьодер натиска да се вземат решения по външно-политически с квалифицирани...успокоявате се,че ще отнеме време,ами ако не отнеме?26 срещу България,...мразената България...мразят Народа ни заради елементарни гелосани ганчовци,писна ни,..минавате граници хора...писна ми,доган-пеевски и боко закопават България тотално братя!!!за да крадат и да са богати с нашите и на ЕС пари!!!

13

×

преди 1 година

Мнозинство от предатели. Всичките с БКП корени. Да бъдат проклети шумкарските изтърсаци

12

ББ

преди 1 година

димка,отклоняваща вниманието на хората от предателството на славуца избирателите си и "суверена",френското председателство свършва...и димката свършва,чехите са тарикати...и ще ни прецакат,за пореден път,заложени троянски коне на кгб като пеевски,борисов,холограмата от левски-г ни предадоха...жалкото е че и резиденто ни го направи,а излъга толкова много хора...предаде толкова много хора,Избори и умната Братя...от 30 г. се спъваме в тикви и 50 лв от пеевски,ограбени от теб,прогонват децата ти роб

11

бай Даньо

преди 1 година

Доста инфантилно ми изглежда "щом македонците го отхвърлят то е добро за нас" . Македонците са истеризирани анти-българи който не са адекватни, НО това не означава че всичко в предложението е добро за нас. Бойковата бодрост да приеме френското предложение не е плод на никакви анализи (затова Петков не съм му фен е прав че това трябва да мине през външна комисия) . Баце кога го обсъдихте в ГЕРБ предложението, никога нали !? Така реши от джипката и давай да направим четка на ЕС за индулгенция...

10

Анонимен

преди 1 година

Дигнем ли ветото губим единствения ни кос. Нямаме други. Донякъде езика остава защото може да го пишат македонски, патагонски или друг но личи че е български и не може да се скрие от книгите, песните, документите. Историята по-лесно се фалшифицира с пропганда и като лъжат че сме татари фашисти и др. върви доказвай че нямаш сестра.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ИТН и Възраждане са против, а БСП пас.

8

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво мнозинство. Хората у нас си казват направо, че не искат крадци на история и главорези в тяхната компания. Зорът е да бъдат натикани шиптарляци и македонисти в кюпа, с цел да бъда ползвани за гласуване на важни решения и да се позакърпи окъсания имидж и на ЕС(ЕС).

7

ББ

преди 1 година

ое малко ще почнат да ни убеждават "анализаторите"че се борим да станем ...македонци...ами не бре те искат да влязат в дома ни...имаме условия!да не крадат...да не обиждат...божии,вие димки и локуми,хвърлихте България на кучетата да обслужите путин,и нас къде ни акъла...чалгар-пУтриот...азис по-добре,подобни ни манипулират и объркват...имат схеми заложени от десетилетия кгб...и ползват наши ур.ди да ни предават,като тази

6

ленторезач

преди 1 година

Лойко е спец само по резане на ленти И после почват ремонтите и ремонтите на ремонтите итн итн.

5

Не,

преди 1 година

няма сделка с креттеноиди. шиптариянци и северни македоноиди нямат работа в ЕС, докато не се научат на история и не си я признаят писмено.

4

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko казвай маке друже

3

Анонимен

преди 1 година

Тогава излиза, че и без френското и без договора България можеше да наложи вето 36 пъти в преговорите Излиза според тия калинки че са загубени само ценни 5 години за да може ГЕРБ да блокира РСМ и Албания а Лойко се прави на стратег на НАТО.

2

Маке

преди 1 година

Национално предателство!