58

Дарение

преди 1 година

Нашите ги плюят, те си мислят, че дъжд ги вали. Кви дарения, жалкарите утре ще обърнат танковете дето им харизахме. Егати дупедавците без грам самоуважение

57

Анонимен

преди 1 година

По времето когато е правен истинският мадарски конник свастикста е била положителен символ, така че това не е поругаване, а поредното непознаване на историята. ;)

56

Вън

преди 1 година

Македония!

55

До 57

преди 1 година

Бъркаш за фашистите. Това новият фашизъм в лицето на управляващия режим в Украйна и подкрепящите го!

54

Бойко с филия с мас

преди 1 година

Айде сега, нема да правиме проблем за некакъв паметник! Македония требва веднага да бъде приета в ЕС, защото иначе Путин ше я грабнел! На мене така ми наредиха господарите от Козяк и Брюксел и аз ше направа всичко възможно да забравиме за историята и да вкараме Македония! Само така евроатлантизъмът ше победи путинизацията! Мене по главата са ме галили 9 папи, та некакъв македонски въпрос ше ми се опъне! Голема работа!

53

До 53

преди 1 година

Бъркаш за фашистите. Фашисти са били Италия през 2СВ и в момента фашистка Русия. Това вече е 100 процента факт и не подлежи на дискусия, дори сред русофилите. Имат дори своя свастика. Национал-социалисти са били Германия през 2СВ. А руската манифестация през май месец е пълна манджа с грозде да поддържа пропагандата на фашисткия режим.

52

много си умен

преди 1 година

До НЕКА ДА НАПУСНЕМ ЕС Ама много!Като ония,дето за бълхата ще изгорят юргана!

51

Анонимен

преди 1 година

прабългарите са владели малка територия в добруджа. те никога не са виждали македония. поне не тия за които говорите. хайде пак измислици..

50

да

преди 1 година

днешните амсалаци не можаха да разберат че от времето на българските ханове ние сме били врагове с гръцките македонци, те нямат нищо славянско в себе си, те са гърци!.....днес да са хан тервел или хан крум - досега да сме я прегазили тая македонска ***!

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45: Путин го боли дедовийо за България а Българите имат фашистко минало като Украинците. Заради хора като тебе нямаме добри отношения с македонците, с които по-принцип сме близки но не сме един народ, никога не сме били и няма и да бъдем.

48

Анонимен

преди 1 година

С проблема Македония трябва да се занимават психолози.

47

Анонимен

преди 1 година

мръсните булгарски азиатци виждате ли ги как сипят жлъч и обиди.... първобитни сте и такива ще си останете!! Бог ще ви накаже. можете да се пънете само на такива държави като Македония. Даже и на тях не можете. знаете си нивото. На футбол срещу Лихтенщайн.

46

Абе,

преди 1 година

И ние и всеки може да чупи, пали, къса и поругава, но това е признак на простот- ия и комплексарщина!

45

АнонимеН

преди 1 година

ВЪВ БЪЛГАРИЯ ХОРАТА НА КОСТОВ ДРАСКАТА ПО ПАМЕТНИЦИТЕ!!! А ТАМ СИ ИМА ЦЯЛА ПАРТИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ТЪЙ, ЧЕ САМО ЗА ДА СИ ПРАВЯТ РЕЙТИНГ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ!

44

Анонимен

преди 1 година

Никакъв ЕС за вас, още 30 г.на опашката, а после ще видим.

43

DDV

преди 1 година

До Анонимен И с какво ?

42

Анонимен

преди 1 година

ЕС през крив макарон.

41

Анонимен

преди 1 година

Трябва да ги денацифицираме както братята руснаци се оправят с гнуснтата измeт на масовия убиец и военнопрестъпник - клоуна зеленски и неговите кръволоци неонацисти сатанисти.

40

Анонимен

преди 1 година

И ние може да палиме маке знамето. Всеки може.

39

Анонимен

преди 1 година

Тогава и ние ще порогаваме и палим македонските и сръбските като ГЕРБ ще дигнат ветото. Ще видим кой е поюняк србетатта макета или бг.