34

Гост

преди 1 година

А *** са едно работливо племе. Добре че са те че иначе няма да влизат пари в бюджета .

33

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало, лично да попиташ , поне тези около теб! Нали с някои от тях сте си дружки!Много бързо прихванаха тарикатлъка на ГЕРБ и ДПС .Сега , тях слушат, каквото те им кажат!

32

Анонимен

преди 1 година

Ами като не влизат да работят десциплинарно уволнение и чао

31

Радослав

преди 1 година

Еми има си закон. Какво има да ги бавите?В Кодекса на Труда гласуван в тази сграда е записано какво се прави с индивиди които отказват да ходят на работа. Дисциплинарно уволнение, без право повече да кандидатстват за същата позиция при същия работодател. Някои индивиди не са стъпвали на работното си място с месеци, щом явно не са там за да работят да им се забрани да се кандидатират и да приключва този фарс.

30

Анонимен

преди 1 година

Я им надуй каските на тея мързеливци :)

29

Анонимен

преди 1 година

Май че има разнобой и в тази групичка.Иво Сиромахов не за пръв път се гъбарка със сценаристите от вечерното шоу,а сега директно критикува и депутатите на ИТН.Тия май скоро съвсем ще се разпаднат и верно ще си останат само Тошко и Славчо.

28

Сата НАТО

преди 1 година

Всичко това е популизъм и върви само пред най-ть пите представители на населението. Народният представител не е чиновник, за да "ходи на работа". Депутатът представлява хората, той може сам да си преценява и разпределя времето - дали ще седи в залата, дали ще се среща с избиратели или ще присъства на друго място. Сиримахов е просто един ть пак, който се опитва да прави хората на ***.

27

Човешка ценност

преди 1 година

Една поп фолк звезда по телевизията преди години е била казала че руски войници са си правили СВИР КИ до паметника на Кирил и Методий , който е в Русия!Това нормално ли е?

26

Хетеро като метеро

преди 1 година

Една поп фолк звезда по телевизията преди години е била казала че руски войници са си правили *** до паметника на Кирил и Методий , който е в Русия!Това нормално ли е?

25

Реалист

преди 1 година

Хората, които искат аз да бъда убит или осакатен, всъщност са хората, които са настройвали други хора против мен!Тези хора работят против мен, а защо?!За тях не съм човек ли?

24

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 1 година

Хората които искат да ме осакатят, най добре да не искат това!

23

Варна ОРИГИНАЛ

преди 1 година

Човек който е мързеливец, това означава , че му е повлияно много сериозно!

22

Човек с чувства

преди 1 година

Човек трябва да постигне нещо у живота си!

21

profetey

преди 1 година

В момента има 2 неща които трябва да се споменат. 1) Решенията в НС се приемата с поне 121 гласа или с мнозинство. Ако е първото, то съмнявам се че ще има много неригстрирали са се. Но ако е второто, то се получава следния проблем. Ако от коалицията се появят всички депутати (около 110), То ако от опозицията се появят по-малко депутати, то могат да се вземат решения с по-малко от 121 депутата. Така че ако някоя партия не влезе в НС, то другите ако влязат е опасно, защото ще има кворум.

20

Анонимен

преди 1 година

За да се случват нещата, трябва тези търтеи да карат максимум по два мандата!!! Да работят на сесии, както едно време! Ако и тъй не става, тогава да се забранят всички партии.....политическа класа - отврат.

19

Бай Иван 2

преди 1 година

До 10: Депутатите не ходят в народнот събрание заради заплатата си.Повечето са много богати и заплатата не ги интерсува.Интересува ги кой лобиски закон ще гласуват и колко ще получат за подкрепата си.Как мислите за колко ли се е продал Слави да събори правителството? Аз залагам от 50 млн. нагоре.Навремето Волен само за кворум "златният птъст " взе 10 млн.

18

Каримански

преди 1 година

Иво ли си, Соромахов ли си ? Кой те кара да харчиш парите си за мързеливци ? Нали и ти беше от сценаристите му на този, който след като е свалял много премиери, след това е правил секс с тях. Честито на Тошко Африканския ! Между впрочем, моите пари не си ги харча за мързеливци.

17

Анонимен

преди 1 година

Сиромахоов, сиромахов. А ти печелиш пари от тези мързеливци. Но тогава няма проблем.

16

Анонимен

преди 1 година

Тия бок.л.уЦи и като са вътре, поне 80% си ровят в телефоните. Почти навсякъде на работно място, което е нормално, е забранено да си сърфираш за кефа! Няма да напиша какво мисля за тези бок......ци. И не само аз!

15

Анонимен

преди 1 година

Защо си гласуваха по-високи заплати депутатите със 700 лева , на фона да тоя недоимък за народа ???Още от началото се започна с НЕДОВЕРИЕ НА НАРОДА / ИЗБИРАТЕЛИТЕ/ КЪМ ПАРЛАМЕНТА / ДЕПУТАТИТЕ / ....