29

Komentar

преди 1 година

Temata e minimizirane na qdrenite moshnosti na durgavata i uveli4avane potreblenieto na Ruski gas. Vuprosa e koi shte plashta i na kogo? Na Albancite shto ne im butate gas ami nash tok? Zaradi liberalniq pazar kudeto ve4e e platen i sega go prodavate na sushte hora po 10. Niski dohodi i prodagbi po 20 puti nad sebeinostta na cenata na toka sled komunizma ako tova ne e nakazanie zdrave mu kagi. Liberalen pazar napravo si pla4ite za revoluciq ne za komunizum ili kapitalizum kamo li demokraciq.

28

Енергетик

преди 1 година

Да ! Можем да изнасяме ток само в найлонови торбички от БИЛА .

27

Божил Божилов

преди 1 година

Да продава се излишния ток,който не може да сложиш в джоба,но паричките от тази продажба отиват джобовете на т.н.бизнесмени.Защото системата на електропроизводсво и електроразпределение така е изградена при социализма,че дори и едно вързано магаре ще вади печалби от нея.По надолу писах титуляр,собственик на тази система е българския народ.Той трябва да печели,а не да страда от нея.

26

Анонимен

преди 1 година

Що говори глупости тази госпожа, мислех я за по - умна. Как се ограничава износ на ток? Изнася се излишък който не може да се консумира. Ток не се съхранява .Как си го представя това нещо? В джобовете ли да си го носим.

25

аож

преди 1 година

Тази гербаджийка какво се прави на защитничка на работниците. Да се мащааааа

24

Анонимен

преди 1 година

До Ото - чува се за ограничаване износа на ток, не за спиране! Иначе замирисва на режим на тока!

23

Ото

преди 1 година

Ванче, ама за да спре износа на електрическа енергия ще трябва да се спре генерацията на около 2000 MW мощности защото тази енергия ако не се консумира не може и да се "произвежда". Значи да разбираме, че искаш да бъдат спрени ТЕЦ в източномаришкия басейн. Там поне има хора дето са наясно с тези неща, питай ги бе госпожо, с питане става. Не се излагай, моля ти се.

22

Анонимен

преди 1 година

До 21 СталинМного правилно !

21

до болшевик

преди 1 година

До БолшевикПак си забравил хапчетата, по-бързо ги вземи, че по-лошо ще стане...

20

Сталин

преди 1 година

Бизнес ли е, частник ли е, капиталист ли е, когато и да го разстреляш, винаги е късно.

19

Анонимен

преди 1 година

Ква е заплата на трътката?

18

До 1

преди 1 година

Оди пел при Доган да ти сипе по_евтин.Бадева.

17

Болшевик

преди 1 година

Българския народ не си ли върне собствеността, не национализира ли пак всичко, не го ли направи атново НАРОДНО ще загине до 50 максимум. Единствения начин е унищожаване на частната собственост и връщането и на народа. Народ без собственост е робски народ, загинал. Да не говорим за колонизаторите си от ЕС, САЩ и НАТО, те ни довършват с часове. Мръщане на всичко заграбено от народа. Земя, вода, гора, природни ресурси и блага, плажове, злата, заводи, фабрики всичко трябва да е на всички хора

16

Анонимен

преди 1 година

Красавица!

15

Пффффффф

преди 1 година

Тези уж трябва да са загрижени за работниците, те за бизнеса и те се притеснили. За кръвопийците на целия народ, на всички ръботници. И Подкрепа и КНСБ работят зда бизнеса откакто са създадени против българите и България.

14

Анонимен

преди 1 година

И износа на сирене, луканка и ракия!

13

Божил Божилов

преди 1 година

Най уродливите форми на капитализма се родиха/изродиха/на наша земя.Трудолюбиви българи електрифицираха България по време на социализма.Техният труд беше огромен ,а оценен недостатъчно добре.Те знаеха,че работят за Народната Република за добруването на своя народ и не искаха това,което им се полага.Дойдоха алчници чужди и наши възседнали готовите централи и мрежи и не само печелят,но чрез тях грабят народа,който ги е изградил

12

Коментар

преди 1 година

Спрете инвалидните пенсии,социалните пенсии, пенсиите за старост на племето играещо цял живот кечек и да си плащат за доктори и бърза помощ!Пари ще има тогаз!

11

Мнение

преди 1 година

Поредните празни приказки от които резултата ще е=0!Българската мафия-най мафиотската мафия по света и у нас!Дебелиян и Доган какво казват по въпроса ?

10

Анонимен

преди 1 година

*** заспала от кога взе да разбираш и от електроенергия?