94

А Просия

преди 1 година

да се готви за глад...

93

Анонимен

преди 1 година

Само заяждане, по братски.

92

абе

преди 1 година

наште *** като кирчо, на инат, няма че, няма - абе руснака ти казва-плащаш в рубли, вземаш евтин газ, когато искаш-отказваш се! къде има тука зависимост, заробване и други тъ-потии!....на зима ще ви дойде ак-ъла! в европа отдавна са така, само ний се пънем като магаре на мост!

91

Ами така ще е

преди 1 година

Интригите на Сащ са естествено само в тяхна изгода! ЕС и Русия са губещите!!!!!

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 "След 30 години американско васално положение" Кажи ми кой от Луканов, Гечев, Овчаров, Радев, Първанов (1 и 2), Премянов, Нинова, Рашков, Гоцев, Виденов, Орешарски и Станишев е "американски". :)))))))))

89

Бай Иван

преди 1 година

Германия и Италия като плащат в рубли ?!Никаква вяра на тези.

88

Хммм

преди 1 година

Русия беше надежден партньор на ЕС по времето на Меркел. ПРИ ТОВА - С ВЗАИМНА ИЗГОДА. НО САЩ ЗАВИДЯХА НА ТОВА, ДОРИ СЕ НАМЕКВАШЕ ЗА ВЛИЗАНЕ НА РУСИЯ В ЕС!!! НО САЩ НЕ ДОПУСНАХА ТОВА КАТО НАСЪСКАХА УК СРЕЩУ РУСНАЦИ. СТАР МЕТОД ЗА ВСЯВАНЕ НА РАЗДОРИ. ИНТРИГАНТСТВОТО НА САЩ ДОВЕДЕ ДО ВОЙНАТА.

87

Анонимен

преди 1 година

След 30 години американско васално положение България е умираща държавичка.

86

Америка

преди 1 година

нападна Русия в Украйна и разедини Европа.Като имаме такива политици в ЕС такова ще е положението.Америка и тя ще клекне и ще дойде този ден скоро.

85

Анонимен

преди 1 година

До До redordead "С бойлер и две деца знаеш ли как се справя домакинството? Не всички са самотници, като теб." Знаем, защото сме гледали деца в годините, когато другарете ни оставяхе редовно без ток. С бойлер спокойно можеш да се оправяш. И по-кофти неща има. Изобщо, русофилите говорите за "разглезените западняци" , но като ви слуша човек ревовете, при това без още нищо да ви се е случило, и си давам сметка, че това е само маска да си прикривате собствената глезотия.

84

Излизам на протест

преди 1 година

Срещу високите цени, наложени от ГРОБ, ДПС,ИТН и ***! Нали обещаха по ниски ?!Сега ще протестираме до дупка!Ще видят кон боб яде ли !

83

redordead

преди 1 година

е, допреди година живеех с едно дете и жена и пак бяхме с 2 климатика и 100л. бойлер, не е имало драма. За това дали системата ще издържи всичко да е на ток - не мога да коментирам.

82

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Руските фашисти продължават да си мислят, че говорят със собственото си население, и че думите, а не реалността, е това, което хората, на които говорят, вземат предвид. Феноменът е описан подробно от Павлов в началото на 20 век и важи и до днес. Проблем е, че Запада не е съставен от зомбита.

81

Morski

преди 1 година

"Русия остава, честен и надежден доставчик."!!!!!!!! Е ТОВА САМО МЕ РАЗСМЯ! АНТОНИМИ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ!

80

До redordead

преди 1 година

Да, ама тогава ще трябват едни допълнителни 3000 MW електричество, които няма от къде да дойдат. С бойлер и две деца знаеш ли как се справя домакинството? Не всички са самотници, като теб.

79

селянин

преди 1 година

кой умее да мисли знае че тва ни чека едни ке се топлят на ток други на газ мазут а я си нарезах 20 кубика дръвца па ме чекайте да измръзнем зимъска

78

Анонимен

преди 1 година

Газ няма, въглищата 700лв за тон, тока златен......затова Гласете Щилките! Тая зима се открива сезона на свободния дърводобив.

77

redordead

преди 1 година

да не говорим, че ако газта стане, както предвижда някой, 10к долара, то на държавата ще ѝ е по-евтино да купи климатици на всяко домакинство:) Аз имам два инверторни мицубиши хеви - които цяла зима не са спрели да работят, живея сам и всичко ми е на ток - бойлер, отопление, пералня, съдомиляна, печка - тази зима по-голяма сметка от 120 лева не съм имал. Хората с ТЕЦ плащат хем повече, хем не знаят и за какво...вярно, че топлата ти вода е постоянно, но с бойлер пък се научаваш на самонтрол

76

Анонимен

преди 1 година

То щото тези, дето се отопляваха до сега с руска газ им беше безплатно. За това 95%от населението на България се отопляват на ток и с дърва и въглища( най висок процент за отопление в страна от Европа)

75

Зозо

преди 1 година

............Повтори, че Русия си остава честен и надежден доставчик.......... Хахахааааааа, е тоя на какви хапчета е? Никой не вярва на руснак :))))))))))))))))))))))