66

Анонимен

преди 1 година

Направете филм за унищожените български паметници, преименуването и унищожаването на българската идентичност и го покажете в Брюксел

65

Анонимен

преди 1 година

Борел не приема Украйна. Украйна трябва да се спаси от Русия. Русия е вече в Украйна, а Борел се страхува, че Русия щяла да влезе в Албания и Северна Македония. НАТО пази тези селски държавици от Русия.

64

Анонимен

преди 1 година

Франция, Германия ще са болшевиките, а такива като нас ще са меншевиките. Ще се вземат решения с болшинство. Вся власт на Съвета на Европейския съюз и да живеят народните комисари от Европейската комисия.

63

Анонимен

преди 1 година

РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ В ЕС Е НА АУТСОРСИНГ И ПАТЕРИЦА НА ВОДЕЩИТЕ ИКОНОМИКИ КЪРВОПИЙКИ...

62

Анонимен

преди 1 година

ТИ СЕ НАДЯВАШ, АМА КОВАЧЕВСКИ И СИЕ СЕ НАДЯВА НА РЕСТАВРАЦИЯТА НА ЮГОСЛАВИЯ, КАТО ОБЛИЗВА НА ВСЕКИ СЪРБИН ОКУПАТОР БОТУШИТЕ.

61

Да бе,и ние се

преди 1 година

надявахме в Северна Македония да започнат да спазват споразуменията от Договора от 2017,ама не.Щом искат не,значи не.

60

Анонимен

преди 1 година

Правилото за европейско единодушие за взимане на решение затруднява общите действия. Еесовското ръководство готви промяната на правилото и погребение на европейското единодушие.

59

Дебил

преди 1 година

Този успя да оправи Украина и тръгна да оправя Западните Балкани.))))Май ни чака някаква специална военна операция )))))

58

Анонимен

преди 1 година

България затвори 4 реактора а Македония колко е затворила ? А Албания ? Сега ни карат и тецовете да затваряме и евтин газ да не купуваме . А ние на свещи ли да останем ? Ако България е направила такива компромиси най нормално е да иска същото.

57

Анонимен

преди 1 година

Най важното е да не влезем в еврозоната,важно е да имаме собствена монета,независима. Трябва да сме готови да излезем от ЕС и НАТО.Ако не ни уважават като членка на ЕС и ни пренебрегват за какво са ни???

56

Слава Велика Русия

преди 1 година

По подобен начин бучкaxa, обиждаха , пренебрегваха и се подиграваха с Русия години наред. Само че слава богу поне Русия може да им отговори на нациcтите, проблема е какво да направим Ния за да се борим срещу западния колониализъм и безочие. Още чакам да ходя безвизово в ФаЩ но пък отдавна имат множество военни бази (американски) в България.

55

Анонимен

преди 1 година

По-скоро , пазете се от Путин , рано е за македонците !!

54

Анонимен

преди 1 година

*** лицемери. Даже сега са против нас-страна УЖ член на ЕС. Даже смятат правилата да променят. Вардарци и шиптарите са по-важни за тях, отколкото България. Шенген и визи САЩ? Къде е това единствено на ЕС? То се видя де първите месеци на ковид кризата, всеки за себе си.

53

Анонимен

преди 1 година

Като ще премахват единодушието за взимане на решения тогава какъв "демократичен" съюз ще образуваме ния с тези убийци?? Надявам се че скоро тази измама- ЕС- ще започне да се разпада. Да не говорим за нациcткaтa организация НАТО която вече има 4 военни бази на наша територия без съгласието на народа.. Канадска фирма която ни краде златото..

52

Анонимен

преди 1 година

И ние се тадявахме да пътуваме без визи в САЩ като пълноправни членове на ЕС, но не би. И ние се надявахме, че като отговаряме на изискванията за Шенген ще ни приемат, но не би. Та щом нашата надежда е попарена, то тогава на ЕС може само да им кажем, надежда всяка тука оставете!

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС е една умираща институция.

50

Анонимен

преди 1 година

И аз се надявах, че ще зачиташ суверенноста на България на мнение, но не стана! Първо да доучи историята и след това да се надявай! Все още има българи, които знаят, че Левски не е само футболен отбор или някакакъв финансов магнат! Зачитай мнението на другите и не налагай своето собствено след като не си разбрал или не искаш да разбереш да разбереш за какво стаеа въпрос, ако искаш да си добре дошъл!

49

ЕС ЕС

преди 1 година

След като унищожи почти всякакво производство в България, окраде я, фирмите и пият кръвчицата на българския народ, избиват го и го ползват ксато евтина, черна работна ръка ЕС ЕС унищожи и ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ чрез измислената от нея северна македония.

48

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е : Как да преметнем България !Защо РСМ да ни диктува , ние сме в ЕС , а не те !

47

Анонимен

преди 1 година

С една дума : Западът е много добро място за живеене , но без НАМЕСАТА НА САЩ /НАТО/ . Защо всички пари трябва непременно , да отиват в щатите ???