123

До Иван

преди 1 година

Не,това е онзи разпопеният

122

Иван

преди 1 година

И кой е Христофор Събев ? Да не беше онзи разположеният ?

121

Фшш

преди 1 година

Айде и Бат Гойко си отиде. Кой ни остана?

120

Анонимен

преди 1 година

Сега народът наистина ще прави като вятъра. И все по "духовито" ще става.

119

ФАКТ

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

118

Анонимен123

преди 1 година

кирчо е забелязан да говори на срещата с урсула, Виктор Орбан, и други "лидери"

117

Анонимен

преди 1 година

Важното е че свалихме Борисов! Сега вече България цъфти и връзва!

116

оп

преди 1 година

Тия ако вдигнат ветото без ония да са изпълнили условията, защото Франция щяла да гарантира не знам си какво, мисля че е редно да ги линчуваме публично и да ги окачим на въжета на бул. България. Мисля че има 240 стълба - ще стигнат!

115

Бандит Гюро

преди 1 година

Железки сте, БАНДА!

114

Кой е предател?

преди 1 година

Който иска да отмени българското вето за Македония. Това е истинската антибългарска коалиция: ДПС, ПП, ГЕРБ, ДБ, БСП и Радев. Точка! Всичко е ясно като бял ден. Героите се саморазкриха за пореден път, а нашите деди се въртят в гробовете в момента, нашите братя и сестри в Македония - псувани, гаврени и бити, плачат и се жалват защо ги предадохме окончателно. Но не е неочаквано, защото по същия начин предадохме и бесарабските българи, които бяха заплашвани, бити и убивани от Киевския режим.

113

Анонимен

преди 1 година

Да питат тошко и слависпоред тях вс е наред. Отстояват истината. Коя истина, какви 5лв и те не могат да обяснят.А, европа, както винаги, спи. Не и пука, че проруските путински партии завземат властта.Толкова разочароваща, импотентна Европа, е срам.

112

срамота

преди 1 година

А днес Димитър Ковачевски ругаеше Киро Канадеца в Брюксел като напикано хлапе.Киро кимаше с кухата си лейка и се хилеше глуповато.

111

Анонимен

преди 1 година

Видяхме по телевизията как привържениците Циреизраждане се здрависваха с Пеевски вчера и те ще приключат като волен с 1% гоод бай *** ясни сте и вие клоуни,а уж сте "големите" българи

110

Анонимен

преди 1 година

А стига глупости в Италия от края на Втората Световна Война са се сменили близо 50 правителства и никой не говори за нестабилност,да не говорим за Белгия дето стоя толкова години без правителство...явно Киро Послушното и неговата банда от ЙЕССЪР ще липсва на някой,но определено няма да липсва на народа български..

109

Анонимен

преди 1 година

Друго си беше с Кирцата - никакъв хаос - каквото му наредят от САЩ - това прави. И е ясно. И е предвидимо.

108

до 115

преди 1 година

В почти всички страни, мафията е вън от парламента, а не вътре. Разногласията са принципни, а не като мазникът Карадайъ, който използва своя незавиден интелект на макс за да защитава престъпници като Пеевски. И само затова, всички останали от "преателите" - ГЕРБ, Възраждане, ИТН не са невинни гласувайки вкуп.

107

на повикване

преди 1 година

Слави , Карадайъ , Корни , Копейката и Боко са момичета на повикване ,а Митрофанката е мадам сутеньорката. Те свалиха правителството защото не се подчиняваше на МаЦква и не плати за газ в рубли. Благодерение на ПРЕДАТЕЛЯТ Слави сега няма да можем да усвоим парите които ЕС ни даваше за кризата с ковида.

106

Анонимен

преди 1 година

В името на богинята Атина, закрийте парламента и президенството! Управлявайте се само с пряка демокрация, народна власт на площадите! Не гневете богинята на Демокрацията с тези клоуни и чалгари, където сте ги избрали да правят ЦИРК, вместо Демокрация! Поклонете се на богинята Атина и махнете Цирка!

105

Анонимен

преди 1 година

До чао, чао Не, бе. Пиши речника. Ще се намери издател.

104

Анонимен

преди 1 година

До 112:Кирчо ни заби в дъното.Да не мислиш,че в другите държави политиците нямат разногласия?Имат,но не ходят по чужди държави да ръсят обиди един за друг.Излагация пълна.