9

Анонимен

преди 1 година

Популисти...

8

септември 1944

преди 1 година

Външния министър на Англия Антъни Идън заявява че изтегляне на бг войска от 70 хиляди войнци от беломорието и западна Тракия трябва да се стане предварително, преди каквото и да е примирие и спрат бомбите. САЩ отказва помош на България срещу Англия и Гърция. Англия иска първо и после договора а не както ГЕРБ се съглсавят на капитулация.

7

Повей,повей

преди 1 година

Скитнико ветре.....Чуе ли за д.ухане,първа на линия...

6

Анонимен

преди 1 година

Да връщат заплатите, нагли хора!

5

Анонимен

преди 1 година

Помните ли Фидосова с двата маркера ..кога за да..кога за неТа и тая *** в същата роля - театрална трупа "партиягерб" събрани като в кръжок на помощно училище .. Кого си мислите че заблуждавате -като решенията и 80% от парите се взимат от заслужилият народен крадез ..бай БуциОт 30г става въпрос за пари..а в последните над 12г..за мнооого пари - народни и за народаИнхаус "политици"-крадци торбалани..

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Френсккото е същото като договора но е по-подробно. Има обаче и неприемлива клауза за бг малцинство а не бг за държавен народ равен с албанския. Но Македония не искат да изпълнят договора с бг та сега ще ги чакаме да изпълнят още един договор ли .

3

Анонимен

преди 1 година

Френското предложени няма никакво значение защото българския народ така и не го видя за да одобри или отхвърли,а на политиците си не вярва.

2

Анонимен

преди 1 година

Има ли начин да не излязат от там?

1

Анонимен

преди 1 година

За РСМ е национално предателство ако дигнат ветото. Нека първо Македония изпълнят френския и скопския договор и чак тогава.