263

йъфэ

преди 1 година

Тази грозна *** какво се обажда там, където не й е работата?! Долни лъжливи руснаци

262

Анонимен

преди 1 година

Видяхме по време на исканията за военна помощ за Украйна, кой се застъпи за България и кой беше ЗА пращане на всякакъв вид помощи. Сега знаем за кого да гласуваме.

261

666

преди 1 година

До Анонимен 292. Виж я Захарова по клиповете в мрежата като е пияна и недоспала и тогава кажи че изглежда добре.

260

До286

преди 1 година

Що аз да не би да ям, морски дарове и ходя на море, всяка година? Ти за руснаците, не се грижи, ние сме жалки в ЕС.

259

Анонимен

преди 1 година

Не знам българите с какви очи гледате но вижте че и говорителката на външно и посланничката са много добре изглеждащи дами. Имат визия и моден стил на обличане което е факт.

258

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим тогава на всички /вкл. на Батман, Робин и Жената Котка/, че ни отърваха от тези карикатури - беладжии Макс и Мориц !

257

xoxo

преди 1 година

Правилно го е казала Захарова.Това смешно правителство се самосвали с лъжите си.Правителството на баджанаците...

256

555

преди 1 година

Всички които подкрепят Русия , реват колко зле жевеем и колко било хорошо в блатото Тъй като в Европа (и в България като част от Европа) се живее доста добре (в пъти по добре от в блатото) се налага извода, че само най некадърната и мизерна част от българите подкрепят Русия

255

Анонимен

преди 1 година

Кирил ни прослави, повече от Баце. Егати, срам голям. Баце поне е лисунгер. А този си е направо фрост.

254

До 257

преди 1 година

До о.Лезбос: Щом като толкова ти харесва о. Лезбос що не ходиш там, а се цаниш тука? Я, марш у вашта дупка гнусна. Ние тук имаме деца и няма да ви ги дадем за вашия разврат-психологически и физически.

253

Че

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ!

252

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 269 Само забрави да уточниш кои точно руснаци могат да си го позволят. Например баба Дуся от някой си Мухосранск с средна Русия с пенсия от 10хил рубли море не е виждала през последните 20-30 години, а ти за морски дарове и Турции приказваш. Да не се храниш с отровни гъби бе,човек?

251

Анонимен

преди 1 година

По социалистическо време имаме родолюбци, сега има ***.

250

Анонимен

преди 1 година

Не съм им фен на руснаците, ама Кирил се оказа голям църрвул.

249

Пич с Москвич

преди 1 година

Правилно е казал "пияница мистик". На мен ми беше много добре при Баце. Всички проблеми на България започнаха, когато Чорапа свали законно избраното мафиотско правителство и дори онези, които крещяха като истукани и подкрепяха Чорапа ДНЕС се озъбиха. Когато мафиоти ви управляват, знаят как да крадат и да оставят по нещо и за вас. А тези, новите, бяха аджамии и логично ги изритаха, защото нито могат да крадат, като хората, нито да лъжат правилно. Връщайте Баце и да приключваме с фиестата!

248

Анонимен

преди 1 година

Даже Москва ни се смее на министър пидерасите и перверзидентите.

247

АНОНИМЕН

преди 1 година

Тази дама с керемидено лице и мъжествена визия да си гледа своите началници - дали са добре или не, дали не бръщолевят глупости, дали нямат халюцинации и изобщо дали са добре с акъла. Че заприличаха на Палата 6, досущ по А.П.Чехов.

246

do 268

преди 1 година

защо трябва да мигрираш някъде?! пазара си е пазар- както и руснаците карат немски коли просто пазар. друго обаче са възгледите които имаш за живота които такива като теб умници нямат а и не могат да направят разлика между възгледи и немска кола или фирма. кой разбрал разбрал

245

Шиши

преди 1 година

Сега вече афганистанските стоки, спокойно могат да минават през Капитан Андреево. Ще си купим власт за още 10 години поне.

244

За няколко копейки

преди 1 година

До Анонимен 273. Руснаците нямат пролем с бензина щото вече нямат коли и бинзин им не трябва. Разходите за храна не могат да си покриват мизерници като тебе, щото ви плащат само 18 копейки на ред. Намери си достойна работа и ще имаш пари.