343

ДОЛУ РУСИЯ

преди 1 година

САМО ЕС ,САМО НАТО, САМО САЩ

342

КОПЕЙКИН

преди 1 година

ЩЕ ГО ИЗРИНЕМ, ЗАЕДНО С ВЪЗРАЖДАНЕ И ДЕ ЩО ИМА РУСУФИЛ

341

Анонимен

преди 1 година

Ааа, току що е обвинил Радев. Даже казал, че служебния му кабинет щял да бъде некадърен, та се смях с глас, понеже то и Кире се пръкна от служебните кабинети на Радев.

340

Аристотел

преди 1 година

Когато обвиняваш друг за собствените си грешки, няма как да си извлечеш поука.

339

Българофил

преди 1 година

Като Костадинов вземе 20% на есен ,ще видим кой и как точно ще направи правителство! Така става като 50% от гражданите са роми ,турци или неадекватници ....всякакви чалгари, мафиоти и чужди агенти в парламента ,с достъп до секретни информации! Вън от парламента слуги на чужди интереси! Да живее България!

338

монголоидната блядка

преди 1 година

от пасольството *** се по въпроса тоже...или ще го направи по късно.

337

Анонимен

преди 1 година

Петков пропусна американците, които дори върнаха Херовица. Но не му стиска да го каже!

336

Анонимен

преди 1 година

Много сте ми интересни. Наполеон, Бисмарк или Хитлер да не би да са пращали телеграми че ще нападат Русия. Ами то се отрича до последно винаги. Не знам от къде се навъдихте толкова елементарни и жестоко манипулирани прости хора

335

Анонимен

преди 1 година

Депутатите на Герб поне им се разбира какво говорят и знаят български, макар че не споделям техния стил и метод и новите им политики. На ПП нищо не ми допада. Нямат нито знания нито ерудиция нито култура нито разум и интелект нито национален интерес нито кауза, нищо, лицемери объркаха всичко направо разбиха Бг. Само някакви лозунги заучени наготово от НПО. Голямо разочарование страх ужас.

334

Анонимен

преди 1 година

Националния интерес е предаден и от правителството и от опозицията поне по отношение на Македония, на Украйна и Русия и по отношение на умишлената инфлация и всичко е погрешно. Актуализацията на бюджета не трябва да се приема. Този бюджет е вреден. В еврозоната не трябва да влизаме. Лева е най старата европейска валута. Защо да го заменяме. Това е супер предателство. Няма да имаме Левски дори като няма да има лев какъв Левски то няма България.

333

Анонимен

преди 1 година

В този форум има поне два пияни тррола много пияни.

332

Анонимен

преди 1 година

До правда. Маската на демокрацията падна вчера Тия които сваляха и свалените са едни и същи с едно две изключения. В момента поради пандемия и война политическата класа е алчна и безкруполна. Може властта да е била законна което не е съвсем сигурно, може да е била демократична но е неморална но по лошото е че националния интерес е предаден от партиите. Те правят обратното на каквото трябва. А трябваше да правят каквото прави Орбан. ЕС е изтърбушен Бг.също сори.

331

До 303

преди 1 година

До РЕАЛИСТ -- "Освен оръжия тази страна трудно би се похвалила с други постижения!" Нещо за култура /литература, музика, худ. изкуство, архитектура и др./, спорт, ядрени и космически програми да си чувал? Нещо за дипломацията им да кажеш - много им се репчат, ама никой не смее да им излезе фронтално. Ех, то писането по форумите всеки го може, ама мисленето не е по силите на всеки.

330

Анонимен

преди 1 година

Доста пияни във форума. Това ли е ПП. Нищо не ви се разбира Пиянски форум

329

Анонимен

преди 1 година

Сол и пипер голям промян, задокеански те си падат рогати.Не се наблюдава каква метафора употреба.

328

до Кико

преди 1 година

абе Kypеее, рашките не ги е еня за Булгсрганя ама Киртакка я намесва в игрите си. Нормслно е да ти отговорят.

327

Анонимен

преди 1 година

абе Киртаккк, ква МитрофановА, абе ти накара и русофобите да те намразят.

326

Анонимен

преди 1 година

На тоя му е виновен и Господ)вкара държава в блатото ,чао

325

ТВ

преди 1 година

Петков обвини правилните субекти, отговорни за предателството, което извършиха. Захарова да си гледа проблемите в собствената ***, заедно с джуджето кандидат-император.

324

Анонимен

преди 1 година

На калпав х ... й, космите му пречат