323

Правда

преди 1 година

Наистина е непълен списъкът с виновните за сваляне на законното демократичното анти-корупционно БГ правителство,но не Батман и жената-котка,а виновните са явни и не само лидерите на мутренски уравляваните корумпирани партии ДПС,Герб, ИТН, Възраждане (Карадайъ, Борисов, Трифонов, Костадинов),а главните виновници са диктаторите(Доган,Ердоган,Путин)чийто поръчки изпълняват под строй за своя изгода срещу правата на Бг народ.А най-страшно е че под маска на демокрация с измама приписват вината си.

322

Анонимен

преди 1 година

Глупавите германци за дето не седят по далеч от Русия а купуват евтини ресурси от нея никога няма да живеят добре като бай *** русофоба който седи ,,по далеч от Русия,, Далечината от Русия Германия и САЩ трябва да се определя само от националния интерес а не от членства и евродемагози псих.оизтещели Които си мислят че цял един народ трябвало да мрази които мрази и той . Това са не.но.рмалници които вземат властта и докараха до разсипия държавата.

321

Дебил

преди 1 година

Кире,Щом четири човека успяха да ти бутнат правителството, значи то е било изключително слабо. С вяли протести и не особено силни аргументи. Прави си изводи и не търси причината извън себе си. Българска пословица казва: "На крива ракета, Космосът и пречи"

320

по живо-по здраво

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

319

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

318

Анонимен

преди 1 година

мутрофанова вън от България, да се връща при алкохолиците си

317

Анонимен

преди 1 година

активирани са руските проксита, трият се коментари против раша, не е случайно че България е на дъното по свобода на словото, а тая с боядисаното лице не знам с какво право се меси

316

До 307

преди 1 година

Разбирам! Това, че се захвана с граматиката ми подсказва, че просто нямаш какво да кажеш по темата! Или имаш но това ще са лъжи! Това по точка 1! за отзат, ами ти твърдиш че никой не то го вкарва!? Така, че въпроса стои! После казъл съм го по този начин понеже как инак ще ме разбереш!? Ясно е, че путинофилията не знае не може и не иска! За твоята граматика, съвет, виж каква е граматиката при сложно съставно изречение! Защото инак ти да ми говориш за граматика! По-скоро не! :)

315

Анонимен

преди 1 година

Ха вярно че когато всички са ти виновни значи си станал социопат . И вината най вероятно си е твоя а не във всички около теб .

314

Анонимен

преди 1 година

Бившият вече български премиер Киро обвини за вота на недоверие и оставката си руския посланик в София Елеонора Митрофанова. С типичната си първосигналност той не можа да разбере, че й прави страхотна услуга. Обзалагам се, че кариерата на дипломата ще отбележи небивали висоти, а може и орден да й дадат. Шега ли е посланик да свали премиер?

313

до 339

преди 1 година

Падането на правителството е в интерес и на Радев и на Москва.Може само да гадаем дали действат с общи усилия и кой е активирал ИТН.Радев ще се опита да замени ПП с Янев, с надеждата да му прелее гласове.Това обаче няма да стане,защото има страшно много хора,гласували за Радев,които са разочаровани от него.

312

тя

преди 1 година

Петков се изложи с обвинение към руската посланичка ,катой приравни действията с тези на американското посолство !

311

Анонимен

преди 1 година

А що бе, обвини ги човека. Жената котка е част от мафията, а батман е милиярдер-олигарх. И те са в кюпа. Само вие обаче се мислите за велики и несменяеми.

310

Соленков

преди 1 година

А след като те предадат и ти забият ножа в гърба в лицето на слафчо-доганчо,какво да прави Петков? Да седне да се самообвинява ли? Още на следващите избори, фронтална атака срещу руските наместници във Демократична България.Няма по фланговете да е.Няма време за тактики.Директно със рогата в корема на русофилството.

309

До 334

преди 1 година

Най рошо стана за България на 09.09.1944г когато раша ни окупира и си сложи послушното комунистическо управление...та чак до 1989г. Но се освободихме от раша, е има още малко за ИЗЧИСТВАНЕ! НО ВСЕ ПАК СМЕ В ЕС И НАТО!!!

308

Цеко

преди 1 година

Повечето коментиращи с елементарните си коментари не постигат никакъв ефект, дори обратното, провалят се. Обикновенно елементарните хора ги няма по форумите, те са заети с чалга, бира и ги мързи да гласуват. Жалко за парите.

307

Случаен минувач

преди 1 година

До 315Можеш да направиш справка веднага - жената си има мъж, казва се Андрей Макаров, както и дъщеря Мариана, родена през август 2010 г. Това не е най-важното. В случая е права. Просто Киро ще обвини и извънземните за провала си! Той вина в себе си никога няма да потърси. Сега това, което ще направи, е да обвини и Радев, че го е свалил. Тука вече според мене ще улучи. В последните седмици Радев наистина искаше да го свали. За собственото си спокойствие.

306

Анонимен

преди 1 година

Сериозен човек не би трябвало да обръща никакво внимание на Маша Двастакана Захарова.

305

Анонимен

преди 1 година

Представям си го - Баце, Делян, Славун и нейно превъзходителство Митрофанова седнали на маса, цъкат белот, завършват на равно и от скука решават да гътнат Кире.

304

Цеко

преди 1 година

Алооо, коментиращите с плам в очите, не забравяйте, че след 22юни 1941г следва 9 май 1945г. Тогава България също беше лоялен партньор на Германия па после го отнесе.