89

Диана

преди 1 година

България била отвлякла две страни от НАТО?! Този човек добре ли е? Или и той започва да прилага практиката на англичаните към Русия, която се прие в отношенията на запада към Русия изобщо - лъжи и натискай! Днес с насилие не може да се постигне нищо добро - никой не печели ако истината загуби! Шовинизмът не се лекува с насилие, а още по-малко измамата може да се промени от насилието - проблемите само се задълбочават от новите измами, лъжи, удари под кръста..Просто Албания да се отдели от РСМ.

88

Д-р Гигълс

преди 1 година

Защо просто шипъра не мълчи защото с Косово нещата не са както той иска ?! И там никой не им дава наклон на резания к.р , а даже се сърдят ако някой ги коментира . Рама е по здравословно да си държи устата затворени за да види поне страната на сводниците бъдеще

87

Анонимен

преди 1 година

Пуснахме ги в НАТО, а те ни се качиха на главите. Били членки на НАТО. Кой ги пусна в НАТО? Вчера влязоха и вече се самохвалят. Благодарете, че ви пуснахме в НАТО. Албаните и макетата са позор за НАТО.

86

Анонимен

преди 1 година

България е освободителят на Албания от турско робство. Първо да признаят историята и да благодарят всяка година и да построят паметници.

85

Анонимен

преди 1 година

Албанци има в Северна Македония, а българи има ли? Албанците говорят на български език в Северна Македония.

84

Анонимен

преди 1 година

НЕ на Албания за ЕС! Тия си мислят че са хванали господ за шлифера!

83

Анонимен

преди 1 година

България освободи Албания от турско робство. Албанецът Еди Рама да бъде питан, кой го освободи от турско робство. Има ли паметници, празнуват ли? Благодарили ли са на България някога?

82

Анонимен

преди 1 година

До МММ. Българските предатели да ходят към Киргизия!? А защо точно там? Не мога ли да тръгна към Македония или дори към Албания? Тогава ще бъда не само предател, но дори и баш предател, поне в контекста на тази публикация. И двете страни ще станат членове на ЕС, дори Украйна ще влезе в ЕС. А България и на път да излезе.

81

Анонимен

преди 1 година

Някога, много отдавна, в началото но седемдесетте, Гърция се намираше в състояние на замразено членство в ЕС. Причината за това беше военната хунта в Гърция, дошла на власт с преврат. Пожелавам на България същото - замразяване на членството, а защо не и изключване. След като цял отбор диванни патриоти най-малко от няколко месеца смятат че ЕС работи против националните интереси, е редно да се разделим с ЕС и да бъдем самодостатъчни.

80

МММ

преди 1 година

До Анонимен 80 - не ти вървят миризливите казашки гомна! Продавай другаде! И като ти е зор да излизаш от ЕС - прав ти път - направо към Киргизия. Там ритат за теб - български предател.

79

Минувач

преди 1 година

Този Еди Рама не разбра ли вече, че Албания е заложник на управлението на РСМ от страна на Сърбия. И да не забравя, че ние балканските номера ги подушваме отдалече.

78

Анонимен

преди 1 година

Албания като толкова напира за ЕС да се отдели от пакета със Скопландия.Но не им изнася за намеренията им за "Велика Албания''.

77

ха ха

преди 1 година

А, Еди Рама и Албания вече са налапала скопяните, остава влизането им в ЕС само да го УЗАКОНИ.А скопяните като ''успевана лепотица'' чака ЕС да я ''целуне ''като македонска нация.Ама друг път,просто изчезват.Там всички ще са албанци.

76

Анонимен

преди 1 година

тия пк албанците от кога имат интернет от кога почнаха да постват

75

Анонимен

преди 1 година

Някой взе отношение към коментарите ми като ме нарече ***. Благодаря за комплимента, имам както дупка, така и чучурче между краката си - значи съм самодостатъчен като истински патриот. А за доматите и краставиците да не говорим, там съм истински факир. И така - правим референдуми, спечелваме ги и напускаме Атлантическия съюз и Европейския съюз. А Албания и РСМ влизат в съюзите. Справедливост за всички, няма лошо.

74

Анонимен

преди 1 година

Рама прекалява.

73

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме най-много проблеми с членството на Македония в ЕС - преди беше Гърция, но сега сме ние. Забелязвам в изказванията дори отвращение както от НАТО, така и от ЕС. Ами нали това предлагам в изказванията си - разделяме се както с ЕС, така и с Атлантическия съюз. Дори ще го направим с референдум, за да бъде напълно законно. Няма никакъв проблем, нали така!

72

Анчо

преди 1 година

Еди Рама може да направи нещо без ръце...

71

албанската измет

преди 1 година

вън от НАТО и ЕС, завинаги.

70

Анонимен

преди 1 година

Някои си спомнят времето, когато сме имали космонавти в космоса и прочее. Аз също си го спомням - тогава бях наборен роб на казармата от съветски тип. Но в политиката печели този, който схваща тенденциите в развитието, а не този, който идолизира спомените си. Аз не мога да разбера нещо. Защо, след като не ни харесва Европа, не се разделим с нея? Защо непрекъснато с носталгия говорим за Соца, а продължаваме да сме членове на ЕС и НАТО. Накрая ще ни изхвърлят. И правилно ще направят.