53

Анонимен

преди 1 година

С ваксината и одобрението на всички предложени реално ставаш "роб" и послушник. Нямаш право. Много удобна манипулация на населението в световен мащаб.

52

Анонимен

преди 1 година

В днешно време всички тия болести са малки войни. То не беше птичи вирус, свински, корона. При едните вируси посегнаха на дребните производители, при корона вируса - на глобалната икономика.

51

Анонимен

преди 1 година

Антиваксерите до някъде са прави. Не знаете колко лаборатории има по света. Има много хора по света, а почне ли глад с вирус ще изтребват хората планово. Не всичко черно и бяло. В края на света ще има много болести, войни, глад. И навсякъде ще е много зле за обикновените хора.

50

Анонимен

преди 1 година

Антиваксъри, разбира се. Всякакви ограничени до няколко огнища в световен мащаб болести, биват разнасяни от антиваксърите. "Как така ще слагаме ваксина, разработена 1953-та година?! Та тя е била разработена за 4 седмици. Тя не е тествана. Как така ще я слагаме??? Долу ръцете от нашите деца! Тази ваксина е с пропагандна цел след края на войната. В нея има радио лампа и детето ще стане като радио точка за подслушване!!!"- това си мислят антиваксърите. До един бедняци.

49

ДА

преди 1 година

Ми да,приемайте още бежанци и ги социализирайте-те ще ви социализират със забравени за нас болести!Успех в живота!

48

Анонимен

преди 1 година

Днес, оправете си заглавието. " Полиомелит" сте написали. Вие редактор нямате ли?

47

анонимен

преди 1 година

Благодарете на мама Меркел, която покани "милите хора" в ЕС!

46

Анонимен

преди 1 година

Иде преизповеданието и всички човекомразци ще се къпят в катран.

45

.

преди 1 година

Как... Донесъл го е славният Нахари Дас =D

44

dsaddssada

преди 1 година

Е как как....нЕкой теп антиваксър, на който фейсбук му е казал, че във ваксината има чип....или някоя подобна простотия

43

Анонимен

преди 1 година

Е, то беше ясно от къде е дошъл вируса. В Европа може и да го няма, но едва ли всички пакистанци, нигерийции и подобни са ваксинирани. Добре, че поне няма едра шарка и чума все още.

42

Г3йМаймунаСХомоШарка

преди 1 година

Избягвайте Тесни Контакти!

41

Бустери за Полио

преди 1 година

за Цялата нация, ЛокДауни и ЗелениСептификати, КПП-та за НеБустерираните!

40

Асоциален Примитив

преди 1 година

Вълшебните спринцовки не ги ли спасиха?

39

Обективен

преди 1 година

То е ясно, че само тоягата ще ги оправи тези долни сатанисти, които от 2-3 години тотално взеха да се гаврят с хората, но няма кой да слуша.

38

преди 1989

преди 1 година

България беше една от най-развитите държави със ЗдравеОпазване, за което Западна Европа може само да си мечтае и това благодарение на СССР и Ваксините топ-качество, които разработваха и се произвеждаха! сега Ваксините са Отрови, както и Храните и всичко, до което Капиталиста Печалбар, ЮдеюСемит-Лихвар се докосне, Човешкият живот няма значение, важно и печалбата, плюс Страдания на хората, носи най-големите пари и печалби...

37

Анонимен

преди 1 година

... предпочитат да живеят с болестите си или да се самолекуват. Аз лично съм се прибирал по спешност няколко пъти в българия за да се лекувам и също да лекувам децата си.

36

Анонимен

преди 1 година

Из английските малцинства се ширят страшни отдавна забравени болести, те не могат да бъдат диагностицирани защото английската здравна система е на шокиращо ниски нива. Ако човек страда от нещо той не може да бъде прегледан на деня както в българия, трябва да позвъни в клиниката, където му е джи пи то, там преценяват дали случаят е спешен а е спешен ако пациентът е на умирачка. Ако не е му определят час след около 10 дена, като прегледа е по телефона. При такава система хората предпочитат да жив

35

Факт

преди 1 година

Разни източноевропейски антиваксъри се нароиха твърде много в земята на старата баба. Тези болести са начин обществото да се изчисти от верващите в световни конспирации.

34

Някой Беше Казал

преди 1 година

най-ефективният начин да Контролираш Хората е Страхът! Аз за това Не се Страхувам!! а нали и Премиеру ходи с такъв надпис на плакат...