34

Анонимен

преди 1 година

Г-н Ченчев, кажете може ли вие да живеете н-р с една пенсия от 800-1000 лв. на месец - за храна, лекарства, ток, вода при тези цени. А болшенството пенсионери работили по 45-46г. трудов стаж са с пенсии около 500- 700 лв. Как ще го обясните? Защо още януари не преизчислихте старите пенсии както трябва, а сега турсите причина.

33

лято е

преди 1 година

И сух седжук ще има

32

Аз промяната

преди 1 година

ЧОВЕКЪТ ОТ БКП МИСЛЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ УЖАСПОТРЕС ЧОВЕЧЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ БЪ.ГАРИЯ ЧЕЕ В ТРЕСАВИЩЕ И ПОТЪВАМЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕОТ ЕВРОПА НУЛЕВАЦИ КЪДЕ Е ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗА ОГРООМНАТА ИНФЛАЦИЯ КЪДЕ Е ХЕМУС ЗАЩО НЕ СТРОИТЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗАХЕМУС МАНТИНЕЛИ НЕ ОСТАНАХА ПО ПЪТИЩАТА А ЗА ТРИГРАД РЕМОНТ ОБЩИНИТЕ ФАЛИРАХТЕ ЧЕ КМЕТОВЕТЕ БИЛИ ОТ ГЕРБ А ЧЕ ТАМ ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ Е КАК БЕ ЩЕ ГИ НАКАЖЕМ НИЕ СМЕ ВЕЛИКИ ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОРБКП БИЛИПРОМЯНАТА

31

Социаглиcт

преди 1 година

Ами че тя си беше в хаос още от служебните кабинети на чорапа.

30

Анонимен

преди 1 година

Държавата отдавна е в хаос заради разни ченчевци!

29

3737

преди 1 година

Добре е да има лява партия. На този хубавец ще кажа следното-колкото пъти партията му водена от леля Корнела се добере до властта, сриват държавата. А се добират до властта през задната врата, без някой да им е давал мандат за това. Не се бутайта в първи коридор, като и за девети не ставате. И един съвет-наритайте трътлестата лелка, лидерката ви, в дъртия дирник. Женицата си е обикновена хитра селска тьотка.

28

Анонимен

преди 1 година

Още като почна да злослови срещу Костов, разбрах, че Славчо не е читав.

27

sofeto

преди 1 година

Хе хе... населениетоБГ е пълен ХАОС и всичко друго производно ни е такова и то от време оно!

26

истина

преди 1 година

Наистина четворната коалиция остави държавата в хаос, но я свалиха преди да причинят национална катастрофа.

25

L.

преди 1 година

Къф тоз?

24

Майора

преди 1 година

Ченчев много добре беше да сои останеш пресаташе на ЦСКА отколкото да се занимаваш с политика! Но политиката е хубаво нещо , получаваш си парите , няма притеснения , но рзабери че вие сами си направихте така че кабинета на просто Киро да падне! И като го защитаваш защо не казваш къде отидоха 9 млд лв за 9 дни и защо теглите само заеми , с които подпомагате социалните нужди , а със заеми това не става , иска се силна икономика!

23

ЬЬЬ

преди 1 година

чалгата *** си е чалга ***,чалга и нищо друго.Жалко за тия,които гласуваха за него,но това е малкият проблем-големият проблем е за всички българи,защото всички, когато са в опозиция, се борят срещу корупцията,но вземат ли властта "забравят думи, клетви...",както го е казал Ботев и алчността им няма насищане. Българино?!?!

22

пенсионер

преди 1 година

ЧЕЙНЧев хляб ше има и без вас , престанете да плашите хората че ше останат гладни ако вие не сте в управлението . гладни ше сме ако сте в управлението . още има хора дето помним до къде ни доведе вашата загриженост за нас , празни магазини , купонна система , 3 долара пенсия , 5долара заплата .

21

До от 1 до последния

преди 1 година

Истината е че всички депутати свикнаха масово да не работят за държавата а за себе си. Без значение дали са ДПС, ГЕРБ, ПП БСП или КПСС -Възраждане. Българския народ и българското общество трябва да има силата и куража да ги контролира и наказва. Който не иска да работи ...да се уволнява и да ходи да бере ягоди в Англия. Не да правят безпринципни консорциоми. Депутати от ДПС, БСП и Герб с общ бизнеси и общи кандидатури по разните му там обществени поръчки. Стига вече. Искаме си държавата

20

Анонимен

преди 1 година

Електоратът ви измря от глад и студ.

19

Анонимен

преди 1 година

Е то щото от ПП не бяха арогантни, най умни и знаещи ти да видиш

18

Калеко Алеко

преди 1 година

Държавата беше хвърлена в Хаос след един болшевишки юмрук, а от там нататък все по-скоростно се пуска по нанадолнището, ще последват пордените избори които още повече ще задълбочат политическата криза, и пак ще се заговори за преЦедентска реСпублика от кремълски тип с някой пожизнен диктатор с фуражка, по подобие на фигуранта и путин ... !!!

17

Анонимен

преди 1 година

Стягайте Куфарите заедно с украинците предатели гадове

16

Българин

преди 1 година

Тия съвсем скъсаха нишката с главния, че все правят другите на по-тАпи от себе си! Какво ИТН бе, Трифонов да не е със 123 депутата? И защо на тия все другите са им виновни? А почнат ли да се грижат за "пенсии", социални помощи , млади семейства... , значи комунистите яко са огладнели за власт!

15

анономен

преди 1 година

Иване ревеш, щото повече няма да вземаш депутатска заплата)))))))))))))))) ама никога