32

Майна

преди 1 година

ПРОФАНИ В ПОЛИТИКАТА = ДЕФОЛТ НА ДЪРЖАВАТА!!!

31

noname

преди 1 година

всички видяха и се убедиха, че сте се продали на дпс и герб. тези холограмни мантри невървят.

30

Анонимен

преди 1 година

След другите избори, ще сте само ти и Слави, ако имате късмет.

29

Анонимен

преди 1 година

Освен че хвърлихте за пореден път държавата в хаос,направихте и една престъпна грешка,като увеличихте секциите за гласуване в чужбина,надявайки се,че за вас ще гласуват много хора от там.А единствения печеливш бяха ДПС.Сигурно затова са ви толкова благодарни.

28

Анонимен

преди 1 година

Браво на ИТН! Разкараха канадското недоразумение, най-наглият и некомпетентен лъжец, който ни е управлявал! Надмина дори и ромската мутра от СИК, а това наистина не беше лесно!

27

Обективно

преди 1 година

ПОЛИТИКАТА Е ДА ГРАДИШ МОСТОВЕ, А НЕ " ДА СИ ПРОТИВ ВСИЧКИ"!!! ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА ИДДДИОТИЗЪМ.

26

Крайно време е !

преди 1 година

Да ги понатупаме! Па да им дойде ъкълот!

25

Калеко Алеко

преди 1 година

Част от тия дето бяха тръгнали да изчегъртват ГЕРБ вече са изчегъртани, първо бяха изчегъртани тези от Адвокатската колегия на Мутрите на Сестра галева, сега ги последваха чал.го.пи.теците на Учиндолският месия и пророкът му Тошко африкански, напът са тези от Сектата на кумците, кумиците и любовниците ... що се отнася до столетницата, нея Импексова вече я закопа, остава само да и се изпее заупокойната молитва ... !!!

24

Анонимен

преди 1 година

Тясна ще ви се види България.

23

Кристи

преди 1 година

Като сте противници на всички и на всичко, какво правите в НС? Там не е място за мерене на сили и на интриги.Вие сте опозиция и това всички българи го разбраха, но умело се прикривахте до този момент,заради някакви интереси, които не се удовлетвориха.Не вървете с рогата напред!

22

Анонимен

преди 1 година

Шшшшииибаняк умрел.КАЖИ СБОГОМ на политиката къде толкова я разбираш

21

ВИЕ СТЕ...

преди 1 година

ПРОТИВНИЦИ НАЙ ВЕЧЕ НА СЕБЕ СИ. ПЪЛНИ ПРОФАНИ СТЕ. ТАКА БЯХТЕ И В ШОУТО ВСИЧКО ЗА НАС. ДАНО РАЗБЕРЕ НАРОДА ЩО ЗА МУШИКИ СТЕ.

20

Анонимен

преди 1 година

Изчезни от държавата НИ!

19

Анонимен

преди 1 година

Закрийте чалгарския парламент и чалгарското президентство и се управлявайте с пряка демокрация на площадите! Богинята Атина е с вас! Долу Чалгарскофатмашката тирания!

18

Анонимен

преди 1 година

Затова в следващия парламент няма да влезете.Само с против държава не се управлява.А вие сте едни злобни некадърници,които проиграха и своя шанс и цяла година разигравахте всички с тъпотиите и интригите си.Освен това сте големи завистници.

17

киро

преди 1 година

Вън от политиката...смешници!Заради вас държавата е в политическа криза, вече година и половина. Народа ще ви бие един голям шут.

16

Ментора бай Иван

преди 1 година

Лошото Тоше , че сте противници главно на българския народ , но.....будалите ги няма вече Тоше , ще ядете хурката!

15

Един там

преди 1 година

Много хора излъгаха тези предатели от ИТН, никога повече няма да помиришат парламента и никога повече нищо няма да зависи от тях! Дано хората не отидат на концертите им и да усетят народната любов!

14

Тошко!

преди 1 година

Ал тъ фана ,дънките ще ти сцепна!

13

Проба-грешка

преди 1 година

Имам познат, който два пъти гласува за тези. Сега е крайно разочарован. Но вече изгубихме две години ценно държавно време. И какво като са разочаровани? Всичко е от ниската политическа култура на народа. Всеки гласува на принципа: да пробваме пък тези.