22

Анонимен

преди 1 година

Младите ГЕРБ отпреди 12 години вече не са толкова млади, а и вече не са в ГЕРБ.Сега има нови млади ГЕРБ.И те ще поумнеят. Споко. Никой не е вечно млад и глупав. Просто някои хора държат да си останат глупави, защото ги устройва. ;-)Да се държиш по детски когато си на годинки вече, също не е за хвалене. ;-) А наивноста и глупостта, когато вече си на възраст не означават, че все още си млад. ;-) Просто че вече си стар, наивен и все още глупав. Нищо повече. :-)

21

Магазин, магазин

преди 1 година

Тоя е паднал от луната! Радев беше добър, когато ги рекламираше, а сега бил лош, като сваля доверие от тях! Така е когато си чужд продукт - вадят те и те скриват от тезгяха, когато си решат!

20

a

преди 1 година

Изчезнииии мишоооооок!

19

Очевидец

преди 1 година

До пияница мистикЛюбимата ми реплика.Заради елементарни типове, като този страната ни винаги , ще бъде на дъното.

18

Анонимен

преди 1 година

Само не ми говорите за инфлацията, инфлацията е ДИРЕКТНО ОРГАНИЗИРАНА ДИВЕРСИЯ ОТ ГЕРБЕСТИЯ МУТРОБИЗНЕС ПО ЗАПОВЕД НА ЩУКАТА. Отделно от тази от ковида и войната има и ГЕРБЕСТА АНТИБЪЛГАРСКА ИНФЛАЦИЯ. А ИСКРЕНЧО Е ЗА ИЗГОНВАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ВЪН Пр о ста ците от политиката!!!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

С просташките ти изказвания ти и оня рапър също работите яко за дискредитеция на промяната. Тошковците в ПП сте вие дваминката. ВЪН ОТ ЛИСТИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БЕЗДАРНИЦИ! Дърпай си връзките на обувките.

16

Анонимен

преди 1 година

Божеее см.ешн.ик !!! Пров.инци.ализма и нека.дърността му избиват по челото!!!

15

Майора

преди 1 година

Да Митев , видяхме ви какви сте! Хора на бивши партийни величия , имащи пари да изпратят децата си в престижни университети за разлика от обикновените хора , със самочувствие без покритие , неспазващи законите и Конституцията на страната , дошли на власт със помощта на олигарсите които платиха протестите и репресиите на имотния крал Рашков , без управленски опит , със задкулисни договорки и лъжи и безразборно теглене на заеми! Отивайте си откъдето сте дошли!

14

Митев вратовръзката

преди 1 година

си вързал езика на панделка. Беден речник, бедни душички, дребнави хора.

13

Митев,ти показа

преди 1 година

какъв си,когато дръпна вратовръзката на Костя.Това ясно се видя по телевизията.А след това нагло и безпардонно излъга,че си искал да му поправиш връзката.Все едно да го шибнеш с цепеница по главата и да кажеш,че там е имало муха и си искал да я убиеш,за да не го зарази с нещо.

12

Анонимен

преди 1 година

Да такива сте, с голямо самочувствие без покритие и нагли

11

рибока

преди 1 година

Вече и президентът ли е противник?

10

Абе

преди 1 година

В ПП-то има ли поне един кадърен и с опит, който да си разбира от работата? Така като ги гледам повечето ми приличат на неориентирани дванадесетокласници.

9

Анонимен

преди 1 година

Вратовръзка на балъци. Хахахаха Утре да си вържи вратовръзка на овце. Психиатрите спокойно могат да му поставят диагноза..Циклофрения отвсякъде. Който има беден речник си говори с вратовръзки.

8

Анонимен

преди 1 година

Довиждане канадци! Даже направо сбогом!

7

Az

преди 1 година

Съгласен съм с коментар номер 6.Добре ни е като толкова си можем, ей сега Бугар ще види като дойдат обратно ГЕРБ, ДПС, Възраждане, и ИТН.Мани, ами ще ни магнат от ЕС и Нато.

6

БЪЛГАРКА

преди 1 година

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЯВНО ИМА МАГАЗИН ЗА ВРАТОВРЪЗКИ, ДА БЯГА ДА ПРОДАВА ВРАТОВРЪЗКИ, ЧЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВА !!!

5

Начо Културния

преди 1 година

Шараните на Прокопи сте.

4

пияница мистик

преди 1 година

"Протестиращите в подкрепа на правителството на площада плачеха, че си тръгваме." === Плачеха, защото при ГЕРБ олиото беше 1,80 лева, а сега е 5,60. Кой не обича да плаща като европеец, нищо че заплатата му е 351 евро (710 лева)

3

Очевидец

преди 1 година

Българина винафи е обичал да го командват и дирижират. Той е ял груцкия , турския а сега чде и гербаджийския ***. на 10 , ако има един свестен пак добре.Заслужаваме си всичко, защото масата е проста, необразована и безмозъчна.