61

Праматарков

преди 1 година

Демилитаризацията на мамаша Раша продължава с пълна сила. Дотук опукаха оръжие, за което ще им трябват поне 10 години да го прозведат отново. Само руснака може да е толкова тъпa и дебела глава. А като опукат и резервите от съветско време, ще се хванта за палците на краката.

60

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 67 "Защо подкрепата за Путин идва все от неграмотни индивиди"? Защото преценяваш грамотността на другите от собственото си ниво на неграмотност.

59

анализатор

преди 1 година

Абе пичове, знаете ли в момента какво е положението в Мариупол? Ми руската армия се изтегля оттам! Оставят го без да има кой да го пази! Много хора се чудят, това някаква хитра тактическа маневра на руснаците ли е, която никой не може да разбере? Или по-баналното обяснение е, че всъщност на Русия и свършва техниката, боеприпасите и войниците, затова тези които останаха в Мариупол уж да го пазят ги прекомандироват в Източна Украйна, че там едва се държат горките!!!

58

Анонимен

преди 1 година

До 49: бандеровците не искат да си прибират труповете, не че не могат. Математиката е много проста: няма труп, няма потвърждение за смърт,пише се безследно изчезнал и не се плаща обезщетение. А кокаинизираната зелка е обещал на семействата на загиналите по 15 милиона гривни. Откъде такива пари?

57

Стига глупости

преди 1 година

До Пич с Москвич: Това и очаквах. Ако търсиш фейкове в "щатският интернет" винаги ще ги намериш. Чети, гледай, ограмотявай се. Няма лошо.

56

Анонимен

преди 1 година

Защо подкрепата за Путин идва все от неграмотни индивиди?

55

Пак по опорката?

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер: ами щом не ти се чака да те освободят, можеш да поискаш руско гражданство. Русия е под постоянен натиск на емигранти от средноазиатските бивши републики на СССР, но и за теб ще се намери място.

54

Пич с Москвич

преди 1 година

До Стига глупости - Що, ти не можеш ли да работиш с щатския интернет или трябва специално за вашата група да пуснем съветски или кЕтайски, но нямаме това желание. Нека азиатците да се оправят както могат. Нали са нации технически.

53

Олд

преди 1 година

Всички путинофили са *** болни и от живота недоволни.

52

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Русобил --- Вие ме разочаровахте. Язък, няма да съм жив, освен ако джуджетата не открият някакво нова дрога за вечен живот и първият лапнал таблетките ще е Ботоксното Джудже. ;)

51

Стига глупости

преди 1 година

До Пич с Москвич: Много ти работи фантазията. Дай линк да ги видим.

50

Анонимен

преди 1 година

Наемниците и нацитата са обкръжени. Резервистите украинци се предават охотно и на талази. Наемниците и нацитата са се опитали да пробият блокадата, но след тежки загуби са се отказали. В луганска област било по-страшно от донецка. Няма съд за наемници и нацита...

49

до 55

преди 1 година

И ти поемай натам !

48

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Пак по опорката?--- Бързам, естествено. Кога ще освобождават и България с това охлювско темпо. Та това е резил за държавата-***, която иска да прилапа целия свят. Следователно, имам основание да се приетеснявам от руското бавене. Looool

47

Русобил

преди 1 година

До ОберщурмбанфюрерС темпото което напредват Освобождението ще се случи след 400 години.

46

Анонимен

преди 1 година

Урките героично ядат бой и отстъпват, а руснаците бият яко, но губят и настъпват. Има нещо сбъркано май?

45

Пич с Москвич

преди 1 година

До Анонимен 49 А *** хиляди трупове май поемали към крематориумите с многовагонни влакови композиции и тъй като екарисажите (дето горят умрелите ***) в Рассия са недостатъчни, се говори, че беларуският тавагишч помагал за по-бързото обработване на русофашистки трупове. Так надо, так держать. Молодцы.

44

Какво следва

преди 1 година

Лисичанск е вече блокиран от всякъде - всички пътища за отстъпление и доставка на боеприпаси са прекъснати. Въпрос на време е да бъдат изчистени оттам украинските части и чуждестранните наемници заедно с доставената им западна техника.

43

Пак по опорката?

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер: Бързаш ли за някъде?

42

Както в Мариупол

преди 1 година

Северодонецк вече е под руски контрол. Чакат да се предадат останалите в завод Азот. Нищо ново: повтаря се историята от Мариупол. А по улиците на Лисичанск се движат самоходни оръдия и системи Град. Всеки може да се досети къде попада ответният огън от руска страна.