81

Анонимен

преди 1 година

Авторите на статии и коментари по бг медии явно им е наредено винаги да повтарят че например Лисичанск и Славянск били украински градове. Но го натъртват така че публиката да го разбере. Както и че войната била пълномащабна. Това го повтарят по всички медии.

80

Петров

преди 1 година

Путин кога щеше да умре от рак? А преврата срещу него от верни на Байдън хора кога се очаква? Руската икономика от коя дата ще е разкъсана на парчета като българската?

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен кое джудже?- зеленото ли.ами че то е до У-------------Я на Путин. ..... оня *** медведев даже до там не стига :)

78

Анонимен

преди 1 година

Магучая започна офанзивата срещу 30 хилядния Северодонецк на 4 април. Вече 80 дни руски мъки пот и кръв и не пада и не пада, а щяха оорките за 3 дни да превземат 12 милионния Лондон. Вече се обърках Магучая ли да и викам на руската армия или Слабучая. Къде е ония зеленясъл порусначен cопол Андрей Райчев да го питам кога най-после ще пламне гражданската война срещу Зеленски както твърдеше преялия с руска пропаганда социолог на 24 февруари.

77

До А

преди 1 година

Това също е интересно при п.ткинофилията! Те все още мислят, че русия не е нападнала украйна! И остави това те мислят, че украйна е нападнала русия! Абре това п.ткинофилията явно наистина засяга мозъка, мисленето и когнитвните функции най-напред! За не знанието не моженето и друго то е ясно, че няма как, това си ви е вродено! Но само жокер, та кой кого нападна в тази война!? На дата 24.02.2022г кой кого нападна? Само това ми кажете щото виждам, че и това не знаете даже! Бах го!!!??

76

Байрактаров

преди 1 година

Абе тавариши, а Литва кога? чакаме да видим има ли топки Путио да нападне и там,че дядо Бидон скръцна със зъби и каза НАТО ще бие през пръстите. А и Борката Жонсън доста се е навил за опечени руски мужики.

75

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 74 --- Когато започна "Пустинна буря", американското военно командване водено от ген. Шварцкопф (RIP) гарантира, че Салам Хуйсеинските войски ще бъдат изтласкани от Кувейт или унищожени за месец и си спази обещанието. В случая върховното овенно руско командУване анонсира блицкриг и пабеда за няколко дни с пълна капитулация на Украйна. (Да ти дам ли отправка от ТАСС?). Следователно, Русия е победила преди три месеца, позовавайки се на съветските сводки. За какво тогава спорим? Loool

74

А

преди 1 година

До ?"Та само това е интересното тука!?".Пич, ако отидеш и пребиеш съседа, после той се оплаче на батя си и дойдат една кола хора да бият, точно това ще направиш, което си написал. Щото твоят батко стои отсрани и само гледа без да помага.

73

Анонимен

преди 1 година

до 63 - кое джудже?- зеленото ли.ами че то е до У-------------Я на Путин.

72

Анонимен

преди 1 година

Тези ,,велики руски сили'' не могат от 5 месеца да превземат 5 града, а ако успеят то е с цената на пълната разруха.. И всичко това заради няколко гранатомета, гаубици и стари съветски танкове с които се помогна на 6 пъти по-малката и бедна Украйна. Нз, но само една Полша ако се включи с модерното си оборудване ще промени играта значително.

71

Нищо ново

преди 1 година

До Бахуров: Може и да почакат. Имат по-важни задачи. От Херсон запорожците транспортират по ж.п. линията житото си в Крим и оттам се изнася с руски кораби, а те си прибират парите. А за укронацистите от Киев - среден п'ръст.

70

Анонимен

преди 1 година

КОИ УКРАИНСКИ СИЛИ ЗАЩИТАВАТ СЕВЕРОДОНЕЦК?- ОНЕЗИ НЯКОЛКОСТОТИН ЦИВИЛНИ ЛИ ,ЗАРАДИ КОИТО РУСНАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ДА ИЗБОМБЯТ ОНЕЯ НАЦИСТИ ДЕТО СЕ КРИЯТ ЗАД ГЪРБА НА ДЕЦАТА. НО ГЛАДЪТ ЩЕ ГИ ИЗКАРА,И ТЕ СИ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА.

69

?

преди 1 година

Значи много ми е интересно тука п.ткинофилията как казва, че разбираш ли ако те нападнат в дома ти, ти не само не трябва да се защитаваш ами трябва сам да свалиш гащите и на жена си и на дъщеря си, че и твоите и а се надупиш! Интересно ми е дали п.ткинофилите тука биха направили същото ако тях ги нападнат! Питам това не за друго ами те явно вече са си продали задните части на п.ткин! Та само това е интересното тука!?

68

Слава на Русия

преди 1 година

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, можаха да слязат на сушата и да се върнат в България. До дни се очаква да отплува и корабът Царевна, на който бяха моряците ни.

67

Бахуров

преди 1 година

Не знам за Донецк, но в Херсон май референдум няма да има или поне ще се отложи за неопределено време.

66

Пич с Москвич

преди 1 година

До profetey - Страхотна информация, директно от фронтовата линия. С вас е весело.

65

Хранков

преди 1 година

Тавариши, всичко е *** фейк, Украйна бе превзета за седем дни и специалната военна операция е приключила отдавна. Единствената жертва от руска страна е един невнимателен войник който си хвърли фаса в барутния погреб на кораба Москва. Ура тавариши пабеда!

64

Нищо ново

преди 1 година

До анализатор: И ти ли се показа с фейковете? От ж.п. гарата на Мариупол вече има връзка с Крим и Мелитопол, а от пристанището на Мариупол вече отплува първият от корабите, които бяха с месеци блокираните от укронацистите. Мариупол вече е далечен тил на фронтовата линия.

63

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер - млъкни бе ***, скапания САЩ и НАТО като са много велики що не се намесят директно с високотехнологичните си армии? Наслушахме се как Русия губела, колко хора умирали, колко били зле икономичекси, но целият наглосаксонски Запад и техните сателити не могат и не смеят да спрат настъпването - само да дуднят колко било бавно.

62

profetey

преди 1 година

Няколко неща липсват в статията. 1) Войските които защитават Золоте и Гирски са обкръжени. Не се знае числеността, защото има информация че повечето може да са се изтеглили преди обкръжаването. 2) Има вероятност руските войски да се насочат към Золотаривка и фабриката до нея. Ако я стигнат може да се каже че за украинските войски в Луганск това е края. Това са фактите.