121

Кифладжията

преди 1 година

До анaл лизатоp Като имате собствено производство защо оревахте света да ви дава оръжия?

120

сандо

преди 1 година

и после ще се чудят защо града е разрушен ...

119

анализатор

преди 1 година

До: номер 130 (Боби) До края на лятото ще гледаме Дежа Вю: Как кремълският фюрер се поти в безсилие гледайки безпомощно отстъплението на руската армия от Украйна! Така навремето Адолф Хитлер е обяснявал на германците, че Вермахтът е предприел "тактическо отстъпление". Всичко се повтаря пич, даже си мисля, че Путин е наясно как ще свърши всичко това, просто иска да се накефи на театъра! В първите месеци от нападението Вермахтът стига до Москва. А Путин стига до Киев. И после айде обратно!

118

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, твоите руснаци не са построили никакви училища и детски градини. Всичко е руска пропаганда. Руснака може единствено да краде и убива, а ти си се превърнал в един проводник на жалка руска пропаганда.

117

До 137

преди 1 година

Потърси в нета "Американският експерт Скот Ритър: Руската армия провежда класическа векторна стратегия и напредва бързо". Прочети го и има някаква (макар и нищожна) вероятност да разбереш ставащото в Украйна.

116

анализатор

преди 1 година

До: номер 130 (Боби) Ти да не си мислиш, че само руснаците имат ракети? Украинската космическа промишленост е на доста високо ниво. А руснаците не помня да са уцелили много такива заводи?Най-много нацелени от руски ракети има жилищни сгради, и избити от руските ракети украинци, което си е военно престъпление. Украйна произвежда не само ракети. Имат си и дронове собствено производство. Не разчитат само на турските "Байрактари". И честно казано, украинските оръжия са по-добри!

115

Анонимен

преди 1 година

До Боби Контролират 20% за 4 месеца и то временно. Украйна ще бъде готова за контраофанзива до средата на юли когато ще бъде снабдена с нужната тежка техника. След това ще гледаме великато бягство на оорките от Украйна.

114

До Боби

преди 1 година

Т62 са много лесна плячка и имат преживяемост максимум 5 минути на бойното поле. Поради тая причина оорките закопават Т62 в земята като оставят само купола отгоре и ги ползват като оръдия, но и така са много уязвими за украинската артилерия.

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 134 Моста го отпиши, вече никой не може да спаси незаконно построения мост от Русия на чужда територия. Закона в Украйна е подобен на българският. Незаконните строежи се събарят. Същото важи и за апартаментите на руските военни настроени в Крим след 2014 година. Украйна ще си върне Крим до края на годината и като почне по кадастъра всичко настроено от окупатора след 2014 ще бъде съборено.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133 Сериозно? Не сменяй дилъра, "стоката" е много добра! Тези мечти твои ли са или на Арестович? Наистина, има един-два атентата в стил ИДИЛ, но като се сетим кои са им учителите...

111

Анонимен

преди 1 година

До Боби 130 Анализирай ТОВА: Киев има няколко уязвими места - офисът на президента, радата, министерството на отбраната, министерството на финансите, Централната банка, всички подстанции, всички електроцентрали... още искаш ли? 20 ракетки наведнъж как ти се струват? Но се радвай, че Путин е милостив и не прави както американците. Апропо, руснаците имат сухопътна връзка с Крим и даже се молят укрите да се пробват с моста.

110

Анонимен

преди 1 година

Много партизани са плъзнали из Херсон. Както са седнали на маса в заведение руските окупатори и влизат хора с автомати и ги разстрелват. А колаборантите сътрудничещи на руския окупатор са цел номер едно на партизаните. Самите колаборанти не смеят да си подадът носа на вън. Крият се само на места охранявани от руските оорки. И в тая обстановка 0ункерния плъх Путин ще провежда референдум за присъединяване към руската пeдерация

109

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, виждам че сам не си вярваш на хвалебствията на руската военна гехника която адски се изложи в Украйна, а искаш другите да ти повярват. В Беларус могат да плоизвеждат само картошки, моркови и огурцъй. То затова и президента им е бивш шеф на колхоз.

108

Гост

преди 1 година

А междувременно в електростанцията в Гусиноозерск отново незагасен фас. Бурятия е без ток. В Свердловск също имат проблема с фасовете.

107

НАТО фен

преди 1 година

Русия свърши Т72ките, извадиха една влакова композиция Т84ки от тия дето ги ползват за парадите, ще им стигнат за 2-3 седмици, а останлото са Т62ки. Но няма страшно , имат Т54ки , ако и те не стигнат, ще оберат Т34ките от музеите - легендата от ВСВ, 3 от които успешно се противопоставят на един немски танк.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119 Запомни какво си написал. След три седмици ще говорим.

105

Анонимен

преди 1 година

"Страховитата кулминация" ще се изразява в 2-3000 укроcвински трупа и 1000-2000 укри с нааcpaни мусури и вдигнати лапички. А би трябвало Люся Арестович вече да е свикнала - след "Азовсталь" това ще е като детска игра...

104

анализатор

преди 1 година

До: номер 115 (Боби) ХА-ХА-ХА! Искрено ме разсмя! Ти явно си нямаш представа как изглежда този мост!

103

Поп Грую

преди 1 година

До Аман вече 114 Ами... гръмни се, бе! Муахахахахахаха!!!

102

Анонимен

преди 1 година

До Боби В Херсон референдум няма да има защото до 3 седмици Украйна ще си го върне. Кампанията по придобиване на никъде ненужни руски паспорти върви изключително мудно. В 250 хилядният Херсон само 23 души са пожелали руски паспорти и то защото сътрудничат на руския окупатор и си подготвят бягството към Русия другия месец.