24

Някой

преди 1 година

Една година ГЕРБ не са на власт, а "невнятните" на Радев продължават да си бършат Л**"та с тях! Събрани всички заедно доказаха , че нямат ни най-малко понятие как се управлява държава! Само че,по думите на Трифонов, вървят едни милиарди, а държавата пари...няма! Въпросът е ,кой ще плати сметката? Кирчо и Кокорчо ще гледат да се измъкнат!

23

Анонимен

преди 1 година

Бойко Кюлчето се подава зад гърба на тоя мушморок!

22

ФАКТ

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

21

Гледам Митов

преди 1 година

Виждам Борисов --може и да е най-свестният ,ама работи за шкафа ,някак си стои кофти едно такова --никога не ми е приятен ,както и другите от групата ,не ги слушам защото олекват и знам ,че всичко им е сложено във устите от кукловода !

20

Анонимен

преди 1 година

Герб ще ги познаете , по ''резултатите''....Последни сме , по всички показатели в ЕС !

19

гостенка

преди 1 година

До АнонименСтава въпрос за дебати в парламента, не да се решава. Комисията по външна политика към парламента заседава. Това се прави спешно днес, защото Кирето проспа с Ленчето много неща

18

Не, "Къдравата

преди 1 година

Не, "Къдравата Сю", позната още и като ДанилМитовото нищожество, припълзяло в банкянския двор ,след като обиколи 10 партии! Кирил Петков поставя принципи и идеи, и поведе война на живот и смърт с вашата мафия, "Къдраво" нищожество, със сарайск банкянската мафия, която ограби и срути България! А твоят слугинаж, нищожество Митово, към мутрите на сикаджийския престъпник е срам и позор! Я бягай да купиш един силен препарат и колкото можеш да измиеш този позор от мазнатата си физиономия!

17

Съд за Петков!

преди 1 година

Народен съд за Петков и цялата жълтопаветна сга.н безработни клошари от Орлов мост.Един по един да се издирят, задържат за постоянно в ареста и след това да се осъдят в специален Трибунал за престъпленията на Сорос и Америка за България в нашата страна!

16

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко! Нали премиера, та и министерски съвет трябвало да реши, сега пак парламента(както и Петков иска), този не знае сега какво му е криво и у кого.

15

Митов

преди 1 година

А вие нали управлявахте една година, защо България пак е най-бедна и първа по смъртност айде у ДЕСНО!

14

Анонимен

преди 1 година

ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА СПОРЕД ГЕРБ СА ТУРСКИ ПОТОК И ИВАН ГЕШЕВ ПРИ ЮРИЙ ЧАЙКА.

13

Гражданин

преди 1 година

Митов, Митов... нали си наясно, че ако тук няма цензура КАКВО БИХ НПИСАЛ ПО ТВОЙ АДРЕС!

12

Анонимен

преди 1 година

Митов , как мина Прайда , аман от обратни , примитивни същества , и то най-много в герб ?

11

Анонимен

преди 1 година

И тоя , кога стаНЪ политик , кога му почерняха задните части ???За 6 меесеца искаше И Премиер да стаА !

10

Хайдеее,

преди 1 година

...сега ще се започне пак с евтината помия! Тя отдавна работи за ГЕРБ! Кое от това което казва Митов не е вярно ? В политиката се градят мостове и се търсят допирни точки, а не като Кирето ,който се взе насериозно и се изпокара с всичките!

9

пришълеца

преди 1 година

Барселона, барселона:)))Това е реалност:))

8

Анонимен

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен!

7

Анонимен

преди 1 година

Къдравата Сю , булонката на сикаджията от Банкя се изказва неподготвен.

6

Анонимен

преди 1 година

Мазел тов, Митов.

5

Анонимен

преди 1 година

Егати къдравия мазник вчерашното изказване на тиквата относно френското предложение за макетата чии интереси защитава, че нещо не мога да се сетя.