244

Анонимен

преди 1 година

Всеки божи ден ще ви плюя безплатно и знаете ли този преврат Биков ще влезе в Историята ще си запазя записа и ще го показвам на внуците ми един ден ще им разказвам да знаят Какви сте *** вие от ИТН ДПС *** и Герб

243

ГЕПИ

преди 1 година

Е, как не, нали трябва да лапате. Да продължите да грабите народа, за да давате на олигарските си и да продължаваме да сме най-бедни и това е благодарение на вашата 12 годишна политика.

242

пияница мистик

преди 1 година

Ще гласувам за ГЕРБ и ДПС. Доказани политици, не смешници, дето крадат 9 милиарда за месец. Сега искаха да откраднат и 4 милиарда евро от Европа, ама ги отрязаха

241

Анонимен

преди 1 година

Време е да си почистим Б О К л у ка вие миришете и цапате България Герб ИТН ДПС и Израждането

240

Готови...

преди 1 година

Ама ще ви изпапкаме сурови...

239

Вие сте готови

преди 1 година

....Но НИКОЙ не Ви иска!

238

Анонимен

преди 1 година

Винаги са готови да крадат и да хвърлят трохи на гладни прасета като тях,но този път ще увилечат порцията,че има да дават на Костадинов,дано поне да използва част от тях да оправи зъбите си, че ми писна от неговата гледка.за ДПС да не говорим за техните ***-и които живеят като кърлежи и паразите, само жовеят да се размножават и да консумират без да работят. Вие които ги защитавате, много ви съжалявам че никога няма да стигнете над долната стълба на пирамидата, и да разберете какво е духовност

237

По същество

преди 1 година

Не благодаряим. Това че тия навлеци паднаха, не значи, че искаме *** като вас.

236

Анонимен

преди 1 година

Наглост и злоба Герб смирете се уж сте събрани умни но слугувате на една проста тиква

235

Анонимен

преди 1 година

С кои ще се върнете в иправлението бе,Биче: с агите, чиито почетен председател има владения п цяла България, а Карадайъ и Данчо Ментата се държат като губернатори на Бг?! Или с онзи Копейкин с първичния интелект, който всеки момент е готов да свика под знамената си 1000-2000 души на митинг! Хайде да видим колко гласове ще съберете и то след като пожарникарят-генерал от преди 15 г. се изрепчи, че ще приеме ВЕДНАГА предложението за РСМ и гаранция - Франция!

234

Сега ще гледаме

преди 1 година

Нагли мутри от екрана...И този от дивана....Чудно стана....

233

varg

преди 1 година

А за затвора готови ли сте ?

232

Анонимен

преди 1 година

А защо не се явихте днес в НС да гласувате оставка на правителството и да продължим напред?Явно целите ви са не да оправите положението на хората,а своето положение,да ви го н...!

231

анонимен

преди 1 година

МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ ВСЕ ОЩЕ БИКОВ. ЯВНО ПРЕСТОЯ ТИ В ПАРЛАМЕНТА Е ПОСТОЯННИ МЕЧТИ А НЕ ТОВА ЗА КОЕТО СИ ИЗБРАН. НО ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ. ВИЕ ВКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ В НЕВИЖДАНА ДО СЕГА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И УВЕЛИЧИХТЕ СТОКРАТНО РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ. ВИЕ СТЕ ОТ БОГАТИТЕ А НАРОДА ОТ БЕДНИТЕ. КОГО ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ НАРОДА?????????

230

Анонимен

преди 1 година

Копейкин щеше да сваля Гешев и протестираше срещу Борисов ко стана ???? ИТН щяха да чегъртат Герб ко стана ??? Две Патерици еднодневки техните депутати са слуги на вождовете си а избирателите им с пръст в уста се чудят ко стана???

229

Антинатовец

преди 1 година

След Македония , Албания , Украйна ,Молдова , Грузия ред е в ЕС да се приемат Сирия , Ирак, Афганистан, Куба и Курилските острови за да може циркът да е с пълна програма. Защо да чакаме вето от Радев и Орбан приемаме всички заедно и в кюпа на фекалната яма наречена ЕС. Щото и Русия е против и Медведев каза че Украйна ще влезе в ЕС не преди същият ЕС да се е разпаднал.Обратно мнение на Урсула фон дер Лайен и комисарят Блиткен не се приема.

228

до 223

преди 1 година

Никакъв българин не си ти.Ако не беше Русия,тука на друг език щеше да пишеш.ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ,може и да ти просветне истината.Народ,коите не помни историята си,НЯМА БЪДЕЩЕ!!!

227

Чудомир

преди 1 година

За да има мир новата коалиция към Сибир.

226

Анонимен

преди 1 година

Биков много негативен и злобен човек Атанасова е като картечница злобата ви няма край отвратен съм от Герб вие само помия произвеждате

225

Волевист-коалиционер

преди 1 година

И ние от Воля искаме вече да се върнем и в парламента, и в управлението. Време е да вземем нещата в свои ръце, както беше преди. Воля се доказа, ГЕРБ също, време е.