17

Пипи

преди 1 година

Три години не познавам един заразен ,еле починал от тоя грип .

16

Анонимен

преди 1 година

Според СЗО около 40% от населението на Европа все още не се е срещало с вируса. В Европа/без България и някои балкански държави/ са над 80% ваксинирани. Те и да го срещнат, няма да влязат в болница, нито ще умрат. Обаче в неваксинираните държави ще има пак препълнени болници.

15

Анонимен

преди 1 година

За информация на конспираторите, протичането на всяка епидемия е вълнообразно. Имунитетът след прекаран ковид (или ваксинация) намалява и изчезва след 3-6 месеца. Избираш си, болен до безкрай, или докато умреш или се инвалидизираш, или ваксина, за да караш леко за ден-два.

14

Анонимен

преди 1 година

От тези 1688 нови случаи в последните седем дни, около 43 ще починат от Ковид-19, а незнайно колко ще починат след време заради дълготрайните последици от заразяването.

13

Анонимен

преди 1 година

До 11. Когато някого го застрелят с куршум в главата, той от какво е починал? От куршума или от кръвоизлив в мозъка? Същото е и с Ковид-19.

12

Анонимен

преди 1 година

Повечето починали от Ковид-19 са регистрирани като починали от нещо друго, защото не са тествани. Приблизително три пъти повече са починалите от Ковид-19 от регистрираните.

11

Търчим за ваксина

преди 1 година

Починалите са умрели от друго. Приписана им е смърт ОТ ковид единствено на база фалшив +пср тест. Какво значение има дали са били ваксинирани срещу ковид, едра шарка, бубонна чума или коклюш. Не е нужно да се отчита ваксинационния им статус, ами да се каже от какво наистина са умрели. Щото не е ОТ ковид. И престанете с това "излекувани". Глупаво е.

10

Анонимен

преди 1 година

Войната дава по малко жертви от катострофите в България и решиха пак да минат на ковид, изпитана схема

9

Зелен Демократ

преди 1 година

Виждам, че родните хомосексуално ориентирани полезни зелени идьоти изпълняват общоглобалиските психопатично-соматично изродени препоръки на световните полит-пеараси и вдигат могъщо бройките на нещастните плебеи поразени от любимия ни Ковид. Поклон!

8

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 седмици % беше 4, 8. Сега е почти 9%.

7

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До Доктор ХаусМНого ви се иска ,локдаун да се въведе нали ,вие ненормалници такива!?Пропагандирате ,измислената ви ПЛАНдемия ,но само вие и още няколко луди ,вярват в това !!!Ще си платите скъпо ,за лъжите които казвате ....АДА ще е отворен за вас ,коммпания ще ви прави и баба Радка и Кунчо!!!

6

Darth shadow

преди 1 година

Отново се всява страх, чрез такива жалки и манипулативни статии.. Това е просто жалка игра ковид цирка за вярващи наивници..

5

Анонимен

преди 1 година

Ходя си навсякъде без маска, приятели, компании движим. Кой ваксиниран, кой изкарал. Но не е минала тази проклетия. На есен може да има увеличение. Дано не се стига до затваряния, маски, ограничения.

4

Доктор Хаус

преди 1 година

Притеснителното е , че е висок % спрямо направените тестове . Ами ако 10000 се тестват ?! Картинката не е розова , защото няма и не се спазват никакви ограничения и санитарни норми ! БОГ да ни пази !

3

тъй де

преди 1 година

Тези всичките са от протестиращите срещу правителството, много на гъсто бяха!

2

Факт

преди 1 година

За последните седем дни имаме 1688 нови случаи, а през предишните седем дни бяха 990 нови случаи. Бързо се увеличават.

1

Анонимен

преди 1 година

Плашите гаргите.