374

Бог да пази България

преди 1 година

Честито, Кириле! Научи се да си признаваш грешките и да не търсиш вина и другите! Бог забавя, но не забравя и на всекиго въздава по заслугите..А относно българите.. "Аз бих желал на направя опит с българите. Ако приемат Словото Божие и се откажат от лъжата, от кражбата, от всички отрицателни прояви, ще им се даде такова изобилие, каквото никога не са имали.- Учителя

373

До 439

преди 1 година

Вие русоробите сте фалирали и без да фалира държавата...

372

eve1

преди 1 година

Мафията свали българското правителство а простолюдието мразещо всички и всичко ликува.Жал ми е,че все пак има малък процент умни и интелигентни хора в тази държава,които не заслужават това!

371

Боклук

преди 1 година

Е този и тези дето не виждат какъв лъжлив мошеник е и те са бок,,луци

370

xoxo

преди 1 година

Да, бе,направо Путин ви е свалил,Пинокиевци такива.

369

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаха! Премиерът на първото в историята на България правителство, свалено с вот на недоверие, ще обвини всичко живо. Дългия допреди седмица не беше мафия, сега изведнъж стана мафия (дори "отцепниците" разправят, че така било от месеци насам, ама всичко беше точно- нали бяха във властта). Общо взето ни писна от разни аматьори, които и майките си ще продадат за два сребърника. Видяхме ги вече на Мони "юпитата", нима не помним вече какво се случваше тогава!?

368

Анонимен

преди 1 година

Певски, Борисов и Слави са на подчинение на Митрофанова, така че тази която свали ПП е Митрофанова

367

Гледна точка

преди 1 година

Как пък веднъж някой паднал от власт няма да каже "Да, сбърках, провалихме се".

366

от село

преди 1 година

Има една приказка ,,хем шуто ,хем тича да боде,, така и кировото управление шути и елени лопатари . А накрая Кико си помисли ,че държавата и народа са му бащиния .

365

Гражданин

преди 1 година

Като всеки глу.пак и на него други са му виновни.

364

анонимен

преди 1 година

добре,че падна иначе щеше да фалира държавата

363

Трагедия

преди 1 година

За съжаление българският народ отново остана без правителство в най тежките изпитания. Дано на следващите избори се събуди. Жалко.

362

Анонимен

преди 1 година

Увеличхте външния дълг от 37% на 55% от БВП за 7 месеца по доклад на Асенчо. За неможещите да смятат 18% от 133 млрд. лева са 24 млрд. външен дълг за 7 месеца. Това са по 3478 лв на човек от населението. Някой да е усетил подобрение в живота си? При такава сума изхарчена от нашите умно-красиви управници може ли да ми каже някой КАКВО АДЖЕБА се подобри? Някой усети ли ползата от това управление? На някой живота му стана ли по-добър?

361

Гошо

преди 1 година

Кере -смотаното се оплаква , че Нейно Превъзходителство- Извънредният и Пълномощен Посланик на Руската Федерация в България г-жа Елеонора Митрофанова го метала суплес и то извън рига право при публиката

360

Анонимен

преди 1 година

от кирчу и кокорчо само празни приказки, а през това време заем след заем и черно на бяло - нищо.

359

shimbaka

преди 1 година

Победа !!!!!!!

358

Анонимен

преди 1 година

Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

357

?

преди 1 година

Това с вавилобска троя кой го измисли, както и да викате менгеле на евреите, за да не ви спрат с троянско-вавилонската гнус?

356

Българин

преди 1 година

Гнус ме е от всякакви русофили и български предатели. Който иска да ни крадат горите, да вкарват през Капитан Андреево и Доган да има сараи - да си гласува за тия четири партии

355

Анонимен

преди 1 година

И аз, и аз! Защо не ме е споменал?