83

Анонимен

преди 1 година

От Възраждане се обрязаха.

82

Shark

преди 1 година

Поддръжници на ДПС и Възраждане рамо до рамо........ хора, правете си сметката хубаво кого подкрепяте. Възраждане са готови на всичко за да са във властта. Обещано им е сигурно нещо. Киро ще си иде, но пак ще ревете, че сте излъгани. Това са продажници, за власт и с дявола ще застанат рамо до рамо.

81

Хех

преди 1 година

Значи щом не искаме меки китки и нац предатели сме депесари, ах вашата кожа !

80

Анонимен

преди 1 година

Обслужващ персонал на Сараите ще се бори с националните предатели.

79

Анонимен

преди 1 година

DPS izbori i pobeda

78

Зозо

преди 1 година

Хахахаха, днес Копейката са го сюнeтиcaли официално :))))))))))))))))))))))))))))))))

77

Анонимен

преди 1 година

По-добре копейка, отколкото пробит долар...

76

Анонимен

преди 1 година

ДПС са най-големите демократи и патриоти. Каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде. Победи в доста области завинаги, дано победи и навсякъде...

75

Анонимен

преди 1 година

На Пеевски не трябва да му се позволява да гласува в Парламента. Трябва да се променят нещата и всеки като него, който не стъпва там, да му се отнеме правото на глас.

74

МММ

преди 1 година

До Дълбок сън - амок - а пък от другата страна, Нинова и Радев - родителите на ПП - като дърпат към Европата, добре, че са те. Само от кумова срама още не са гушнали Копейкин. Предполагам тая "тежка сватба" за Натовския Янев са я оставили.

73

Анонимен

преди 1 година

Вече може да говорим за "Просто Киро Обединител" - той постигна невъзможното - обедини Възраждане и ДПС срещу себе си. Велик е

72

NoirFire

преди 1 година

82 ЕС има наистина смисъл за нас, теглиме кредити които няма как да върнем ок, щом продължават да дават ние няма какво да се дърпаме от тях - НАТО безмислен пакт от редица страни със символични армии , Турция по всяко време може да го напусне има много противоречия със САЩ, ако Турция се махне повярвай ми няма кой да те пази.

71

Шок и ужас

преди 1 година

Това ли е новото нормално ?! Мъжки ласки пред Ал Невски ?!

70

МММ

преди 1 година

До Анонимен 68 - е да, ама грузинците нещат повече да ядат руския муй. А тук човек, няма насищане. Още от детската градина с Дядо Вазов в главите кухи. *** продължават да дърпат конците в тая държава - аватар след аватар. Кой промени образованието така, щото младите да си познават историята, ама не Кремълския вариант на БКП, а реалната? Кога се чества подвига на Генерал Колев и Добружанци? Докато не измрат физически белокосите продажници, все така ще е.

69

Дълбок сън - амок

преди 1 година

Много хора не осъзнават явно, че Шиши и Тиквата, само и само за да избегнат правосъдие са готови да накарат техните бутоно-натискачи да гласуват за излизане от ЕС и НАТО. Продължавайте да спите, вместо да излезете и да изринете тая долна шайка

68

защо не

преди 1 година

След като комунисти и антикомунисти ни управляваха заедно половин година, всичко останало може да се приеме за нормално.

67

Анонимен

преди 1 година

Е парламента и до ден днешен седи Шишии, а разни клоуни се опитват да ни вменят, колко е лош Петков :)) Извинявайте ама не съм умствено изостанал . Тея две партии да кажат, какво прави Шиши в парламента?

66

Анонимен

преди 1 година

Айдеее, не остана - 30 минути до шута на ПП и компания

65

Анонимен

преди 1 година

хора, вместо да се карате, помогнете на кокорчо да се върне при любимия си в ню йдрк! а киро да си стегне семейството..

64

Ще си сърбате попара

преди 1 година

Спомням си как по времето на Орешарски, когато обявиха Пеевски за шеф на ДАНС, бяха докарали от провинцията няколко автобуса, за да се здрависват с тях...жалка картинка, но всичко е за сметка на голяма част от нехаещите и невзимащи никаква позиция, иначе нормални хора.