44

Анонимен

преди 1 година

Поредните лъжи на ГЕРБ надявайки се, че хората не познават Конституцията.

43

Анонимен

преди 1 година

Ами то като видиш някой от ГЕРБ да казва нещо и веднага на човек му се доповръща.

42

Анонимен

преди 1 година

Много лъже тази Севда.

41

Анонимен

преди 1 година

Очевидно Севда греши. Проект за решение се внася само от депутати, а Министерския съвет внася проекти по законодателната дейност, но не са единствените с това право.

40

До43

преди 1 година

Аха, значи не гледаш кой казва нещо, а какво казва.Ами, че той и пеевски беше излязъл навремето и каза, че трябва да се работи за просперитета на народа и държавата.Е, страхотни думи! Някой несъгласен? Но като видиш кой ги изрича иити се доповръща.

39

МММ

преди 1 година

До Анонимен 42 - ето къде ти е трънчето! Важно ти е да не е друг освен Лена или Киро. И гомно да е, ама да е тяхно. Затова, когато някой отбележи, че допускат грешка - веднага го причисляваш - било в ГЕРБ, било в ДПС или другаде. Ниска топка си пич. Говори за ментално..несъответствие. Лека ти вечер.

38

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 1 година

Севда да се научи да чете и спазва законите. Никъде в Конституцията не пише, че "Външният министър няма право да внесе сама проект за решение на Народното събрание. Според Конституцията това става задължително с решение на Министерския съвет. В това решение трябва и да е ясно разписано правителството точно какъв мандат иска от парламента." +++ Никой друг освен самите депутати, не може да внася проект за решение на Народното събрание.

37

МММ

преди 1 година

До До МММ 37 - Абе ти нормален ли си? В пет поста казвам, следното - първо - не симпатизирм на ГЕРБ, и второ - в случая Севда е права с казаното за функцията на МС. Какво ме брида кой с кого летял и кой на кого какво държал? Щом те вълнуват клюки - има си сайтове за тая работа. Чел, недочел и налита!

36

Анонимен

преди 1 година

До МММ, фен си на герб, и няма значение дали е права, да мълчи орката

35

Анонимен

преди 1 година

Пи Ар Севи и тя се включи да брани мафията.Много пари откраднаха, много пари имат, могат да купуват хора, медии. Няма да се дадат така лесно.А мъдрия оовчи народ им се радва, от разорените и опустели села.

34

Анонимен

преди 1 година

Севда се присмяла на себе си все едно :))) Кой знае, дали Божков го е "обгрижвала" или некой друг, може би и самият банкянски селянин :))

33

Анонимен

преди 1 година

Да се чете: дyxaчка на дyxaчка думаше

32

МММ

преди 1 година

До НИКОГА повече ГРЕБ - без да съм фен на ГЕРБ, отново питам - права ли е в казаното? Без първосигнални скачания моля! Защото в случая е права.

31

Главчо

преди 1 година

Май Гербаджиите ги е обхванал страх нещо! Много са настръхнали нещо!

30

Анонимен

преди 1 година

Тази м***рша за закони ще говори? Къща за милиони и вътре джипове от строителни фирми.

29

СССР

преди 1 година

Ти маймуноооо ще се научиш на св.ки във затвора,нали знаеш че си почти сготвена.

28

До МММ

преди 1 година

Ами тогава по темата:Къде беше Лена Бориславова с премиерът на България когато пресцентърът на правителство обяви че двама съвместно са летели с правителственият самолет до Солун на среща на ПСЮИЕ?След тоя въпрос,ще Мълчиш ли или ще Мучиш-МММ?

27

Hukumo

преди 1 година

Mnogo e prosto - AKO padne MS - sroka 30 June gori & goryat site - Kupo, Boko, Hristo, Kornelia, Kostadin...

26

НИКОГА повече ГРЕБ.

преди 1 година

Тия от ГРЕБ нямат срама. Такава наглост не съм виждал никога през жиовта си. Лена поне е завършила университет а ти ако не беше СИКаджията щеше да си чистачка някъде.

25

1

преди 1 година

До АнонименКогато крадливата комунистка от Крушовица върне милиардите откраднати пари тогава.