23

Истинският

преди 1 година

Когато една държава се управлява от хора които изпълняват заповеди отвън,не е нужно човек да притежава личностни качества,нужно е да казваш само слушам и един отбор лакеи около тебе да ти ръкопляскат за престиж.

22

Реалиста

преди 1 година

Не трябваше да ги признаем тези сърбомани.Промити мозъци.Това е България.Не заслужават никакво уважение и ЕС.

21

Анонимен

преди 1 година

Е па убаво де. Нека не оди човека.

20

Анонимен

преди 1 година

Ей не мога да разбера как може Парламентарна Република с най-висш пост Премиер да слуша някакъв си там "президент". Тоя е изцяло безгласна фигура. Няма място да обяснява нищо. Както тук Ал Бънди няма място да дава мнения. Да ходи да поднася цветя на празниците, да се снима с първите дами на чуждите дипломати и да остави тия с властта да говорят. При нас и при макетата изпълнителната власт е у Премиера НЕ президента. Президента го играе като първата дама на САЩ. Някаква ПР фигура за парлама!

19

Анон

преди 1 година

И затова сме перманентно против Македония да влезе в ЕС. Пък нека французите, американците к там които си иска да го мислят как да ни угодят. Хайде веднъж нещо да не е наш проблем.

18

Anon

преди 1 година

Ми не ходете бе камъни във вашата градина. Не разбраха макетата, че нямат полезен ход докато се държат както винаги са се държали спрямо българската култура. Аз ако бях премиер с топки бих им казал, че всъщност нямаме изисквания да се присъединят към ЕС защото просто не считам за възможно един народ с толкова дълбоко вкоренена омраза към нас да се промени реално

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Те отдавна го знаят :)

16

Йух Пслескан

преди 1 година

Създателят на македонската държава е Аспаруховски.

15

Анонимен

преди 1 година

Сърбето Пендаровски недоволен, нищо ново под слъцето :))

14

Анонимен

преди 1 година

Къде им е разделението на властите ? Той наредил ?

13

до ОБЯВА В

преди 1 година

Най-любимия ми македонски герой е Ристе Колумбоски.Качил се на кораба в Охрид и плувал все на запад докато открил Америка.Голем герой,без него нямаше да има Америка.Алберт Айнщайноски също е голем македонски герой и други има много,но сега бързам

12

Анонимен

преди 1 година

Сърдитко Петко, празна му торбичката.

11

Lina

преди 1 година

И защо толкова толеранс към тези ф.ашисти, терористи и невъзпитани хорица, а Грузия не я отразяват ес? Ясно е откопчват от сърбия русия и т.н. Но заслужават ли си хора, които нямат елементарно възпитание. По всичките правила за приемане на държава , без проблеми със съседи кеДония е абсолютно излишна. Така или иначе висят в центъра за бг паспорти, а иначе погазват паметници.

10

Анонимен

преди 1 година

Пендара си играе играта а бг дига ветото и РСМ влиза в ЕС. Пендара печели, а бг проваля. ЕС ще промени и историята в полза на Франция, че е спечелила ПСВ а бг е загубила Македония и всичко е редно. Преговорите продължават 100 г. и Македония си взема паричките от ЕС.

9

Аве

преди 1 година

Какво са сърдите ве, какви сте такива хора??? На бялото черно казвате, после ревете като мома за пърч...... Стойте си у Скопие и се сърдете, верно поведението ви е като на 8 годишно лапе, дето не го пускат да играе навън, щот не си написало домашното.

8

Анонимен

преди 1 година

Превод - Пендаровски е паричков паричките от Белгрейд работят ... най-голямата измама е, че в Македония има македонски национално отговорни политици, те са си агенти на Белгрейд...Българийо, власти български, не клякайте на сърбоманите!!!!!!!!!!!!!!

7

Зозо

преди 1 година

Днес се видя, че Боко има мнозинство в парламента. БСП+Вгъzраждани и другите руснаци да охлаждат тapaтopa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Гост

преди 1 година

Най-голямото доказателство за това, че македонците са българи е това, че и те като нас са един дол дренки. Същата несъществуваща държава с несъществуващо общество родило уродливи политици и несъществуваща икономика. Като две капки вода.

5

Ха-ха

преди 1 година

Пет нови искания? Сигурно едното от тях е да изпълняват договорите ,които са разписали!

4

Анонимен

преди 1 година

Ветото трябва да падне. В наш интерес е. Бойко фурнаджийската лопата има информация, която е важна и го кара да обърне палачинката.