59

Анонимен

преди 1 година

Специална операция на украйна по демилитаризация на Русия. Да не помислите, че става реч за война

58

ПараДокс

преди 1 година

А като се има предвид че нито една от двете страни НЕ Е ОБЯВЯВАЛА ВОЙНА ....

57

Анонимен

преди 1 година

Руска рафинерия: Удариха ни откъм Украйна.... .НЕМА ДА СА ПЛАШИТЕ. ТУЙ ЩЕ ДА Е НЯКАКВА "СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ" ..... за дерафинизиране на Руссия.

56

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаа. Плачкат ли рашистите? Ненормална работа! Ако Украйна беше наистина въоръжена, то Ростов на Дон и другите погранични градове във фашистка Русия не трябваше да съществуват вече. И с право.

55

Анонимен

преди 1 година

Украйна е в пълното си право да атакува, все пак не е като да не я атакуват. Само че една малка подробност - докато русия има досег да срине цялата укро индустрия до степен която да окаже действителен ефект на военния апарт, това не може да се каже обратното - тия атаки по никакъв начин не причиняват значителни щети на руската военна индустрия. Тия атаки са само за пропагандата, както и всичко което укропите правят в тая война. По концентрирани са да лъжат своите че бият отколкото да бият Русия

54

Абе

преди 1 година

Е откъде накъде руснаците смятат, че могат да разрушават Украйна а пък тях никой не трябва да ги бомбандира!!!

53

IQ 3.14

преди 1 година

До шойгу за поджопинское трябва да превземете снабдителните бази в южно кокаинск и жп гарата в мухосранск

52

Анонимен

преди 1 година

Много сте се разпалили, русофобчета елементарни. Просто фейк е.

51

шойгу

преди 1 година

Днес взимаме Поджопинское, утр сме в Киев, вдругиден в Берлин. Работа за три дни.

50

IQ 3.14

преди 1 година

дрона е един, и в оригиналното видео "специалист по сигурността" казва първо, че е "наш" а после след 30 секунди "нецензурную брань" почва "Е да , той откъм украйна дойде". седнете си, две. читалищна работа, не сте гледали даже оригиналния клип

49

Москва потъна

преди 1 година

Заслужават да ги изравнят със земята, не само да им взривяват рафинерия.

48

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ставаше дума за това, че руснаците няма да оставят такова нещо да прелети такова разстояние, и то през фронтовите им позиции, през тила им, през ГРАНИЦАТА им и да стигне до ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ИМ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ в региона. Това е просто невъзможно. Това е ОЧЕВИДЕН собствен саботаж, което обяснява и защо ОТНОВО щетите са минимални.

47

Анонимен

преди 1 година

Дамм .Прецакаха ни яко с Фъ 16 ти и с членството в нато за да си нарежем най ефективното оръжие - ракетите.

46

мазепа

преди 1 година

''Удариха ни откъм Украйна''....ама нали точно между Ростовска област и Украйна е ДНР. Ростовска област няма граница с Украйна, а граничи с ДНР. Тоест дроновете са дошли от ДНР.

45

Анонимен

преди 1 година

Кажете откъде е руския петрол и газ, ще млъкна тогава, не съм русофоб или русофил, просто искам отговор :)) Знам че не знаете или знаете и ви е срам да го кажете :))) Не е Урал или Сибир, просто ви казвам :))

44

Джо

преди 1 година

Оплачете се на арменския поп, агресори и убийци съветски!!!

43

Анонимен

преди 1 година

До нищо ново И аз се сетих ТОЧНО за същото. Явно се набиват на очи някои неща. :)

42

Много

преди 1 година

Жалък опит за провокация в стил "те ни нападнаха, ние само се браним" До рафинерията от фронтовата линия са 130 плюс километра. Няма НИКАКЪВ шанс евтини дронове, посред бял ден да прелетят това разстояние и нищо никой да не направи. Обаче помислете какви мизерници трябва да са руснаците да палят собствените си рафинерии, за да убеждават населението си. Точно както в Чеченя сами взривиха блоковете, за да имат повод да влязат там и да съсипят всичко по пътя си.

41

Анонимен

преди 1 година

Тея пияници сами се гърмят вече. Привиждат им се американци и дронове.

40

До бай Митю

преди 1 година

Ясно е че не са украинците. Най-вероятно са си руснаци от така наречената "Руска свободна армия". Разбира се путинската пропаганда не би признала, че в самата Русия съществува организация която се бори с путинизма. Иначе те са силно казано "армия". Вероятно са няколко стотин човека.