163

Анонимен

преди 1 година

Е защо да са в парламента? В момента работят по търсене на алтернатива на Капитан Андреево, те много повече изкарват от трафик на дрога...

162

Анонимен

преди 1 година

Дръгите страни вече забравиха че ги изхарчиха тея пари от Плана за устойчивост - те се сетиха преди вота на недоверие да го гласуват .Половин година общи приказки и нищоправене стигат

161

анонимен

преди 1 година

А Нова, БТВ и БНТ се скъсват да дават просто Кирчо и Кокорчо! Взех дистанционното и им дадох вот на недоверие! Не стига, че ни закопаха с тази инфлация, но и продължават да наглеят, че ще си върнат държавата/забележете, тяхната държава/ и пак ще "управляват"!

160

анонимен

преди 1 година

Има риск за 2,6 милиарда, предвидени за Прокопиев! А бедните да го ду-хат, според финансовият г-й Кокорчо!

159

Анонимен

преди 1 година

Аман от спасители..... Ходи си, бе дистрибуторе на "евтин газ". То бива толкова евтини марионетки, ама спри се малко. Като спряхте корупцията, защо само теглите заеми?

158

Анонимен123

преди 1 година

Според Кирчо-Русия, и посланика на Русия в България нямали право да се месят в интересите на България. А "сащ и ес" могат нали. И за макетата ще се месят, и за войната в укрите, и всичко останало.Грешката на Кирчо е, че подкрепи укрите, затри връзките с Русия, и Руският газ, слуша сащ и ес каквото му наредят, сега и с макетата ще клекне,,, за цените на горива, ток, парно, хранителни продукти, голямата инфлация.. Това е грешката му... Да не се оправдават, че войната и ковида са причината.

157

Правда

преди 1 година

Ако депутатите спазваха трудовия кодекс и други закони всички отсъстващи от работа депутати щяха да бъдат наказани с предупреждение за уволнение или поне порицание и задължително с отнемане на заплата им поне за този ден. И понеже те са токова нагли тези партии управлявани мутренски диктаторски от лидерите си, че саботират работата на правителството на Р. България и провалят БГ народ трябва да бъдат разследвани за противозаконни връзки с чужди държави и наказани за анти-българското си поведение

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 Я се застреляй бе, още ви се мержелеят ДС-та, КГБ-та, те повечето измряха отдавна, а вие още прехвърляте глупоста си в политиката на тях. Борисов е дребно мафиотче, случайно пробило в политиката, само че всички, от всички партии са точно като него, така че да викаш дръжте само този или онзи, значи заставаш зад друг политик- мафиот чиято марионетка вероятно си и ти!!!

155

Анонимен

преди 1 година

Сега вече лъсна истината, че цялата истерия около Македония беше постановка на Борисов и Доган и новите им патерици ИТН и Възраждане да се свали Правителството.

154

Анонимен

преди 1 година

Вярно е,че много дразни Кирчо.

153

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е не просто престъпник, той е рецидивист, избран и лансиран от ДС-КГБ мафията във върховете на държавната власт! ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов, който с активно мероприятие свали първото законно демократично правителство на Бългапия - на СДС с всичките му грешки и несъвършенства !!!, а след месеца заедно с друг всеизвестен рецидивист ДС-КГБ генерал Любен Гоцев назначиха Борисов в правителството та доведения пак от тях премиер Симеон!.. Те му създадоха и партията, като възложиха тази задача на Цветанов, чийто баща знаем какво правеше в ДС

152

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да каже... дразни!! Неуморен!!

151

За костя

преди 1 година

Ще кажа че и той ще ни шипба! Ясно е! То друг защитаващ хората от силовите приьоми на сятанинските копеуенца -няма! Няма да има спасител в човешко тяло! Търсете БОГА!!!

150

План за

преди 1 година

Възстановяване от Урсула ,знаете ли Кво е? Дигитализация на всичко и всички и създаване на безкасова система,зависимост от хавата който ще ни СЛОЖИ тези двамата-бийвъс и бъдхед и Сие, с любезното съдействие на Урсула ф.л, робиня на сатанинските уррродди от св. Икономически форум и тайните общества! ОПОМНЕТЕ СЕ НАБОДЕНи ***,дакато не сте загубили и малкото гънки в главите си!

149

Анонимен

преди 1 година

ама тя на Кирчо ,държавата му стана лична,тати организира протеста от ФБ,Линда и тя хълца там ,Ленчето ,без нея не може ,недейте тъй,че и аз ще пусна една сълза!

148

Анонимен

преди 1 година

Както е казал по-талантливия колега на Кирчо - Остап Бендер: Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

147

До 188

преди 1 година

Ами Костя Копейката, какво ще кажеш за него?

146

Тоя

преди 1 година

Къв петдерастин Ее, няма друг такъв като него ,асенчо ,ботокса,боко, куньо терррорриста, годжи,пфууууу,все ***! Но скоро идва края на тези подобия на човеци!

145

ТестКит

преди 1 година

До 185 Е да защото си на маса ще си пускаш песни и ракия в тумбака, качи се на автобуса и ела на екскурзия в София

144

До 185

преди 1 година

А ако не падне това правителство, какво ще си пуснеш, един вертикален разрез през предмишницата ли?