29

Роза

преди 1 година

За съжаление нашия закон не предвижда тежки наказания за убийства по непредпазливост.Дори и извършителят да е употребил алкохол или дрога.Съдът е длъжен да се съобразява с това,което пише в закона,иначе втората инстанция ще коригира присъдата.Такива са реалностите,за съжаление!

28

Д-р Исня

преди 1 година

Ако беше беден про шляк колко щеше да трае този процес и сега като е богат про шляк колко още ще го чакаме единственото решение, което е ясно като бял ден?

27

Корупция!!

преди 1 година

Ще го влачат още 2годинки поне и този надрусан убиец няма да лежи и 3ри години.

26

Какво следва

преди 1 година

Кога ще го видим завършено това дело? Колко години и колко съдебни експертизи още ще им трябват.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 Милен Цветков кога ще издаде своя версия, за живота си с Милена Иванова-ЕА?

24

Гина

преди 1 година

Мотаят го, за да източат още парички от семейството на обвиняемия.... Трябват едни пари за съдията в окръжния, ама още едни пари за другия съдия. Ще трябва да затворим устата и на прокурора с още едни пари и така на всяка инстанция опипване на финансовото състояние и източване срещу "правосъдие"

23

Анонимен

преди 1 година

Гл. Прокурор , както винаги е ''ПРОПУСНАЛ'' нящо !

22

Само ФЪФ Бг, 33 г.

преди 1 година

До кога ще го влачите това дело ??????????????....Още ли не са си платилЕ колкото , и на когото трябва ?

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Когато единият от двойката е починал, се представя само едната страна, на него както му е угодно, а другата страна не може да каже истина ли е написаното или лъжа.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Срещу пари и слава нали. Двете пак можеха да си напишат книга и да си я запазят, за семействата си, но не нали така. Парите и славата са по-важни и в двата случая.

19

До Анонимен 18

преди 1 година

Гнусен си ти. Всеки изживява мъката по различен начин. Може това да е нейният да преживее случилото се и да не бъде забравен човека който е бил до нея. Не може да сме толкова гадни хора и да плюем всеки и всичко. Малко повече емпатия на никой няма да навреди.

18

Убиецът барабар с

преди 1 година

джипа му да го пратят в Украйна да се бие на страната на нацистите.

17

Анонимен

преди 1 година

Книгата й се казва 379 дни с Милен Цветков на Милена Иванова-ЕА жената до Милен Цветков. Продава книгата за 15 лв. в момента. От починалия пари прави. Гнус. Дори и заглавието е като на Галистеу моите 405 дни до Айртон Сена. И двете са просто едни златотърсачки търсещи слава и пари. Жалка история и много тъжна.

16

От хората

преди 1 година

Каквото и да пишем,човека го няма,а убиецът е жив и здрав.Ако бяхме нормална страна отдавна щеше да е с присъда и то многократно по-голяма от тази,която някой е измислил.Питам,ако беше негов близък или сигурно пак щеше да зависи от пачките.

15

Анонимен

преди 1 година

Много ми е мъчно за Милен, гледам видеота му и си казвам няма такъв журналист. Телефонни обаждания, от случайни зрители, които и най-добрият режисьор и сценарист не могат да сътворят.

14

Теди

преди 1 година

ГОВОРЯ КАТО ОБЩО- НЕ В ЧАСТНОСТ - НАЛИ ЗАТОВА ГО СЪДЯТ

13

Анонимен

преди 1 година

Малко след смъртта на Милен, жената до него, много бързо написа книга за живота си с него.

12

Смях

преди 1 година

Радваме се. Хайде след две години пишете пак.

11

Анонимен

преди 1 година

2 полудя ли? Говорим за неадекватен шофьор, надрусан не за случайност. И пред мен изтича дете и едва спрях, направо ми скъси живота тази ситуация, докато майка му, се влачеше с цигара в ръка.

10

аз

преди 1 година

До Теди - особенно със 100 км/ч в града, особенно след употреба на алкохол и наркотици...... Теди, пий си нафтата и не пиши глупости. Бих оправдал убиеца ако не беше друсан и пиян, бих го оправдал ако беше друсан и пиян но беше карал с 40. Да пишеш че стават такива работи заради трафик е меко казано показателно за нифото ти на невежество