30

Икономист

преди 1 година

Абсолютна глупост за неудачнаци,( Милярди неудачници) жадни за лесни печалби от дивана с един клик на дисплея. Живеят в заблудата, че това е бъдещето и може без да се трудиш, учиш и произвеждаш, да трупаш лесни и забавни печалби. Осакатени хора. А сега вече с тези сътресения в смехотворната им детска виртуална игричка, след като някои са набили пари за 3 живота, осъзнават , че и с работа вече е невъзможно да се възстановят загубите, това ги унищожава психически.

29

Анонимен

преди 1 година

Да изчезва тази шитня дето само хаби ток за нищо, вече 15 държави забраниха криптото, скоро и другите ще ги последват.

28

Super-Invest

преди 1 година

Това, че пада е добре. Нали трябва да набере сила за да отскочи за да спечелим. Ако все става по-скъп, никой не печели и само се залъгваме. Купуваш евтино и продаваш скъпо на 5 годишнаабаза и така се прават пари. От време на време излизаш от пазара, като стане скъп, за да си харчиш спечеленото. Тези вили и яхти, как мислите, че се купуват.. и никога не харчи всичко, а само 10 % от печалбата за да има смисъл да се живее. Няма да ги нося на Свети Петър я. Той не обича пари.

27

Анонимен

преди 1 година

Светът ще свърши, телетата, не. Никой не му дреме какво купувате и продавате. Та, така и аз.

26

До 26

преди 1 година

Ще спечелят ужасно много (за пореден път), докато кибиците цъкат с език вече над 10 г.

25

Анонимен

преди 1 година

Ам какво ще правят тез дето печелят основно от това?

24

Анонимен

преди 1 година

Имах за ламборджини,сега са две банички.Ама на мен ми е все таа брат

23

az

преди 1 година

В момента когато икономиките пак тръгнат нагоре, и купуването на крипто ще тръгне също. Просто няма да е следващите няколко години. Най-умното което може да направите е да изчакате да падне максимално надолу и да си купите възможно най-евтино. И след две-три години да берете плодовете.

22

Измама

преди 1 година

Ще изчезне.

21

do 22

преди 1 година

За какво се хабиш да обясняваш някакви неща, които с 2 клика се виждат в Интернет?! Щом не може да си ги провери, надали има и 3к заплата.

20

До 20

преди 1 година

Забавно е как бачкатор склададжия с 3000лв. заплата дава акъли на ИТ-тата, които взимат нова Тесла срещу няколко Биткойна от години.

19

Алчен брокер

преди 1 година

Имотите падат с 30% .Гответе се са срив началото на зимата.Много няма да се завършат при тези цени на стоманата.Хората масово си взимат парите обратно при договор на зелено просто, защото им се искат още и още и още пари.

18

До 17

преди 1 година

Кое си платил бе льохман с крипто.Освен на нигерийци измамници за гифт карти няма на кои да платиш.Стига си лъгал хората

17

до 15

преди 1 година

Защо да се обръщат, като са валидно платежно средство по цял свят? Командировка в Швейцария съм. Фен на часовници и видях един Таг на хубава цена и айде с 1 клик се плаща с крипто.

16

До 15

преди 1 година

За какво да ги обръщам, като с тях директно купувам имот, нова кола, акции, влагам във фондове?! Няма кой да мисли.

15

K

преди 1 година

И какво толкова ви учудва дали 1000$или 70000$ няма такъв които да е обърнал голяма цифра на 1 път,то верификации, документи, банкови извлечения, лицеви разпознаия, гласови, накрая запор до верификацията,отделно защитни механизми с лимит на обръщане на ден.И докато те верифицират разгледат взел та паднал с 50%. Богат си ама нямаш пари само едно его ти чеше.

14

До 1

преди 1 година

Честито ни е, главчо. Отдавна купихме койни за по 50$ бройката и продадохме за 30000. Накупихме вили, коли, апартаменти, акции, разхвърляхме по фондове. 1000 от новите милионери у нас са ИТ-та с криптовалути. Логично, че по време на война искаме да разкешим малко и да вложим част другаде. И отдавна историята с криптовалутите мина. Някой ти е казвал да влагаш, ама преди години. Имам сега няколко биткойна и малко лискове. Така си седят.

13

Мазохист

преди 1 година

Купувам скъпо, продавам евтино. Печеля от оборота.

12

Промоция

преди 1 година

Етер сега за 800-1000$, до края на лятото ще е поне 1400-1500$. Топки трябват. От години съм в сферата, това са най-лесните пари за последните 18 месеца

11

Българка

преди 1 година

Купих на 2 лв., сега е 2 милиона. ТПаля за Дубай.